Leto 2019 / Letovanje 2019 / Grčka Leto 2019 / Last Minute Grčka 2019 / Grčka Apartmani 2019 / Hoteli Grčka 2019 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2019 / Mitos Travel Leto 2019
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Grcka Letovanje 2019

Obaveštenje


Zbog izuzetno povećanog broja telefonskih poziva poslednjih dana, nismo u mogućnosti da na sve pravovremeno odgovorimo. Preporuka je da klijenti pošalju e-mail na upit@mitos-travel.com, na mailove odgovaramo i van radnog vremena.

Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja
 

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Doček Nove Godine Baden Baden 2019

Putovanja /

DOČEK NOVE GODINE 2019

Doček Nove Godine Baden Baden

30/12/2019 - 03/01/2019

BEOGRAD - BADEN BADEN - STRAZBUR - HAJDELBERG

organizovani polazak sa stručnim vodičem

Cena paket aranžmana po osobi: 690€

Smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom + AVIO prevoz + takse

 

01 DAN - 30/12
BEOGRAD - BADEN BADEN

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 16.35h. Poletanje aviona kompanijom Wizz Air za Baden-Baden u 18.35h. Sletanje u Baden Baden u 20.40h. Nakon pasoške i carinske kontrole transfer i smeštaj u hotel. Noćenje.

02 DAN - 31/12
BADEN BADEN - STRAZBUR

Doručak. Slobodan dan u Baden Badenu ili fakultativni izlet u Strazbur, grada poznatog po Gutenbergu, u kome je danas sedište Evropskog parlamenta, Suda za ljudska prava i Saveta Evrope. Do 19 veka strazburška gotska katedrala Notr Dam je, sa svojih 142 m, pretstavljala najvišu građevinu na svetu. Posebnu atrakciju predstavlja četvrt “Mala Francuska” sa autentičnom, živopisnom alzaškom arhitekturom, kanalima, brojnim restoranima, bistroima… U periodu od kraja novembra pa sve do kraja decembra glavni grad Alzasa posetiocima nudi čarobnu atmosferu božićnog vašara koji potiče još iz 1570. godine, što ga čini najstarijim u Evropi. U gradu se mogu videti kućice ukrašene velikim crveno belim srcima, zvezde, anđeli i pahuljice iznad kaldrmisanih ulica gde posetioci imaju jedinstvenu priliku da osete autentičnu tradiciju i božićni duh ovog mesta. Preko 300 ukrašenih tezgi je rasuto na preko 12 lokacija čineći Strazbur jednim od najvećih božićnih vašara na Starom kontinentu. Nakon obilaska i šetnje ,povratak u Baden Baden u popodnevnim časovima. Mogućnost fakultativnog odlaska na gala večeru koja se tradicionalno organizuje u kazinu u Baden Badenu (uz doplatu). Noćenje. (CENA : 70€)

03 DAN - 01/01
BADEN BADEN

Kasni novogodišnji doručak. Slobodan dan u Baden-Badenu. Mogućnost organizovane zajedničke rane večere u restoranu ( uz doplatu). Noćenje.

04 DAN - 02/01
BADEN BADEN - HAJDELBERG

Doručak. Posle doručka slobodan dan u Baden Badenu ili fakultativni izlet u najromantičniji i jedan od najlepših gradova Nemačke – Hajdelberg, udaljen 90 km od Baden-Badena. Odlazak do impozantnog gotsko-renesansnog zamka koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najveće bure na svetu zapremine 227.000 litara. Šetnja duž 2,5 km dugog Filozofskog puta, od Starog mosta, pored brojnih spomenika, kula i pivnica. Konačno,obilazak najprestižnijeg i najstarijeg univerziteta Nemačke osnovanog 1386.godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom. Povratak u Baden-Baden. Posle podne slobodno vreme za šetnju,razgledanje odmor i kupanje (u modernim Karakalinim Termama od 08-22h, ili neorenesansnom rimsko-irskom Fridrihovom kupatilu /Friedrichsbad/ isključivo nagi). Noćenje. (CENA : 80€)

05 DAN - 03/01
BADEN BADEN - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme za šetnju ili kupanje do polaska na aerodrom. Moguć PROGRAM PLUS u pratnji vodiča agencije: obilazak Bramsove kuće, Faberžeovog muzeja ili odlazak uspinjačom do najviše tačke na vrh Merkur. Polazak za aerodrom u 18.15h. Poletanje za Beograd u 21.10h. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22.55h.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ Avio prevoz redovnom linjom Wizz Air na relaciji Beograd – Baden-Baden – Beograd

✔ Aerodromske takse

✔ 1 komad malog kabinskog prtljaga dimenzija 55 cm x 40cm x 23cm

✔ Smeštaj u hotelu 3* sa uslugom noćenje/doručak

✔ Transfer aerodrom – hotel u Baden Badenu - aerodrom

✔ Usluge licenciranog vodiča pratioca iz Beograda

✔ Troškovi organizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X Doplata za čekirani prtljag do 23 kg (oko 80€) u momentu objavljivljivanja programa

X Obrok u avionu

X Gradska komunalna taksa (u trenutku izrade programa iznosi 3,5 € po osobi/dnevno)

X Fakultativni izleti – obavezna prijava i uplata u agenciji najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.

X Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje

X Ulaznice za lokalitete

X Individualni troškovi i usluge koje nisu naznačene u programu putovanja

FAKULTATIVNI IZLETI:

Izlet 8 sati u Strasbur - Cena: 70€. U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča.

Izlet 8 sati u Hajdelberg - Cena: 80€. U cenu je uključen: transfer autobusom u pratnji vodiča.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 10. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.

SMEŠTAJ:

Hotel se nalazi u centru, preko puta pozorišta. Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, banket sala, sauna i kuglana. Sobe imaju TV, besplatan wifi, mini bar, sef i kupatilo sa fenom i tušem. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).
http://www.hotel-am-festspielhaus.de/

USLOVI PLAĆANJA:

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama, čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rok za prijavu je 45 dana pre datuma putovanja. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

 
organizator putovanja OTP 18/2012
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40

DOČEK NOVE GODINE 2019

Doček Nove Godine 2019 / Baden Baden 2019

Smešten na prelepom mestu, u podnožju planine Švarcvald, Baden-Baden je savršeno mesto za odmor i uživanje. U ovom mestu topla izvorska voda izvire iz dubine od 2000 metara i priža mogućnost da gosti iz celog sveta uživaju u dvanaest termalnih izvora, kao što su moderne terme Caracalla ili istorijsko rimsko-irsko kupatilo Fridrihsbad. Car Karakala je među prvima uživao u blagodetima lekovitih termalnih izvora. U 19.veku Baden-Baden postaje letnja prestonica Evrope i sastajalište aristokratije i društvene elite. Na oporavak i osveženje dolazili su pripadnici evropskih kraljevskih porodica, bogati industrijalci, bankari, slavni umetnici. Ovde se odmarala i britanska kraljica Viktorija, car Vilhem Prvi i članovi čuvene porodice Vandetbilt, nemački kancelar Oto fon Bizmark, a Pisac Mark Tven je tvrdio da je baš ovde izlečio reumatizam. U ovom prelepom gradiću redovno je boravio i održavao koncerte Johan Štraus, a Dostojevski je noći provodio u luksuznom gradskom kazinu u krugu lečilišta. Strazbur kao centar provincije Alzas, grad je prebogate i često tragične istorije. Reč Strazbur je nemačkog porekla i znači "grad na raskršću". Punih 230 godina katedrala Notr Dam sa svojim zvonikom visokim 142 m bila je najviša građevina na svetu. Podjednako francuski i nemački, ispunjen raznolikošću stilova, autentičnog mentaliteta, danas je Strazbur simbol pomirenja dve velike nacije i centar Evropskog parlamenta. Uvršten u listu svetske kulturne baštine, UNESCO od 1988. Hajdelberg smatraju jednim od najromantičnijih i najlepših gradova Nemačke, udaljen je 90 km od Baden-Badena. Krasi ga impozantni gotsko-renesansni zamak koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najveće bure na svetu zapremine 227.000 litara. Takođe se u njemu nalazi najprestižniji i najstariji univerzitet Nemačke osnovan 1386.godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom.

   
Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
Letovanje 2019
Cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem e-maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |