mobile menu
Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4 106505 Beograd Srbija
011 30 333 40
upit@mitos.rs
Leto 2021 / Letovanje 2021 / Grčka Leto 2021 / First Minute Grčka 2021 / Grčka Apartmani 2021 / Hoteli Grčka 2021 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2021 / Mitos Travel Leto 2021
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2021

Barselona Nova Godina Avionom - 689€

Doček Nove godine /

BARSELONA NOVA GODINA AVIONOM

Barselona Nova Godina Avionom

28/12/2019 - 02/01/2020

BARSELINA - DJIRONA - FIGERAS - TRI PARKA - BARSELONA

cena paket aranžmana po osobi: 689

smeštaj u hotelu 3*, noćenje sa doručkom + avio prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - subota 28/12
BEOGRAD - MINHEN - BARSELONA 

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Filip Travela u 11.15 sati. Let za Minhen u 13.15 sati (let LH 1723). Dolazak u Minhen u 14.50 sati. Nastavak putovanja za Barselonu u 15.45 sati (let LH1814). Dolazak u Barselonu u 17.45 sati. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

02 DAN - nedelja 29/12
BARSELONA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Slobodno poslepodne. Noćenje.

03 DAN - ponedeljak 30/12
BARSELONA - DJIRONA - FIGERAS - BARSELONA  

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Obilazak Mentona, koji se još naziva „Biser Francuske“ - „La perle de la France“: lep stari grad, marina, pjacete.. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Po dolasku u Sanremo, odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović i kraći obilazak starog centra grada - La pinja. Slobodno vreme u centru prestonice Rivijere cveća. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - utorak 31/12
BARSELONA

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.

05 DAN - sreda 01/01
BARSELONA

Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske i posete. Noćenje.

06 DAN - četvrtak 02/01
BARSELONA - MINHEN - BEOGRAD

Rani jutarnji transfer na aerodrom pored Barselone. Let za Minhen u 07.55 sati (LH 1817). Dolazak u Minhen u 09.55 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 11.15 sati. Dolazak u Beograd u 12.40 sati.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✔aerodromske takse (oko 189 € na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima,
✔ prevoz avionom na relaciji Beograd-Minhen-Barselona-Minhen-Beograd (prevoznik Lufthansa),
✔ smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice na bazi 5 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,
✔ transferi na relacijama aerodrom-hotel i hotel-aerodrom u Barseloni prema programu;
✔ poludnevno panoramsko razgledanje grada,
✔ troškovi vodiča i organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X turistička taksa u iznosu od 0.75€ po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji),

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”. Cena: 75€. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.
Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu “Pueblo Espanjol”. Cena: 60€. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Španiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz dogovor sa putnicima.

SMEŠTAJ:

Hotel GLORIES *** (sajt) Barselona, Carrer de Padilla, 173, 08013 Barcelona, telefon:+ 34 932 65 08 08,
Hotel Glories je idealno lociran u centru grada, u ulici koja se nalazi izmedju dve velike avenije - Gran Via i Avenida Diagonal. U blizini hotela se nalaze razni vidovi gradskog prevoza. Sve sobe su sa klima uređajem, TV-om sa satelitskim programima, sefom, WI FI internet konekcijom, kupatilom s fenom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju nam pišite na
upit@mitos.rs
14

BARSELONA NOVA GODINA AVIONOM

Doček Nove godine 2021 / Barselona 2021

Smeštena na obali Mediteranskog mora, na severu španske obale, Barselona je kosmopolitski i moderan grad, koji umetnošću i kulturom kao da povezuje Španiju sa ostalim delom Evrope. Drugi po veličini grad Španije, zbog svoje dinamičnosti, blage klime i blizine plaža, postao je veoma omiljena destinacija milionima turista. Najinteresantniji je kontrast između veoma dobro očuvanih ostataka grada iz davnih vremena, naspram konstantnog menjanja, modernizovanja grada, velikog ulaganja i pomeranja granica u kulturi, umetnosti i arhitekturi.
Sa tako izraženim mediteranskim karakterom, Barselona svojim stanovnicima, kao i turistima nudi mnogo aktivnosti i dešavanja upravo na svojim ulicama, na prelepom šetalištu Rambla, parkovima Monžuika, parku Guelj ili ispred velelepnih građevina, koje je u arhitektonsko nasleđe gradu ostavio najslavniji katalonski modernista - Antonio Gaudi.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |