Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2020

Alzas i Švarcvald Nova Godina Autobusom - 229€

Doček Nove godine /

ALZAS I ŠVARCVALD NOVA GODINA AUTOBUSOM

Alzas i Švarcvald Nova Godina Autobusom

28/12/2019 - 02/01/2020

STRAZBUR - KEL - FRAJBURG - KOLMAR - RIKVIR - KAJZERSBERG - HAJDELBERG
BADEN BADEN - TRIBERG - JEGERO TITIZE - DONAUEŠINGEN

cena paket aranžmana po osobi: 0

smeštaj u hotelu 3*, noćenje sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - subota 28/12
BEOGRAD - NOVI SAD - MADJARSKA

Sastanak putnika u Beogradu u 14:30 h. Polazak autobusa u 15:00h. Polazak iz Novog Sada u 16:15h ispred železničke stanice (kod lokomotive). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju.

02 DAN - nedelja 29/12
MADJARSKA - STRAZBUR - KEL

Jutarnji dolazak u grad Strazbur, gde će biti organizovano razgledanje grada sa vodičem: šetnja kroz istorijski centar grada sa veličanstvenom katedralom Notr-dam u stilu gotike sa zvonikom visine 142 metra, Stara carina, Palata Rohan, kuda Kamerzel, Gutenbergov trg, “Mala Francuska” (najslikovitiji deo starog Strazbura sa šarenim građevinama od drveta, sa pokrivenim mostovima i odbrambenim kulama, ujedno i zaštiden i proglašen svetskom baštinom od strane UNESCO-a). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

03 DAN - ponedeljak 30/12
KEL - FRAJBURG - KOLMAR - KAJZERBERG - RIKVIR - KEL

Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Alzas. Polazak prema gradidu Frajburg koji sa pravom nosi nadimak "Dragulj Švarcvalda". Danas važi za jedan od najlepših srednjovekovnih gradova u Evropi koji ima i najvedi broj sunčanih dana u Nemačkoj. Ima neobične uske vodene kanale, glavni trg sa gotskom katedralom Munster i zvonikom od 116m, trg Augustinaca sa manastirom. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do gradida Kolmar, koji je smešten u podnožju planine Vogezi na reci Lauh koja je kanalom povezana sa Rajnom. Zbog mnogobrojnih mostova, kanala i predivnih trgova nosi još jedno ime - “mala Venecija”. Stari i očuvani srednjovekovni centar grada, nastao u 9. veku, glavna je atrakcija koja privlači brojne turiste. U starim drevnim građevinama smeštene su crkve, prodavnice, suvenirnice, kafei. Slobodno vreme u istorijskom centru grada. Nastavak putovanja prema živopisnom srednjovekovnom selu Kajzersbergu, koje je udaljeno oko 12 km od Kolmara, sa živopisnim zgradama različitih arhitektonskih perioda. Kraća šetnja i foto pauza. Nastavak putovanja ka selu Rikvir (12 km) koje je jedno od najlepših sela Francuske. Selo je smešteno između uređenih vinograda, sa samo 3000 stanovnika, u kom je snimano više istorijskih filmova. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - utorak 31/12
KEL - HAJDELBERG - BADEN BADEN - KEL

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Hajdelberg, romantični gradid smešten uz reku Nekar sa renesansnim zamkom na brdu iznad grada, koji spada među najimpresivnije objekte u Nemačkoj, a postoji već 700 godina. Ubraja se u red deset najpopularnijih evropskih znamenitosti. Panoramsko razgledanje grada: Karlova kapija iz 18.veka, Zamak Hajdelberg (panorama), Rathaus - Gradska kuda, Stari gradski trg, Stari most na Nekaru, gotička crkva Sv. Duha, Univerzitetski kvart, Aleja filozofa sa koje se pruža najlepši pogled na stari deo grada. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do mesta Baden Baden koji se nalazi u zapadnom podnožju planine Švarcvald, na obalama reke Os. U samom gradu postoji 14 termalnih izvora sa temperaturom izmedju 14 i 66 °C. Sa svojim lekovitim izvorima, visokospecijalizovanim klinikama i prelepim parkovima, Baden Baden je idealno mesto za odmor i oporavak. O njegovoj slavnoj prošlosti svedoče raskošne palate i vile, sa savršeno uređenim vrtovima, kao i prelepi parkovi sa tri kilometra dugim šetalištem u aleji Lihtentaler. Slobodno vreme. Povratak u Kel. Individualni doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

