mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Madrid Avionom -

Putovanja Evropski Gradovi /

MADRID AVIONOM

Madrid Avionom

 

MADRID - TOLEDO - SEGOVIA - SAN LORENCO DE EL ESCORIAL

cena paket aranžmana po osobi:

smeštaj u hotelu 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom + avio prevoz + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN
BEOGRAD - MADRID

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let direktno za Madrid kompanijom Air Serbia. Sletanje na aerodrom u Madridu. Panoramsko razgledanje grada: avenija La Castellana, Kapija Evrope, stadion Santiago Bernabeu, kvart Salamanca, Plaza Cibeles, Puerta de Alcala, Retiro park, Paseo del Prado i muzejski trougao, ulica Gran Via i Španski trg sa čuvenim Servantesovim junacima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: Kraljevska palata, katedrala Almudena, calle Mayor, Plaza Mayor, poslastičarnica San Gines čuvena po tradicionalnim ćurosima, manastir bosonogih princeza, Plaza del Callao, a zatim i glavni gradski trg Puerta del Sol sa svojim nultim kilometrom od koga se mere sve razdaljine unutar Španije. Slobodno vreme. Noćenje.

02 DAN
MADRID - TOLEDO - MADRID

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Toledo. Toledo je srednjovekovna prestonica Španije i pravi dragulj u španskoj kruni. Udaljen je oko 70 km od Madrida, a prema legendi osnovali su ga jevrejski kolonisti 540. godine pre nove ere. Procvat doživljava za vreme Mavarske vladavine kada su pripadnici svih religija živeli složno i zajedno, pa se zbog te tada neuobičajene verske tolerancije ovde danas na malom prostoru mogu videti neke od najznačajnijih španskih crkava, sinagoga i džamija. Toledo je u XVI veku izgubio status glavnog grada, ali je dobio El Greka, čuvenog grčkog umetnika koji je svojim delima ostavio neizbrisiv trag u istoriji Toleda i svetske umetnosti. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

03 DAN
MADRID - SEGOVIA - MADRID

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Segoviu, koja je jedan od najzačajnijih gradova stare Kastilje i čiji je simbol jedan od najbolje očuvanih akvadukata na svetu, starog 2000 godina kojim je čak i u 20. veku voda dopremana u grad. Centralni deo grada nalazi se na UNESCO listi Svetske kulturne baštine. Glavne znamenitosti grada su rimski akvadukt, srednjovekovni dvorac Alkazar, Gotička katedrala. Šetnjom centralnim gradskim ulicama obilazi se trg Placa Major na kome se nalazi velelepna i jedna od najvećih katedrala na svetu. Slobodno vreme. Povratak u Madrid. Noćenje.

04 DAN
MADRID - SAN LORENCO DE EL ESCORIAL - MADRID

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do San Lorenco de El Escorial koji je udaljen od Madrida oko 45 km. Escorial je impozantan kompleks koji predstavlja istorijsku rezidenciju španskih kraljeva i simbol je španske moći u XVI veku, a svojevremeno je služio i kao manastir, muzej i škola. Kompleks je sagradjen sredinom XVI veka od strane Filipa II, a danas se nalazi na UNESCO listi Svetske kulturne baštine. Obavezna prijava u agenciji. Povratak u Madrid. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia. Dolazak u Beograd.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Madrid - Beograd kompanijom Air Serbia

✅ aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (oko 116 evra, podložne su promeni)

✅ smeštaj u Madridu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama

✅ transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Madridu prema programu

✅ panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku

✅ troškove organizacije putovanja

✅ usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ fakultativni izleti i posete

❌ individualni troškovi putnika

❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

❌ osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Toledo - 65€ odrasli / 55€ deca

El Eskorijal - 70€ odrasli / 50€ deca (sa ulaznicama) - obavezna prijava u agenciji

Pešačko razgledanje Madrida - 20€ odrasli / 10€ deca

Segovia - 65€ odrasli / 50€ deca (sa ulaznicom za Alkazar) - obavezna prijava u agenciji

NAPOMENE:

Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (Minimum za realizaciju izleta je 15 plativih putnika). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI I DOPLATE:

deca od 0 - 2 godine plaćaju 25€, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)

deca od 2 - 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (1/2+1 sobe su na upit)

doplata za 1/1 sobu: 25% od cene aranžmana

SMEŠTAJ:

Smeštaj je u Madridu(Spanija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Rafael Ventas 4* (sajt) Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, calle Alcala, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena svega 100 m od hotela. Sobe: Hotel raspolaže sa 111 soba, svaka ima kupatilo, klima uredjaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen. Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je El Capote restoran u kome se poslužuju tradicionalna španska i internacionalna jela i bar. Na raspolaganju su i parking i WI FI internet uz doplatu.

 
organizator putovanja OTP 14/2020
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

PUTOVANJA 2023

MAdrid Avionom

Madrid je glavni i najveći grad Kraljevine Španije i treći grad po veličini u Evropi. Nalazi se u srcu Iberijskog poluostrva, na pola puta izmedju Atlantika i Sredozemlja. Poznat je po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, velelepnim palatama, prostranim trgovima, bogatim muzejima i parkovima. Takodje je i prestonica dobrog provoda i važi za grad koji nikada ne spava. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su najveća evropska Kraljevska palata, Gran Via ulica čuvena i kao španski Brodvej, Plaza Mayor, grandiozni trg Puerta del Sol, muzej Prado, jedan od najznačajnijih svetskih muzeja, kao i park Retiro koji predstavlja najlepšu zelenu oazu grada i omiljeno mesto za odmor. Madrid je temperamentna metropola gde se sudaraju tredicionalno i moderno, pa se kaže da nigde u svetu proslost nije tako blizu sadašnjosti..

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |