Ultra Last Minute Grčka 2021

Last Minute ponude

*polazak autobusa je jedan dan pre početka aranžmana

ULTRA LAST MINUTE GRČKA 2021

sve last minute akcije za leto 2021 su istekle

organizator putovanja OTP 259/2020 A20

informacije o ponudi:
upit@mitos.rs
011 777 3333

LAST MINUTE GRČKA 2021

Svake godine prvi sa ponudama, uvek sa novim objektima.

Preporučujemo našim putnicima da što češće posećuju našu Last Minute Grčka 2021 stranicu, gde redovno dodajemo i ažurirame sve Last Minute ponude hotela i apartmana za sezonu 2021.

Napominjemo da su prikazane cene sa već uračunatim Last Minute popustima, da prikazani datumi i broj noćenja nisu fiksni, i da je moguće menjati broj osoba u sobi, a sve vezano za hotelski smeštaj. Menjanje datuma nije moguće na akcijama "Poslednja soba", kao ni kod Apartmana/Studija, koji su u fiksno odredjenim smenama.

Iz Last Minute ponude apartmana u Grčkoj možemo da izdvojimo svake godine sve popularniju Sitoniju, sa dosta proširenom ponudom smeštaja, pre svega u Nikitiju, najtraženijem letovalištu poslednjih godina, ali i u svim ostalim letovalištima ovog najtraženijeg poluostrva.

Kao i svake godine, u ponudama su i vile na najtraženijim letnjim destinacijama. Od ove godine u našim putnicima nudimo dve nove vile u fiksnom zakupu na Lefkadi: Vila Sirios na najpopularnijoj Kathisma plaži, Kao i luksuznu vilu Ionian Fos, smeštenu iznad Nikiane. Od ranije znate za Vilu Iris u Agios Nikitasu, koja je u ponudi Mitos Travel agencije već devet sezona i svake godine je sve traženija.

Primetno je pojačana i ponuda apartmana na Tasosu, pogotovo u mestu Skala Potamia, gde je ponuda proširena sa oko dvadeset novih objekata visoke kategorije.

Pozivamo Vas da redovno pratite stranicu Last Minute ponuda, uvek je ažuriramo i dodajemo nove i zanimljive ponude, skrojene za naše putnike.