05 DAN - sreda 01/01
KEL - STRAZBUR - TRIBERG - JEZERO TITIZE - DONAUEŠINGEN

Doručak. Polazak prema gradiću Triberg gde se nalazi najvedi vodopad u Nemačkoj. Nastavak putovanja do najvede turističke atrakcije Švarcvalda, glečersko jezero Titize. Jezero je široko dva kilometra, dugačko 720 metara, a duboko 40 metara gde je čovek u prirodni ambijent ugradio divan turistički raj sa mnogo hotela i mesta za odmor i rekreaciju. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do mesta Donauešingen, poznatog kao mesto gde nastaje Dunav. Reka nastaje u neposrednoj blizini grada, kraj dvorca Firstenberg, na ušdu dve planinske rečice Breg i Brigah. U parku ovog dvorca nalazi se fontana, koja simbolizuje zvaničan izvor Dunava i predstavlja veliku turističku atrakciju. Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku.

06 DAN - četvrtak 02/01
MADJARSKA - NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim satima.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom na navedenoj relaciji

✔ tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ razgledanja gradova po programu

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X ulaznica za vodopad u Tribergu 4.50€

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Celodnevni izlet Alzas i Švarcvald sa posetom mestima: Frajburg, Kolmar, Kajzersberg i Rikvir - 30
U cenu je uključeno: prevoz autobusom, posete navednim mestima i usluge vodiča. U cenu nisu uključene ulaznice.

Celodnevni izlet Hajdelberg i Baden Baden - 30€
U cenu je uključeno: prevoz autobusom, poseta istorijskog centra Hajdelberga i usluge vodiča. U cenu nisu uključene ulaznice.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a pladanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika) na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

POPUSTI:

10% popusta za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju (na upit)

15% popusta za dete do 11.99 godina u sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju (na upit)

DOPLATE (OPCIONO):

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 89€.

Mogućnost doplate za željeni red sedišta u autobusu po ceni od 8€ po sedištu, minimalna uplata je za dva sedišta. Doplata za dodatno sedište iznosi 75€.

SMEŠTAJ:

Hotel Europa 3* se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km. U blizini hotela se nalaze pešačka zona i brojne prodavnice. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV - om. Wi-fi internet je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel Ates 3* (sajt) se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km, na samom putu za Strazbur. Hotel je dobro povezan gradskim prevozom do Strazbura. Mesto Kel ima pešačku zonu u blizini hotela, kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne, standardno opremljene I poseduju: kupatilo, telefon, TV i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor vise jela.

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

ALZAS I ŠVARCVALD NOVA GODINA AUTOBUSOM

Doček Nove godine 2020 / Alzas i Švarcvald 2020

Regija Alzas se nalazi na istoku Francuske. Istorija, pejzaž i kultura ovog dela Francuske plene svojom lepotom i raznolikošću. Gravni grad regije Alzas jeste Strazbur koji je jedan od najznačanijih centara Evropske Unije, sa Evropskim parlamentom i Međunarodnim sudom za ljudska prava. Planinski masiv Švarcvald (Crna šuma) u nemačkoj pokrajni Baden-Virtenberg, oduvek je privlačio turiste svojom prelepim pejzažima, u čijoj plodnoj dolini se nalaze mnogi bajkoviti gradići i sela, specifični za ovaj kraj.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |