mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Dvorci Bavarske Autobusom 2024

Putovanja Evropski Gradovi /

DVORCI BAVARSKE

Dvorci Bavarske Autobusom 2024

termin:

18.08.2024.

KIMZE - MINHEN - LINDERHOF - NOJŠVANŠTAJN - SALZBURG

Cena paket aranžmana po osobi: 255

smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN
KRAGUJEVAC

Polazak iz Kragujevac u 20:00h sa parkinga izmedju Rode i hale “Jezero”. Nocna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.

02 DAN
KIMZE - MINHEN

U ranim jutarnjim časovima dolazak na najvece bavarsko jezero Kimze. Vožnja brodom do ostrva Herenkimze, gde se nalazi istoimeni dvorac podignut u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Obilazak palate i muzeja Ludviga II. Nastavak putovanja ka Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN
MINHEN

Doručak. Obilazak grada: Dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija bavarskih vladara, rezidencija Maksimilijanum, opera, pozorište, centar grada sa Marienplacom, Bavarski parlament… Slobodno vreme za individualni obilazak i šoping... Noćenje.

04 DAN
MINHEN - LINDERHOF - NOJŠVANŠTAJN - MINHEN

Doručak. Odlazak do najreprezentativnijeg dvorca – palate Ludviga II, Linderhof. Nakon obilaska odlazak u dvorac Nojšvanštajn. Poseta najlepšem dvorcu Bavarske i jednom od najlepših u Evropi. Podignut na litici u stilu staronemačkih viteških zamkova, inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje.

05 DAN
MINHEN - SALZBURG

Doručak. Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja do Salzburga. Panoramski obilazak grada: Salzburška tvrđava, glavna katedrala, Mocartova kula, Dvorac Mirabel… Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

06 DAN
NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju

✅ smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet može biti pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni,slatko – slani)

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✅ troškove ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ ulaznice i rezervacije za dvorce (Herenkimze sa brodskom kartom, Dvorac Nimfenburg, Linderhof, Nojšvanštajn) – 85 €, osobe mlađe od 12 godina - 70€ (prijava I uplata u agenciji, zbog obavezne rezervacije ulaznica)

❌ međunarodno putno zdravstveno osiguranje 720 rsd po osobi sa osiguranom sumom do 15.000 €

❌ individualne troškove

❌ fakultativne izlete

❌ boravišna taksa u hotelu – plaća se na licu mesta

POPUSTI I DOPLATE:

Dete do 10 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 €.

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 120 € (isključivo na upit).

FAKULTATIVNI IZLETI:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

SMEŠTAJ:

Hotel Imperial 4* (sajt) ili sličan. Nalazi se u Minhenu. Hotel ima aperitiv bar, restoran. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet moze biti pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV… Doručak je kontinentalni – slatko – slani.
TAČAN NAZIV HOTELA BIĆE POZNAT NAJKASNIJE 7 DANA PRED PUTOVANJE.

 
organizator putovanja OTP 18/2022
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
69

PUTOVANJA 2024

Putovanja 2024 / Dvorci Bavarske 2024

MINHEN – BAVARSKA "METROPOLA SA DUŠOM", jedan od najlepših gradova Nemačke, kulturni i boemski centar, grad brojnih istorijskih spomenika koji pričaju o vekovnim vladarima Bavarske iz dinastije Vitelsbah, ali i remek dela moderne tehnologije i arhitekture, poput čuvene Alians arene. Svetski centar sajamskih priredbi, grad pivnica i Oktobarfesta, obavezuje posetioce da osete tipičnu bavarsku atmosferu uz sveže točeno pivo i kolenice.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |