mobile menu
Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4 106505 Beograd Srbija
011 30 333 40
upit@mitos.rs
Leto 2021 / Letovanje 2021 / Grčka Leto 2021 / First Minute Grčka 2021 / Grčka Apartmani 2021 / Hoteli Grčka 2021 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2021 / Mitos Travel Leto 2021
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Evropski Gradovi 2021

Budimpešta Bratislava Beč Dan Državnosti - 109€

Putovanja Evropski Gradovi /

BUDIMPEŠTA - BRATISLAVA - BEČ DAN DRŽAVNOSTI

Budimpešta Bratislava Beč Dan Državnosti

15/02/2021 - 18/02/2020

BUDIMPEŠTA - BRATISLAVA - TVRDJAVA DEVIN - BEČ - ŠENBRUN

Cena paket aranžmana po osobi: 109

smeštaj u hotelu 3/4*na bazi 2 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN - četvrtak 15/02
BEOGRAD - BUDIMPEŠTA

Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim satima oko 5h, iz Novog Sada oko 6h (tačno vreme I mesto polaska biće poznato 3 dana pre početka putovanja). Dnevna vožnja kroz Srbiju I Madjarsku sa usputnim pauzama za odmor I prelazak državnih granica. Po dolasku u Budimpeštu sledi panoramsko razgledanje grada : Trg Heroja, bulevar Andraši sa trgom Oktogon, Baletski institut, Opera, lančani most Sečenji, Ribarske kule, crkva kralja Matije, kraljevski dvorac, Citadela, most Eržebet, ulica Rakoci, ulica Vaci... Nakon razgledanja slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme okupljanje i polazak prema Bratislavi. Smeštaj u hotel u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

02 DAN - petak 16/02
BRATISLAVA - TVRDJAVA DEVIN (fakultativno)

Doručak. Nakon doručka odlazak do centra Bratislave. Sledi šetnja ulicama starog grada uz obilazak Trga Ljudevita Štura na kome se nalazi sedište Slovačke filharmonije - palata Reduta. Dalje nastavljamo pokraj Slovačkog narodnog pozorišta sve do srca starog grada - Glavni gradski trg sa palatama različitih arhitektonskih stilova i fontanom iz XVI veka. Na kraju šetnje videćemo Katedralu Sv. Martina, koja nam je poznata kao krunidbena katedrala ugarskih kraljeva. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet do tvrdjave Devin. Nekadašnji dvorac Devin je od svog nastanka imao izuzetan strateški značaj - u njemu su boravili Kelti, Rimljani, Germani, Sloveni I Madjari. Pod udarom Napoleona dvorac je nastradao I nikada više nije povratio nekadašnji sjaj. Ostaci nekadašnjeg dvorca danas predstavljaju idealno mesto za šetnju I odmor, sa predivnim pogledom na ušće reke Morave u Dunav. Obilazak utvrdjenja Devin I nakon toga slobodno vreme za šetnju I fotografisanje. Povratak u centar Bratislave. Slobodno vreme. Povratak u hotel individualno gradskim prevozom. Noćenje.

03 DAN - subota 17/02
BRATISLAVA - BEČ - ŠENBRUN(fakultativno) - BRATISLAVA

Doručаk. Nakon doručka odjava iz hotela I polazak prema Beču, glavnom gradu Republike Austrije. Po dolasku panoramsko razgledanje grada ꓽ novi deo grada sa Praterom i zgradom UN, Ring - mesto koje čuva mnogobrojne monumentalne gradjevine carskog Beča... Opera, Trg Marije Terezije, muzej Istorije umetnosti, Prirodnjački muzej, Parlament, Burgteatar, Gradska kuća, Hofburg, katedrala Sv. Stefana... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima mogućnost odlaska na fakultativni izlet - Šenbrun. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef... Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. U dogovoreno vreme okupljanje i polazak iz Beča prema Srbiji. Vožnja kroz Austriju, Madjarsku i Srbiju, sa usputnim pauzama za odmor i prelazak državnih granica.

04 DAN - nedelja 18/02
NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad, Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz turističkim autubusom ili mini - busom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu

✔ smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Bratislavi ili okolini Bratislave (smeštaj u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama)

✔ obilazak gradova prema programu putovanja

✔ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✔ troškove ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

X fakultativni izleti i posete

X individualne troškove - nepomenute usluge
X obeveznu boravišnu taksu u Bratislavi

FAKULTATIVNI IZLETI:

Tvrdjava Devin - 10€ (prevoz + ulaznica)
Dvorac Schönbrunn - Grand tour odrasli 30€ / deca 20€

NAPOMENE:

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 prijavljenih putnika po izletu da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije - ino partnera. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
obeveznu boravišnu taksu u Bratislavi - plaća se na recepciji hotela - 1,70€ po osobi po noći za hotel 3*

DOPLATE (OPCIONO):

doplata za jednokrevetnu sobu - na upit.
dete do 2 godine - besplatno (nema sedište u autobusu, kao ni poseban krevet)
cena aranžmana za sopstveni prevoz Hotel 3* - na upit

SMEŠTAJ:

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
Hotel Baronka 3* (sajt) ima smeštaj kategorizacije 3* i 4* i nalazi se u istočnom delu Bratislave, koji nosi naziv Rača u podnožju Malih Karpata. Ova lokacija se smatra najlepšom i najbezbednijom u Bratislavi, vekovima unazad je poznata po vinskoj tradiciji. Hotel nudi smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim I dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo.
Hotel Plus 3* (sajt) se nalazi u delu Bratislave, koji nosi naziv Ružinov-Trnavka, samo 2km od aerodroma M.R. Štefanika i oko 700m od tržnog centra Avion i Ikea. Kapacitet hotela je 220 kreveta. Sobe imaju TV, telefon i sopstveno kupatilo.

 
organizator putovanja OTP 226/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
51

PUTOVANJA 2021

Putovanja 2021 / Budimpešta - Bratislava - Beč 2021

Posetite 3 bisera na lepom plavom Dunavu... Budimpešta - glavni grad Madjarske, nalazi se na srednjem toku Dunava. Verovatno ste čuli priču o dva grada, Budimu i Pešti koji su se spojili u jedan grad. Osim divnih kulturno-istorijskih zdanja sa obe strane Dunava, ne propustite posetiti bogatu Nacionalnu galeriju, a svakako razgledajte Kraljevski dvor sagradjen u 13. veku i katedralu Sv. Matije, kao i mnogobrojne mostove. Ljudi koji dolaze u ovaj grad na Dunavu očekujući da će ovde naći cigansku muziku, ljutu hranu, čardaš i zlatno vino tokajac neće se razočarati. Bratislava - glavni grad Slovačke, razvio se na obalama Dunava. Šetnja romantičnim ulicama starog grada, dok uživate u pogledu na palate različitih stilova i na Bratislavski zamak svakako će Vam ostati u lepoj uspomeni. Beč - glavni grad Austrije, a nekada prestonica moćne Austrougarske imperije. Grad izuzetne arhitekture, sa velikom ponudom istorijskih znamenitosti i spomenika. Bogate umetničke kolekcije, muzičko nasledje, mnogobrojni restorani sa odličnim specijalitetima, kafom i kolačima Vas nece ostaviti ravnodušnim.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |