mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2023

Venecija Nova Godina 2023

Doček Nove godine 2023 /

VENECIJA NOVA GODINA 2023

Venecija Nova Godina 2023

 

PALMANOVA - KONELJANO - VENECIJA - PADOVA - VERONA

cena paket aranžmana po osobi :

smeštaj u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

01 DAN - ponedeljak 30/12
BEOGRAD

Polazak oko 19:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

02 DAN - utorak 31/12
OUTLET PALMANOVA - KONELJANO - VENECIJA - KONELJANO

Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - radnje najpoznatijih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Koneljano - drugi po veličini grad okruga Trevizo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2023 GODINE. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

03 DAN - sreda 01/01
KONELJANO - PADOVA - VERONA - KONELJANO

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organzovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Padova je grad u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme i nastavak putovanja do Verone - grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar „Arena“, Trg Bra, Julijina kuća... Nakon obilaska Verone slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak u Koneljano. Noćenje.

04 DAN - četvrtak 02/01
KONELJANO - VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

05 DAN - petak 03/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

✅ smeštaj u mestu Koneljano (2 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu Citta di Conegliano 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama

✅ obilaske prema programu (Venecija) i poseta tržnog centra

✅ troškove organizacije i vođenja aranžmana

✅ usluge licenciranog pratioca grupe

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ medjunarodno zdravstveno osiguranje

❌ osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana

❌ obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 1,60 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* - 1,80 € po noćenju / po osobi

❌ ulaznice i fakultativne izlete

❌ vožnju brodom do Venecije - 25 odrasli, 15 deca (povratna karta za Novogodišnju noć)

❌ vožnju brodom do Venecije - 20 odrasli, 12 deca (povratna karta za 02.01.2020.)

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Verona i Padova - 25 odrasli, 15 deca
Vićenca - 20 odrasli, 15 deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI:

deca 0-2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu);

deca 2-12 godina ostvaruju 10% popusta u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu);

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

 
organizator putovanja OTP 107/2016
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

VENECIJA NOVA GODINA 2023

Doček Nove godine 2023 / Venecija 2023

Ove godine ne morate da idete u najpoznatija italijanska mesta jer Italija je mnogo više od "večnog grada" prelepe Toskane ili sunčanog Napulja, a najbliži njen deo, sam sever Italije je prepun skrivenih gradića koji će vas oduševiti na prvi pogled.

Venecija je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ - presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod UNESCO zaštitom.
Verona je grad emocija, poznat po čuvenoj Šekspirovoj tragediji „Romeo i Julija“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela. 
Padova je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob. 
Palmanova je gradić na severu Italije, osnovan 1593. godine kada je doneta odluka da se sagradi grad-tvrđava devetougaonog oblika, specifičan po tri ulazne kapije. U neposrednoj blizini nalazi se Palmanova Outlet Village popularan po velikim mogućnostima za kupovinu sa popustima od 30 do 70%. Nakon šopinga, možete sebi priuštiti prijatan predah u nekom od mnogobrojnih restorana.

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |