Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2020

Budimpešta Nova Godina

Doček Nove godine /

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA

Budimpešta Nova godina

30/12/2019 - 02/01/2020

BUDIMPEŠTA - SENTANDREJA - KRSTARENJE DUNAVOM - CAMPONA

cena paket aranžmana po osobi : 109

smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - ponedeljak 30/12
BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred). Iz Novog Sada oko 00:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

02 DAN - utorak 31/12
BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u ranim prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno popodne. Uveče (individualno) doček na ulicama i trgovima Budimpešte. Noćenje.

03 DAN - sreda 01/01
BUDIMPEŠTA - SENTANDREJA (fakultativno) - KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) - ODLAZAK U ČARDU (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. U kasnijim popodonevnim časovima (fakultativno) krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na takozvanu reprizu Nove godine sa večerom i folklornim programom. Povratak u hotel oko ponoći. Noćenje.

04 DAN - četvrtak 02/01
BUDIMPEŠTA - TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izleti - tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✔ prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju

✔ smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)

✔ panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča

✔ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✔ troškove ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X dinarski deo aranžmana 1500 din

X međunarodno zdravstveno osiguranje

X osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja

X ulaznice i fakultativne izlete

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Čarda (večera sa folklorno zabavnim programom) 35€ / 30€ deca (deca do 12 godina) - obavezna prijava u agenciji

Krstarenje Dunovom 15€ / 10€ deca (deca do 12 godina)

izlet u Sentandreju 10€ / 5€ deca (deca do 12 godina)

Tržni centar Campona 5€ - ulaznica za Tropikarijum 2700 forinti (oko 9€ odrasli), 2000 forinti (oko 6,5€ deca do 18 godina) - ulaznice se plaćaju na licu mesta.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI I DOPLATE:

Doplata za 1/1 sobu - 60€ (jednokrevetna soba na upit)

Doplata za dodatno sedište u autobusu 30 evra (isključivo na upit)

Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10€

Dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) - ostvaruje popust 40%

Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

Transfer iz Užica, Čačka, doplata 20 € / minimum 8 putnika

Kragujevca, Batočine - doplata za 20 € / minimum 4 putnika

Transfer iz Zrenjanina - doplata za transfer 1500 din / minimum 4 putnika

Transfer iz Vršca - doplata 2500 dinara / minimum 8 putnika

SMEŠTAJ:

Svaki hotel iz ove ponuda ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorija, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Hotel BARA 3* Nalazi se sa Budimske strane, u podnožju brda Gelert, u širem centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon... Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.
Hotel MATUS 3* (sajt)Nalazi se sa Peštanske strane, skromniji hotel, na liniji gradskog prevoza. Malo udaljeniji od centra grada (prevozom oko 40 minuta). Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, telefon... Sobe su isključivo 1/2. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje. 

organizator putovanja OTP 226/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
51

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA

Doček Nove godine 2020 / Budimpešta 2020

Budimpešta, spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 10 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |