mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2023

Budimpešta Nova Godina 2023

Doček Nove godine 2023 /

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 2023

Budimpešta Nova godina 2023

 

BUDIMPEŠTA - SENTANDREJA - KRSTARENJE DUNAVOM - CAMPONA

cena paket aranžmana po osobi :

smeštaj u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

01 DAN - četvrtak 30/12: BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred polazak). Iz Novog Sada oko 00:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

02 DAN - petak 31/12: BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u ranim prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno popodne. Uveče (individualno) doček na ulicama i trgovima Budimpešte. Noćenje.

03 DAN - subota 01/01 BUDIMPEŠTA - SENTANDREJA - KRSTARENJE DUNAVOM - ČARDA

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. U kasnijim popodonevnim časovima (fakultativno) krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u madjarski nacionalni resrotan - čardu na "reprizu Nove godine" sa večerom i folklornim programom. Povratak u hotel oko ponoći. Noćenje.

04 DAN - nedelja 02/01 BUDIMPEŠTA - TRŽNI CENTAR CAMPONA - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izleti - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ prevoz novijim autobusom visoke turističke klase (od 16 - 57 mesta) na navedenoj relaciji / mesta u autobusu se određuju prema datumu uplate, tj. sklapanja Ugovora o putovanju

✅ smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)

✅ panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✅ troškove ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ međunarodno zdravstveno osiguranje

❌ osiguranje od covida,otkaza ili prekida turističkog putovanja

❌ ulaznice i fakultativne izlete

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Čarda (večera sa folklorno zabavnim programom) 35€ / 30€ deca (deca do 12 godina) - obavezna prijava u agenciji

Krstarenje Dunovom 15€ / 10€ deca (deca do 12 godina)

izlet u Sentandreju 10€ / 5€ deca (deca do 12 godina)

Tržni centar Campona 5€ - ulaznica za Tropikarijum 2700 forinti (oko 9€ odrasli), 2000 forinti (oko 6,5€ deca do 18 godina) - ulaznice se plaćaju na licu mesta.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

program je radjen na bazi minimum 35 punoplativih putnika. Mogućnost polaska grupe iz Kragujevca i Lazarevca.

POPUSTI I DOPLATE:

Doplata za 1/1 sobu - 80€ (jednokrevetna soba na upit)

Doplata za dodatno sedište u autobusu 30€ (isključivo na upit)

Dete do 6-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju): popust 10€

Dete do 2-5.99 godina (u zajedničkom ležaju) - ostvaruje popust 40%

Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

SMEŠTAJ:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Hotel BARA 3* Nalazi se sa Budimske strane, u podnožju brda Gelert, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.
Hotel MATUS 3* Nalazi se sa Peštanske strane, skromniji hotel, na liniji gradskog prevoza. Malo udaljeniji od centra grada (prevozom oko 40 minuta). Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, telefon... Sobe su isključivo 1/2. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. 
Hotel ZUGLO 3* - Ima dobar položaj u blizini autoputa M3 i sajma Hungexpo u Budimpešti. Udaljen je 500 metara od trga heroja i dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom. Sadržaj hotela: Zatvoreni bazen, đakuzi, sauna, restoran, parking... Svaka soba ima klima uređaj, SATTV, kupatilo, minibar i internet pristup.

COVID INFO

USLOVI PUTOVANJA COVID-19

za ulazak u Madjarsku nije potrebna dodatna dokumentacija.

Putnici sa sobom moraju da imaju čiste maske za lice tokom putovanja i da se pridržavaju uvedenih mera za sprečavanje širenja pandemije covid-19.

organizator putovanja OTP 226/2010
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
51.0.45

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA 2023

Doček Nove godine 2023 / Budimpešta 2023

Budimpešta, spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 10 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |