mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2024

Albanija Drač Nova Godina 2024 - ☑️ALL INCLUSIVE

Doček Nove godine 2024 /

ALBANIJA DRAČ NOVA GODINA 2024

Albanija Drač Nova Godina 2024

 

DRAČ - TIRANA

cena paket aranžmana po osobi : 0

smeštaj u hotelu 4* na bazi 2 polupansiona + gala večera + bus prevoz

 

01 DAN - 30/12: BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 22.00 časa sa parkinga Muzeja Istorije Jugoslavije "25. maj", vožnja autoputem do Niša i ka Kosovu i Albaniji. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

02 DAN - 31/12: ALBANIJA DRAČ

Dolazak u Drač u prepodnevnim časovima. Po dolasku u Drač, Panoramsko razgledanje grada Drača sa vodičem: centar grada, plaže Gjirit i Lazit, obilazak zamka Drača i ostalih znamenitosti ovog primorskog grada - luke. Po završetku panoramske ture smeštaj grupe u hotel u kom će biti ogranizovana gala večera. Slobodno popodne za odmor i individualne aktivnosti. Uveče organizovani gala Doček nove godine u hotelu GRAND BLUE FAFA, sa muzičkim programom, bogatim menijem i neograničenim pićem za sve goste. Noćenje.

03 DAN - 01/01 DRAČ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativno: celodnevni obilazak Tirane i Kroje sa vodičem: trg Skenderbega, državna Opera, palata Nacionalnog muzeja... Po završetku obislaska Tirane nastavak ka do grada Kroja: muzej skenderbega, stara čaršija. Po završetku fakultativnog obilaska povratak u hotel. Večera. Noćenje.

04 DAN - 02/01 DRAČ - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje grupe iz hotela i polazak ka Srbiji najkasnije do 11.00 časova. Dnevna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Dolazak u Niš, odnosno Beograd na mesto polaska u večernjim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Albanija Nova Godina 2024 Albanija Nova Godina 2024 Albanija Nova Godina 2024
Albanija Nova Godina 2024 Albanija Nova Godina 2024 Albanija Nova Godina 2024
     

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ prevoz novijim autobusom visoke turističke klase (od 16 do 55 mesta) na navedenoj relaciji,

✅ smeštaj u FAFA PREMIUM (4*) hotelu, u standard sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit), na bazi 2 polupansiona (švedski sto - samoposluživanje),

✅ gala večera i all-inclusive doček Nove godine u hotelskom kompleksu Grand Blue Fafa Resort,

✅ panoramsko razgledanje Drača u pratnji vodiča,

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,

✅ troškove ogranizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ međunarodno zdravstveno osiguranje,

❌ osiguranje od covida, otkaza ili prekida turističkog putovanja,

❌ ulaznice i fakultativne izlete.

POPUSTI I DOPLATE:

deca 0-5.99 godina - 0€,

deca 6-11.99 godina - 0€,

treća odrasla osoba u standard sobi - 0€,

jednokrevetna soba: 0€,

doplata za smeštaj u Grand Blue Fafa (5*): 0€.

NOVOGODIŠNJI GALA MENI:

☑️piće dobrodošlice,
☑️predjelo: razni sirevi, šunke, salate i novogodišnja salata šefa kuhinje,
☑️prvo glavno jelo: pasta/rižoto,
☑️drugo glavno jelo: teletina sa demi-glace prelivom,
☑️treće glavno jelo: ćuretina sa rižom i krompirima,
☑️dezert: baklava i kadaif,
☑️neograničena pića: belo i crveno domaće vino, pivo točeno i flaširano, rakija, sokovi prirodni i gazirani, flaširana voda.

FAKLULTATIVNI IZLETI:

obilazak Tirane sa vodičem - na upit.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

SMEŠTAJ:

smeštaj grupe je u u hotelu Grand Blue Fafa Resort Drač, hotelski kompleks koji se sastoji iz dva krila (Fafa Premium 4* i Grand Blue Fafa 5*). Hotel Grand Blue Fafa Resort je jedan od najnovijih i najprestižnijih hotela u Draču, smešten na privatnoj plaži u oblasti Long Beach Golem. Svečano je otvoren u junu 2018.godine. Objekat poseduje bazen na otvorenom i fitnes centar. Na raspolaganju su besplatan WiFi i besplatan parking. Dodatne informacije o hotelu možete pogledati na LINK-u.

program je radjen na bazi minimum 35 punoplatežnih putnika. Mogućnost polaska grupe iz Kragujevca i Lazarevca, kao i iz gradova duž autoputa, Kuršumlije i Prokuplja.
organizator putovanja OTP 141/2021
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
51.0

ALBANIJA NOVA GODINA 2024

Doček Nove Godine 2024 / Albanija 2024

Drač - all inclusive doček nove godine u Fafa Resort hotelu

Drač, drugi po veličini grad u Albaniji i najveći turistički centar zemlje, nalazi se na samo 35 kilometara udaljenosti od glavnog grada Tirane i internacionalnog aerodroma Majka Tereza.

Grad Drač je najstarija primorska naseobina ove male jugostične zemlje Evrope, sa ostacima koji ukazuju na preko 3.000 godina istorije. Kao takav, prava je riznica istorijskih gradjevina i arheoloških iskopina, koje datiraju čak i do 627 godine pre nove ere. Možda najbitnija turistička atrakcija Drača jeste amfiteatar rimskog imperatora Hadriana, sa 15.000 sedećih mesta je drugi po veličini amfiteatar Balkana. U neposrednoj blizini je i mozaična crkva iz devetog veka, kao i privatna vila Kralja Zoga Prvog od Albanije.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |