Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2020

FLIX BUS SRBIJA

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Rim Doček Nove Godine - 499€

Doček Nove godine /

RIM DOČEK NOVE GODINE

Rim Doček Nove Godine

31/12/2019 - 03/01/2020

RIM 2020

cena paket aranžmana po osobi : 499

smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom + avio prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - utorak 31/12
BEOGRAD - RIM

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Filip Travela u 05.00 sati. Poletanje za Rim u 07.00 sati (let JU 530). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 08.35 sati. Panoramsko razgledanje grada: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava svetog Anđela i Crkva svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze, Trg Barberini, „Bocca della Verita“ Transfer do hotela, smeštaj. Popodne, nastavak obilaska grada pešice u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona... Povratak u hotel je individualan. Noćenje.

02 DAN - sreda 01/01
RIM

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Forum i Koloseum”. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog sveta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora. U mermeru isklesani reljefi trijumfalnih lukova ilustruju osvajačke pohode rimskih imperatora i širenje njihove vlasti i uticaja na teritoriju koja se prostirala od Britanije do Sirije, opravdavajući naziv “Caput Mundi” (Prestonica sveta); brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova; Kapitolinski brežuljak, nekadašnji rimski akropolj, simbol neprikosnovenog autoriteta antičkog Rima, za čiji je današnji izgled zaslužan Mikelanđelo. Noćenje.

03 DAN - četvrtak 02/01
RIM

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu u trajanju od oko 3 sata. U okviru posete obilaze se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka; zatim Sikstinska kapela poznata po tavanici koju je oslikao Mikelanđelo Buonaroti temama iz Starog zaveta; sledi obilazak najveće crkve na svetu - Crkve svetog Petra. Slobodno posle podne. Noćenje.

04 DAN - petak 03/01
RIM

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Tivoli i poseta kompleksu Vila d’ Este”. Vila se nalazi u gradiću Tivoliju koje je udaljen od Rima oko 30 km i zbog renesansnih ukrasa koji krase ovu Vilu i bašti koje je okružuju, uvrštena je na UNESCO-vu listu svetske baštine. U njoj je živeo kardinal Hipolit II d’Este, potomak slavne porodice Estense koji su vladali Ferarom i Modenom. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Transfer na aerodrom radi poletanja za Beograd u 20.25 sati (let JU 535). Dolazak u Beograd u 22.00 sati.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ aerodromske takse (133 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima),

✔ avionski prevoz na relaciji Beograd - Rim - Beograd (prevoznik Air Serbia),

✔ smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u centru Rima u zoni Termini,

✔ 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama,

✔ transferi autobusom, od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma u Rimu,

✔ poludnevno panoramsko razgledanje grada,

✔ usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno zdravstveno osiguranje

X ulaznice i fakultativne izlete

X Individualne troškove – nepomenute usluge

X  gradska taksa- za boravak u hotelu kategorije 3*  plaća se 4€, a u hotelu kategorije 4* plaća se 6€ po noći i osobi – isključivo na recepciji hotela. 

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu. Cena: 45€. U cenu je uključena ulaznica i usluge lokalnog vodiča.
Poludnevni fakultativni izlet “Forum i Koloseum”. Cena: 40€. U cenu su uključene usluge lokalnog vodiča i ulaznice za Forum i Koloseum.
Poludnevni fakultativni izlet autobusom - Tivoli. Cena: 55€. Odlazak i povratak na izlet je autobusom.

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

SMEŠTAJ:

Hoteli iz lanca Raeli (sajt) su kategorije 3* ili 4* i nalaze se u zoni stanice Termini, centralnoj gradskoj zoni. Sve sobe su sa telefonom, TV-om, klima uređajem i kupatilom. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje). Hotel u kome će grupa boraviti biće poznat 5 dana pred put.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

RIM DOČEK NOVE GODINE

Doček Nove godine 2020 / Rim 2020

Rim, koji je vekovima bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji i mnogo duže duhovno središte katolčkog sveta, sedište grada-države Vatikana, posetioci često opisuju kao poseban i jedinstven. Italijani, takođe, za svoj glavni grad znaju da kažu da je svet za sebe. Trajanje od skoro tri hiljade godina odredilo je prirodu ovog grada, stvarajući celinu kakva se nigde drugde u svetu ne može naći. Kao drevno mesto, krcato spomenicima, Rim je muzej na otvorenom. Ali, Rim je i moderan grad u usponu. Ta kombinacija vitalnosti i bogate istorije stvara jedinstven grad.
Možda će posetiocu najbolje pomoći da sagleda Rim, ako obrati pažnju na odnos uvek ležernih Rimljana prema gradu. Za njih prošlost i sadašnjost igraju podjednaku ulogu u onome što čini Rim. Pun vibracija savremenog grada, uz pomoć nove tehnologije, arhitekture, umetnosti, mode i kulinarskog umeća, Rim neprestano privlači nove putnike. I ostaje popularan kao što je bio u vreme kada su ljudi sa svih strana Rimskog carstva hitali da vide njegov sjaj. 

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |