mobile menu
Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4 106505 Beograd Srbija
011 30 333 40
upit@mitos.rs
Leto 2021 / Letovanje 2021 / Grčka Leto 2021 / First Minute Grčka 2021 / Grčka Apartmani 2021 / Hoteli Grčka 2021 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2021 / Mitos Travel Leto 2021
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2021

Cinque Terre Nova Godina

Doček Nove godine /

CINQUE TERRE NOVA GODINA

Cinque Terre Nova Godina

29/12/2019 - 03/01/2020

ĐENOVA - LEVANTO - CINQUE TERRE - OBALA CVEĆA - MENTON - SANREMO - SANTA MARGARITA

cena paket aranžmana po osobi : 145

smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - nedelja 29/12
BEOGRAD

Polazak oko 17:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS -a), ulaz iz Karadjordjeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i meto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

02 DAN - ponedeljak 30/12
ĐENOVA

Dolazak u Đenovu u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje centra grada, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stara luka, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba. Smeštaj u hotel. Noćenje.

03 DAN - utorak 31/12
ĐENOVA - LEVANTO - “CINQUE TERRE” - ĐENOVA

Doručak. Odlazak u Cinque Terre grupno ili individualno. Obilazak četiri sela u okviru Nacionalnog parka Cinque Terre. Odlazak do najvećeg naselja u okviru parka Riomađore (Riomaggiore) koje leži na stenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru u formi amfiteatra. Obilazak tvrđave, crkve. Nastavak putovanja vozom do Manarole, tipičnog sela ove regije sa kućama koje se spuštaju terasasto do same obale mora.Vožnja vozom do sledećeg sela Vernaca (Vernazza) koje je izgrađeno na uzvišenju oko gotske crkve Sv.Margarite Antiohijske iz 13-og veka. Četvrto selo koje se obilazi je Monteroso al Mare, koje leži u sredini malog zaliva, sa kućama u obliku kula. Slobodno vreme. Grupni ili individulani povratak u Đenovu. Individualni odlazak na DOČEK NOVE 2021. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - sreda 01/01
ĐENOVA- OBALA CVEĆA - MENTON - SANREMO - ĐENOVA

Doručak. Slobodan dan u Đenovi ili celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Vožnja do Mentona mondenskog centra na Francuskoj rivijeri koji se još naziva “La perle de la France” - “Biser Francuske”. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina, živopisne pjacete... Slobodno vreme.Nastavak putovanja do Sanrema.Dolazak u Sanremo i odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović. Kraći obilazak starog dela grada - La Pinja. Slobodno vreme u centru kraj čuvenog kazina i šetališta uz more. Povratak u hotel. Noćenje.

05 DAN - četvrtak 02/01
ĐENOVA- SANTA MARGARITA - PORTOFINO

Doručak. Polazak ka Levantskoj obali do živopisnog zaliva Golfo Del Tigullio, gde su smeštena tri predivna gradića Santa Margarita, Portofino i Rapalo. Slobodno vreme u Santa Margariti ili mogućnost fakultativnog odlaska do
Portofina brodom.Portofino je mala, dobro zaštićena luka koja je tokom srednjeg veka bila sidrište đenovljanske trgovačke flote. Tokom istorije posećivale su je slavne ličnosti počev od Ričarda Lavljeg srca do plejade kraljeva, plemića, industrijalaca, političara i naučnika, filmskih i estradnih zvezda italijanskih i evropskih mondenskih krugova još od kraja 19-veka. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

06 DAN - petak 03/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

✔ smeštaj u izabranom hotelu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama

✔ obilaske prema programu (Đenova, Cinque Terre)

✔ troškove organizacije i vođenja aranžmana

✔ usluge licenciranog pratioca grupe

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno zdravstveno osiguranje

X osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana

X prevoz autobusom Montekatini - La Specia i vozom koji spaja svih pet sela Cinque Terre: 35 € odrasli / 25 € deca
X obaveznu gradsku komunalnu taksu u , plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 2 i 3* -- 1 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* - 2 € po noćenju / po osobi.

X ulaznice i fakultativne izlete

X peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Izlet “Menton i Obala cveća” Cena: 25 €/15 € deca
Vožnja brodom do Portofina 15 €/10 € deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI:

deca 0-2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu);

deca 2-12 godina ostvaruju 10% popusta u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu);

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

SMEŠTAJ:

Hotel Columbus Sea 4*
više informacija o hotelu: (sajt)

Hotel se nalazi u Đenovi, oko 15 minuta hoda od centra grada. Hotel raspolaže sa restoranom i barom. Svaka soba poseduje kupatilo, (tuš/WC), telefon, TV, klima uređaj. Doručak - kontinetalni švedski sto.

organizator putovanja OTP 107/2016
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
29

CINQUE TERRE NOVA GODINA

Doček Nove godine 2021 / Cinque Terre 2021

Cinque terre je nacionalni park osnovan 1999. godine, i u to vreme bio je prvi nacionalni park u Italiji, danas je to najmanji nacionalni park s površinom od 3800 hektara. Nalazi se u provinciji La Spezia, Liguria, u severnoj Italiji. Pet srednjovekovnih gradića na klisuri koji se nalazi na teritoriju Cinque Terre su Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza i Monterosso al Mare i uvršteni su na UNESCO-ovu listu svetske kulturne baštine 1997. godine.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |