mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2023

Torino Nova Godina - €

Doček Nove godine 2023 /

TORINO NOVA GODINA 2023

Torino Nova Godina 2023

 

TORINO - MON BLAN - ŠAMONI - ŽENEVA - MILANO

cena paket aranžmana po osobi :

smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

01 DAN - ponedeljak 30/12
BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Novog Sada i iz Beograda u popodnevnim satima ( oko 16h ) Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

02 DAN - utorak 31/12
TORINO

Dolazak u Torino u prepodnevnim satima. Sledi kraći, organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo - elegantan i raskošan sa baroknim palatama i crkvama bliznakinjama; Via Roma - trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom - nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama - kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana - jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel u regiji grada u popodnevim satima. Odmor. U 21.30h fakultativni transfer autobusom na doček Nove godinekoji se tradicionalno organizuje u centru grada (Piazza Castello ili Piazza San Carlo). Doček uz koncert i zabavu. Polazak autobusa ka hotelu u 01.00h. Noćenje.

03 DAN - sreda 01/01
MON BLAN - ŠAMONI - ŽENEVA

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet (11h-23h) ka živopisnim predelima Alpa… Putovanje preko Aoste i kroz tunel Mon Blan koji spaja Italiju sa Francuskom. Nakon prolaska tunela odvojićemo se do čuvenog i ekskluzivnog francuskog ski centra Šamoni. Po dolasku sledi slobodno vreme (2 sata) za uživanje u jedinstvenom ambijentu sa pogledom na masiv Mon Blan. Nastavak putovanja preko Francuske ka Švajcarskoj. Dolazak u Ženevu u ranim popodnevnim satima. Panoramski obilazak grada uz razgledanje: Jezerska promenada sa luksuznim hotelima (Grand Casino, Wilson), monument austrijskoj carici Elizabeti, Engleski vrt sa Cvetnim satom, kompleks Ujedinjenih Nacija sa „slomljenom stolicom“, monument Brunsvik… Nastavak razgledanje grada pešice sa šetnjom kroz najstariji deo Ženeve u kojem se nalazi prelepa gotska katedrala Sv. Petra. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ženeve ka Torinu u 20h. Dolazak u hotel oko 23h. Noćenje.

04 DAN - četvrtak 02/01
TORINO - MILANO

Doručak. Odjava iz hotela do 9h i polazak ka Milanu. Dolazak u Milano oko 11h. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada iz vozila: stadion „Djuzepe Meaca“, matični stadion dva najpopularnija fudbalska kluba Italije („Milan“ i „Inter“), park Sempione, Trijumfalna kapija,... Šetnja gradom uz razgledanje: zamak Sforca - nekadašnje sedište moći Milanskog vojvodstva, Pontičela - mostić koji je dizajnirao maestro Leonardo da Vinči, La Skala - jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanuele - jedan od najstarijih trgovačkih centara Evrope, trg Duomo sa veličanstvenom gotskom Katedralom, Kraljevska palata,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, uživanje... Predlog je da se prošetate mondenskom Via Montenapoleone koja predstavlja sinonim visoke mode. Opciono (fakultativno) biće organizovan i dvočasovni program „Milano differente“ („drugačiji Milano“): odlazak metroom do komercijalne četvrti grada gde se nalazi čudesni „UniCredit“ toranj - remek-delo moderne arhitekture kao i čuveni soliteri „Bosco verticale“ - vertikalna šuma; potom sledi odlazak metroom do Kanalske oblasti grada Naviljo koja je poznata po kafeima i restoranima. Polazak ka Srbiji oko 21h. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

05 DAN - petak 03/01
NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u popodnevnim časovima. (Kraj usluga).

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
✅ 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni- klasičan način usluživanja ) u regiji Torina
✅ smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom ( 1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva - fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe
✅ obilazak Torina prema programu putovanja
✅ usluge profesionalnog turističkog vodiča
✅ organizacione troškove

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ medjunarodno zdravstveno osiguranje

❌ ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
❌ gradsku taksu u Torinu - ukupno za oba noćenja 6 € - plaćanje na licu mesta
❌ ostale nepomenute usluge
❌ doplatu za jednokrevetnu sobu - 60€
❌ doplatu za dodatno sedište u autobusu - 90€
❌ fakultativni program „Milano differente“ („drugačiji Milano“) prema programu - 15 € (bez karti za metro) - prijava i plaćanje isključivo na licu mesta

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Šamoni i Ženeva - 50€
Transfer za doček nove godine u Torinu - 20€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

SMEŠTAJ:

HOTEL „PANORAMA“ 3*, Combiano, regija Torina (sajt) ili sličan
Hotel se nalazi u malom mestašcu Kombiano, oko 20 km od centra Torina. Hotel je standardne, „budžet“ kategorije sa skromnim nivoom usluga i sadržaja. Poseduje recepciju otvorenu 24 sata, mali lobi sa dnevnim boravkom, salon za posluženje doručka, aperitiv bar, WiFi konekciju (besplatno=slabo radi). Doručak se poslužuje tipa kontinentalnog „buffet“-a - samoposluživanje i sastoji se od slanog (salama i sir) i slatkog dela (puter, džem) sa napicima. Doručak je kao što je to i uobičajeno u Italiji dosta slab i jednoličan. Smeštaj je u standard sobama, srednje komfornim. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC, centralni grejni sistem, TV.

organizator putovanja OTP 152/2010
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
53

TORINO NOVA GODINA 2023

Doček Nove godine 2023 / Torino 2023

Raskošna arhitektura „stare dame“ Torina nalikuje na san nekog starog majstora koji je želeo da stvori svoje remek-delo… I u tome je uspeo… Ta raskoš i dolikuje nekadašnjoj kraljevskoj prestonici dinastije Savoja koja je iz ovog grada moći uspela da ostvari san svih Italijana, a to je ujedinjenje u jednu zemlju… Reka Po koja protiče kroz Torino daje ovom gradu poseban šarm, a ukus i miris čuvenih djandujota i čokolade, čine poseban doživljaj… Uveče je u ovom gradu posebno zanimljivo… Tada se sa visokih venaca Alpa spuštaju planinske struje koje gradu daruju čist vazduh sa mirisima alpskih udolina i vrhova… Izlet za Ženevu je poseban doživljaj! Put vodi kroz alpsku pokrajinu Val d'Aosta, a pejzaži nazubljenih Alpa izgledaju nestvarno… Prolazak kroz tunel Mon Blan, ispod istoimenog, najvišeg alpskog masiva, nikoga neće ostaviti ravnodušnim… Poseta ekskluzivnom Šamoniju će ukrasiti ovaj sjajan izlet… A onda, odjednom, pred očima će se ukazati kristalna voda prelepog Ženevskog jezera i otmena Ženeva u kojoj izgleda da je baš sve skrojeno za uživanje… Tako je već vekovima, jer u ovaj grad dolazi svetski džet-set zbog prestiža. Na kraju putešestvija posetićemo Milano, grad sa divnim ambijentima i pričama...

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |