Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2020

Djenova Nova Godina - 249€

Doček Nove godine /

DJENOVA NOVA GODINA

Djenova Nova Godina

28/12/2019 - 02/01/2020

MENTON - SANREMO - TORINO - SANTA MARGERITA - PORTOFINO 

cena paket aranžmana po osobi: 249

smeštaj u hotelu 3*,na bazi 3 sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - subota 28/12
BEOGRAD

Sastanak grupe u 16:30 h. Polazak u 17:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Djenovi.

02 DAN - nedelja 29/12
DJENOVA

Dolazak u Djenovu u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje centra grada : Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv.Lorenca, stari svetionik La Lanterna, rodna kuća Kolumba, stara luka... Djenova je najveća luka Italije. Ostaci starih gradskih zidina se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - ponedeljak 30/12
DJENOVA - MENTON - SANREMO - DJENOVA 

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Obilazak Mentona, koji se još naziva „Biser Francuske“ - „La perle de la France“: lep stari grad, marina, pjacete.. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Po dolasku u Sanremo, odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović i kraći obilazak starog centra grada - La pinja. Slobodno vreme u centru prestonice Rivijere cveća. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - utorak 31/12
DJENOVA - TORINO

Doručak. Fakultativni izlet u Torino koji je četvrti po veličini grad Italije i glavni grad pokrajine Pijemont. Nalazi se u severozapadnoj Italiji na reci Po,bio je sedište porodice Savoja. Grad je poznat i po osamnaest kilometara arkada, koji datiraju iz 1500.godine, izgradjene da bi omogućile nesmetanu šetnju kralja i njegove pratnje. Obilazak istorijskog centra grada: Trg Kastelo iz srednjeg veka, palata Madama sa divnim baroknim stepeništem u kojoj je nekada bio italijanski senat a danas antički muzej, kraljevska palata sa pozorištem iz 17.veka, trg Vitorio Veneto sa predivnim pogledom na Alpe, , toranj Antoneliana, simbol Torina visine 165m sa panoramskom terasom na visini od 85m, spomenik Vitoriju Emanuelu II koji je ujedinio Italiju 1861 godine, Duomo je katedrala iz 15.veka poznata i po Torinskom platnu kojim je bio obmotan Isus posle raspeća, ulica Garibaldi koja je glavna šoping ulica. Povratak u Djenovu. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

05 DAN - sreda 01/01
DJENOVA - SANTA MARGERITA - PORTOFINO - RAPALO - BEOGRAD

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme u Djenovi do polaska do mesta Santa Margerita, jednog od tri poznata mesta živopisnog zaliva ligurijske obale. U Santa Margeriti se se nalazi crkva koja potiče iz 13 veka, velelepne vile koje su imućni Italijani pravili u ovom delu obale, galerije sa delima umetnika iz 17 i 18 veka... Slobodno vreme u Santa Margeriti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet brodom, zavisno od vremenskih uslova do Portofina. Portofino je mala, živopisna luka. Šarmantnim izgledom i terasama na strmim liticama sa očaravajućim pogledom na more privlači veliki broj turista još od 19 veka, a danas je stecište svetskog džet seta. Odlazak do Rapala. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

06 DAN - četvrtak 02/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✔ prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relacij
✔ 3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice u mestu Djenova
✔ razgledanja gradova prema programu
✔ usluge vodiča
✔ troškovi organizovanja putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X obavezna gradska komunalna taksa, plaća se na recepciji hotela - za boravak u hotelu 3* iznosi 1.5€,  za boravak  u hotelu 4* iznosi  3€ po noćenju / po osobi

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Celodnevni izlet Torini,  Cena: 30€.  U cenu je uklučen prevoz autobusom, obilasci prema programu, usluge vodiča.
Vožnja brodom do Portofina, Cena: 15€.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za ove izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima, u efektivi.
Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvodjenja fakultativnih izleta predvidjenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i  verskh praznika )na odrdjenoj destinaciji, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

POPUSTI:

Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 5%. (isključivo na upit)
Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)

DOPLATE (OPCIONO):

Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta (na upit)

SMEŠTAJ:

HOTEL GALATA 3* (sajt)

Hotel se nalazi u Djenovi, oko 10 minuta hoda od centra  grada. Hotel  raspolaže sa restoranom, barom, panoramskom terasom. Svaka soba poseduje  kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klimu uredjaj, besplatan WI FI.. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor više jela.

HOTEL BELLEVUE 3* (sajt)

Nalazi se u Djenovi, oko 200 metara od luke  i 10 minuta hoda od centra  grada. Hotel  raspolaže sa restoranom, barom.  Svaka  soba  poseduje  kupatilo,  (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj, besplatan wi-fi internet.. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor više jela.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije.

Sobe sa pomoćnim ležajem su manje konforne I treći , pomoćni ležaj  može biti manji od standardnih dimenzija.

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

VELIKA EVROPSKA TURA NOVA GODINA

Doček Nove godine 2020 / Velika Evropska Tura 2020

Republika Nemačka je moćna država smeštena u centralnom delu Evrope, izmedju planinskog venca Alpa i Severnog i Baltičkog mora. Ako je neka zemlja srce Evrope i EU, onda je to Nemačka. Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode, isti gospodari kao i isti važni dogadjaji, zbližili  i povezali a zatim u 19. veku, razdvojili u tri države. Sve tri, u velikoj privrednoj ekspanziji u prvoj polovini 20. veka, medjusobno svestrano saradjujući, stvorile su Beneluks (1948.). Danas su sve tri u samom vrhu liste evropskih zemalja sa najvišim standardom i kvalitetom života. Lepi gradovi, koji će se obići tokom ovog putovanja, spomenici i umetnička dela koja će biti vidjena, dokaz su vrednih ostvarenja mnogih preduzimljivih vladara, rodjenih na ovom tlu. Francuska je jedna od najposećenijih zemalja na svetu, a druga po veličini zemlja u Evropi.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |