Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2020

Venecija Nova Godina

Doček Nove godine /

VENECIJA NOVA GODINA

Venecija Nova Godina

30/12/2019 - 03/01/2020

PALMANOVA - KONELJANO - VENECIJA - PADOVA - VERONA

cena paket aranžmana po osobi : 99

smeštaj u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - ponedeljak 30/12
BEOGRAD

Polazak oko 19:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

02 DAN - utorak 31/12
OUTLET PALMANOVA - KONELJANO - VENECIJA - KONELJANO

Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - radnje najpoznatijih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Koneljano - drugi po veličini grad okruga Trevizo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog odlaska u Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2020 GODINE. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

03 DAN - sreda 01/01
KONELJANO - PADOVA - VERONA - KONELJANO

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organzovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Padova je grad u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme i nastavak putovanja do Verone - grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar „Arena“, Trg Bra, Julijina kuća... Nakon obilaska Verone slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak u Koneljano. Noćenje.

04 DAN - četvrtak 02/01
KONELJANO - VENECIJA

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Beogradu. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

05 DAN - petak 03/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

 

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

✔ smeštaj u mestu Koneljano (2 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu Citta di Conegliano 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama

✔ obilaske prema programu (Venecija) i poseta tržnog centra

✔ troškove organizacije i vođenja aranžmana

✔ usluge licenciranog pratioca grupe

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno zdravstveno osiguranje

X osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana

X obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 1,60 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* - 1,80 € po noćenju / po osobi

X ulaznice i fakultativne izlete

X vožnju brodom do Venecije - 25 odrasli, 15 deca (povratna karta za Novogodišnju noć)

X vožnju brodom do Venecije - 20 odrasli, 12 deca (povratna karta za 02.01.2020.)

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Verona i Padova - 25 odrasli, 15 deca
Vićenca - 20 odrasli, 15 deca

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI:

deca 0-2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu);

deca 2-12 godina ostvaruju 10% popusta u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu);

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

 
organizator putovanja OTP 107/2016
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
29

VENECIJA NOVA GODINA

Doček Nove godine 2020 / Venecija 2020

Ove godine ne morate da idete u najpoznatija italijanska mesta jer Italija je mnogo više od "večnog grada" prelepe Toskane ili sunčanog Napulja, a najbliži njen deo, sam sever Italije je prepun skrivenih gradića koji će vas oduševiti na prvi pogled.

Venecija je čudesna i jedinstvena. Jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena u V veku u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv, na preko sto malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture, prefinjene muzike i neke posebne svetlosti. Venecija je zbog toga prozvana „Serenissima“ - presvetla.. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod UNESCO zaštitom.
Verona je grad emocija, poznat po čuvenoj Šekspirovoj tragediji „Romeo i Julija“, mesto gde se i danas pišu najlepša ljubavna pisma i najbolje romantične priče. Ovaj velelepni, aristokratski grad može da se pohvali mnogobrojnim draguljima srednjovekovne arhitekture, koji svake godine dočekuje na hiljade ljubitelja umetničkih dela. 
Padova je najstariji Italijanski grad smešten između Venecije i Verone. Poznata je po velikom broju arhitektonskih bisera od kojih je najveći prelepa bazilika Svetog Antonija, u kojoj se i danas nalaze njegove relikvije i grob. 
Palmanova je gradić na severu Italije, osnovan 1593. godine kada je doneta odluka da se sagradi grad-tvrđava devetougaonog oblika, specifičan po tri ulazne kapije. U neposrednoj blizini nalazi se Palmanova Outlet Village popularan po velikim mogućnostima za kupovinu sa popustima od 30 do 70%. Nakon šopinga, možete sebi priuštiti prijatan predah u nekom od mnogobrojnih restorana.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |