mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
First Minute 2022
deset godina iskustva u turizmu
Gradovi Evrope Amsterdam 2022

Istanbul Autobusom - dan primirja

Putovanja Evropski Gradovi /

ISTANBUL AUTOBUSOM

Istanbul Autobusom - dan primirja

10/11/2022 - 15/11/2021

ISTANBUL - TOPKAPI - AJA SOFIJA - PLAVA DŽAMIJA - HIPODROM - KRSTARENJE BOSFOROM - VASELJENSKA PATRIJARŠIJA - DOLMABAHČE

cena paket aranžmana po osobi : 109

smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

01 DAN - sreda 10/11: BEOGRAD-LAZAREVAC

Polazak grupe oko 18:00h iz Kragujevca sa parkinga kod hale Jezero. Noćna vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

02 DAN - četvrtak 11/11: ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog, Taksim, Golden most. Silazak na Bosfor, Palata Dolmabahče… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - petak 12/11 ISTANBUL

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Fakultativno: Obilazak Dolmabahče palate. U popodnevnim časovima fakultativno krstarenje Bosforom i odlazak do Vaseljenske patrijaršije. Slobodno vreme. Noćenje.

04 DAN - subota 13/11 ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak znamenitosti Istanbula u pratnji lokalnog vodiča – Plato Topkapi (Dvorac Topkapi, Plava Džamija, Aja Sofija). Slobodno popodne. U večernjim časovima odlazak u restoran na brodu sa orjentalnom muzikom (fakultativno). Noćenje.

05 DAN - nedelja 15/11 ISTANBUL

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno izlet u aziski deo Istanbula sa posetom Prinčevom ostrvu ( u zavisnosti od vremenskih prilika ). Polazak za Srbiju oko 18:00h. Vožnja kroz Bugarsku sa kraćim pauzama za odmor.

06 DAN - ponedeljak 15/11 BEOGRAD-LAZAREVAC

Dolazak u Kragujevac, Lazarevac i Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji

✅ 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*

✅ panoramsko razgledanje Istanbula u pratnji lokalnog vodiča

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,

✅ troškove ogranizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ međunarodno zdravstveno osiguranje,

❌ osiguranje od covida, otkaza ili prekida turističkog putovanja,

❌ ulaznice i fakultativne izlete.

POPUSTI I DOPLATE:

deca 0-5.99 godina - 59€,

deca 6-11.99 godina - 109€,

treća odrasla osoba u standard sobi - 169€,

jednokrevetna soba: 289€,

doplata za smeštaj u Grand Blue Fafa (5*): 30€.

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Obilazak Dolmabahče palate – 25€ (cena obuhvata ulaznice za palatu i usluge vodiča. U obilazak nije uključena poseta haremu.)

Aja Sofija + Plava Džamija + Hipodrom + Topkapi palata – 45€ (cena obuhvata ulaznice i usluge vodiča. U obilazak nije uključena poseta haremu),

Vaseljenska patrijaršija i Krstarenje Bosforom – 20€ (cena obuhvata obilazak patrijaršije, vožnju brodom i usluge lokalnog vodiča),

Tursko veče na brodu – 35€,

Azijski deo Istanbula sa posetom Prinčevskim ostrvima – 30€

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.

COVID INFO

USLOVI PUTOVANJA

Za državljane Srbije koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata ili negativan brzi antigenski test ne stariji od 48 sati. Test je potreban za sva lica starija od 6 godina. U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka. Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi.

Za ulazak u R. Tursku rok važenja putne isprave mora biti najmanje 6 meseci od dana ulaska u R. Tursku. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Preporučuje se putnicima, državljanima R. Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

organizator putovanja OTP 259/2021
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
0

ISTANBUL AUTOBUSOM

Putovanja Evropski Gradovi - Istanbul autobusom

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, Evrope i Azije. Uobličile su ga četiri civilizacije : grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Grad je podignut na mestu gde se susreću istok i zapad, a kroz svoju istoriju je ponosno nosio imena: Vizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je megalopolis u kom živi i radi preko 17 miliona stanovnika na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

Turistička Agencija Mitos Travel
od 27. januara na novoj adresi:
Dimitrija Tucovića 142, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |