mobile menu
Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4 106505 Beograd Srbija
011 30 333 40
upit@mitos.rs
Leto 2021 / Letovanje 2021 / Grčka Leto 2021 / First Minute Grčka 2021 / Grčka Apartmani 2021 / Hoteli Grčka 2021 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2021 / Mitos Travel Leto 2021
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2021

Velika Evropska Tura Nova Godina - 385€

Doček Nove godine /

VELIKA EVROPSKA TURA NOVA GODINA

Velika Evropska Tura Nova Godina

27/12/2019 - 04/01/2020

REGENZBURG - NIRNBERG - FRANKFURT - KELN - ANTVERPEN -BRISEL - BRIŽ - GENT - AMSTERDAM - LUKSEMBURG - STRAZBUR

cena paket aranžmana po osobi: 385

smeštaj u hotelu 3*, na bazi 6 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - petak 27/12
BEOGRAD - NOVI SAD - NEMAČKA

Sastanak putnika u Beogradu u 16:30h. Polazak autobusa u 17:00h. Polazak iz Novog Sada u 18:15h ispred železničke stanice, kod lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Austriju i Nemačku do Regenzburga.

02 DAN - subota 28/12
REGENZBURG - NIRNBERG

Dolazak u jutarnjim satima u Regenzburg, grad na Dunavu, jedan od najlepših srednjovekovnih gradova Nemačke. Obilazak centra grada peške koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, gde se mogu videti kameni most (najstariji kameni most na Dunavu iz 12. veka) i katedrala sv. Petra, Zlatna kula, apoteka Adler (1610). Slobodno vreme. Polazak za Nirnberg, carski grad u oblasti Frankonija, gde su se u državnoj riznici čuvale kruna i relikvije careva. U Nirnbergu se nalazi i Palata pravde u kojoj se odvijalo suđenje nacističkim vođama. Obilazak centra grada peške: Nemački nacionalni muzej, crkva Svetog Lorenca, Fontana vrlina, kuća Albrehta Direra najvećeg nemačkog renesansnog slikara, gradski bedemi… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - nedelja 29/12
NIRNBERG - ANTVERPEN 

Doručak. Polazak za Antverpen. Vožnja kroz Nemačku sa usputnim zadržavanjima u Frankfurtu na Majni i Kelnu (pauza za kafu i kraću šetnju centrom grada). Dolazak u Antverpen u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

04 DAN - ponedeljak 30/12
ANTVERPEN - BRISEL - ANTVERPEN 

Doručak. Fakultativni odlazak za Brisel. Panoramsko razgledanje belgijske prestonice i prestonice Evropske unije sa vrednim gotskim, baroknim i modernim zdanjima: trg Gran Plas sa raskošno ukrašenom gradskom kućom i sedištima zanatskih udruženja - deo svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a, Muzejska četvrt, Palata pravde - najveća javna zgrada podignuta u Evropi u 19. veku, Kraljevski dvor, katedrala sv. Mihaila, mala bronzana skulptura “Maneken Pis” , jedan od simbola grada, kvart evropskih institucija. Odlazak do rezidencijalne četvrti Laken i Atomijuma, čudesne metalne konstrukcije u podnožju koje je priređena Svetska izložba (1958). Slobodno popodne. Povratak u Antverpen. Noćenje.

05 DAN - utorak 31/12
ANTVERPEN - BRIŽ - GENT - ANTVERPEN

Doručak. Fakultativni izlet Briž i Gent. Odlazak u Briž, po mnogima najlepši flamanski grad, koji je u 14. veku bio jedan od vodećih umetničkih centara i najbogatijih gradova zapadne Evrope. Zbog kanala i kuća sa raznobojnim fasadama na njihovim obalama prozvan je „mala, severna Venecija“. Po dolasku, obilazak centra grada peške, koji je proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a: gradska kuća (14. vek), najstarija u Belgiji, Palata pravde, „jezero ljubavi“, beginaž, Bonifacijev most. Slobodno vreme. Odlazak u Gent, prestonicu Flandrijskog vojvodstva (11-13. vek), grad koji bio je jedan od prvih industrijskih tekstilnih centara. Ovaj grad jedinstvenim čine mnoge znamenitosti. Obilazak gradskog jezgra peške: katedrala sv. Bava poznata po remek delu “Mistično jagnje“ slavnog Jana Van Ajka, tvorca flamanske slikarske škole, toranj Belfort, kvartovi sa prelepim građevinama oko gradske većnice i crkve sv. Nikole, Graslaj, zamak Gravensten. Povratak u Antverpen. Noćenje. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

06 DAN - sreda 01/01
ANTVERPEN - AMSTERDAM - ANTVERPEN

Doručak. Polazak na celodnevni fakultativni izlet autobusom Amsterdam. Po dolasku razgledanje holandske prestonice na reci Amstel čiji je istorijski centar, sa oko 6.800 odlično očuvanih kuća i spomenika, deo svetske kulturne baštine. Obilazak gradskog jezgra sa oko 90 ostrvaca, 160 kanala i preko 1250 mostova u polukrugovima, prokopanim većinom u zlatno doba Amsterdama, u 17 veku, kada je imao oko 200.000 stanovnika, bio veliki trgovački i finansijski centar i jedna od najprometnijih evropskih luka: Trg Dam sa Kraljevskom palatom, cvetna pijaca, Rembrantov trg, ulica Rokin, muzej Van Goga, Rijks muzej. Slobodno vreme. Povratak u Antverpen. Noćenje.

07 DAN - četvrtak 02/01
ANTVERPEN - LUKSEMBURG - STRAZBUR - KEL

Doručak. Polazak za Luksemburg, glavni grad Velikog vojvodstva. Vožnja kroz šumovitu planinsku oblast Ardena. Po dolasku, panoramsko razgledanje istorijskog centra grada koji je deo svetske kulture baštine, Palata velikog vojvode, katedrala Notr Dam, luksemburška tvrđava, novi kvart sa evropskim institucijama. Nastavak putovanja do Strazbura. Odlazak na razgledanje grada, šetnja kroz istorijski centar grada sa veličanstvenom katedralom Notr-dam u stilu gotike sa zvonikom visine 142 metra, Stara carina, Palata Ruan, kuća Kamercel, Gutenbergov trg, “Mala Francuska” (najslikovitiji deo starog Strazbura sa šarenim građevinama od drveta, sa pokrivenim mostovima i odbrambenim kulama, ujedno i zaštićen i proglašen svetskom baštinom od strane UNESCO-a). Nakon razgledanja grada smeštaj u hotel. Noćenje.

08 DAN - petak 03/01
KEL

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska. Mogućnost individualnog odlaska do Strazbura. Polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Austriju i Mađarsku.

09 DAN - subota 04/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd oko podneva.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✔ Prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom)
✔ 6 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi: Nirnberg hotel kategorije 3* (1 noćenje), Antverpen hotel kategorije3* (4 noćenja), Kel-Strazbur  hotel kategorije 3* (1 noćenje)
✔ Razgledanja gradova prema programu
✔ Usluge vodiča
✔ Troškovi organizovanja putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X gradska taksa u Antverpenu u iznosu od 2,39€ po noći i po osobi, plaća se na recepciji hotela

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Celodnevni izlet autobusom “Brisel“ Cena: 20€. U cenu je uključen prevoz autobusom, razgledanje Brisela po programu i usluge vodiča.
Celodnevni izlet autobusom “Briž i Gent“ Cena: 30€. U cenu je uključen prevoz autobusom, razgledanje Briža i Genta po programu i usluge vodiča.
Celodnevni Izlet autobusom “Amsterdam” Cena: 30€. U cenu je uključen prevoz autobusom, razgledanje Amsterdama  po programu i usluge vodiča.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a uplate su u Belgiji, isključivo u evrima, u efektivi. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuje uz korigovanje cene.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i  verskih praznika )na određenoj destinaciji, kada  neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

POPUSTI:

Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 5%. (isključivo na upit)
Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)

DOPLATE (OPCIONO):

Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta (na upit)
Doplata za dodatno sedište: 80 evra (na upit)

SMEŠTAJ:

Hotel Leonardo***(sajt)Nirnberg,
Ovaj moderni hotel smešten je u centru Nirnberga,autobuska  i metro stanica Plerer (Plärrer) nalazi se na 500 metara od hotela. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne standardno opremljene I poseduju: kupatilo, fen, telefon, TV i Wi-Fi internetom. Doručak je kontinentalni, služi se po principu samoposluživanja - izbor više jela.
Hotel Century***, Antverpen,(sajt)
Hotel Century je smešten u obnovljenom starom zdanju, preko puta Glavne železničke stanice u Antverpenu. Nalazi se na oko 200m od tramvajske stanice Sentral, od koje se za 5 minuta može direktno doći do starog gradskog jezgra. Do trgovačkih oblasti Kejserlej i Mejr može se stići za manje od 5 minuta hoda. Hotel ima recepciju, aperitiv bar, restoran, i Wi-Fi internet. Sobe su dvokrevetne, standardno opremljene I poseduju: kupatilo, telefon, TV. Doručak je kontinentalni, služi se po principu samoposluživanja - izbor više jela.
Hotel ATES***,Kel (sajt)
Hotel se nalazi u mestu Kel u Nemačkoj koji je udaljen od istorijskog centra Strazbura 7.5 km, na samom putu  za Strazbur.. Postoji učestali gradski prevoz do Strazbura, a povratna karta košta oko 3.30 evra. Mesto Kel ima pešačku zonu u blizini hotela, kao i brojne prodavnice. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne, standardno opremljene I poseduju: kupatilo, telefon, TV i Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor vise jela. Organizator putovanja  zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne i treći , pomoćni, ležaj  može biti manji od standardnih dimenzija.

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju nam pišite na
upit@mitos.rs
14

VELIKA EVROPSKA TURA NOVA GODINA

Doček Nove godine 2021 / Velika Evropska Tura 2021

Republika Nemačka je moćna država smeštena u centralnom delu Evrope, između planinskog venca Alpa i Severnog i Baltičkog mora. Ako je neka zemlja srce Evrope i EU, onda je to Nemačka. Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode, isti gospodari kao i isti važni događaji, zbližili  i povezali a zatim u 19. veku, razdvojili u tri države. Sve tri, u velikoj privrednoj ekspanziji u prvoj polovini 20. veka, međusobno svestrano sarađujući, stvorile su Beneluks (1948.). Danas su sve tri u samom vrhu liste evropskih zemalja sa najvišim standardom i kvalitetom života. Lepi gradovi, koji će se obići tokom ovog putovanja, spomenici i umetnička dela koja će biti viđena, dokaz su vrednih ostvarenja mnogih preduzimljivih vladara, rođenih na ovom tlu. Francuska je jedna od najposećenijih zemalja na svetu, a druga po veličini zemlja u Evropi.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |