mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
deset godina iskustva u turizmu

Obaveštenje

usled povećanja interesovanja za ponude letovanja, nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve telefonske pozive. Preporučujemo kontakt putem emaila upit@mitos.rs, na mailove odgovaramo i van radnog vremena.

Lion 2019

Putovanja Evropski Gradovi /

PUTOVANJA 2022

Gradovi Evrope Milano Lion Marsej Ženeva 2022
Gradovi Evrope Milano Lion Marsej Ženeva 2022
Gradovi Evrope Milano Lion Marsej Ženeva 2022
Gradovi Evrope Milano Lion Marsej Ženeva 2022

05/06/2019 - 11/06/2019

MILANO - LYON - MARSEILLE - GENEVA

cena paket aranžmana po osobi: 259

smeštaj u hotelima 3* noćenje sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - sreda 05/06
BEOGRAD - MILANO

Sastanak grupe u 16:30h, polazak autobusa u 17:00h. Noćna vožnja prema Milanu kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju.

02 DAN - četvrtak 06/06
MILANO

Dolazak u Milano, glavni grad Lombardije. Milano je danas jedan od najbogatijih gradova Evrope i čuveni centar mode i dizajna. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: Trg Duomo - gde je raskošna Milanska katedrala, čuvena Skala - najuglednija operska kuda u svetu podignuta 1778. godine, otmena Galerija Vitoria Emanuela II, Toranj Pireli, stadion San Siro, zamak Kastelo Sforcesko, bazilika Santa Maria delle Grazie... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

03 DAN - petak 07/06
MILANO - LION

Doručak. Nastavak putovanja ka Lionu. Dolazak u ranim poslepodnevnim časovima u Lion, grad sa veoma dugom istorijom i jedno od najvećih područja renesansne arhtitekture u Evropi. Panoramsko razgledanje grada: La Place Bellecour - najveći trg u gradu kojim dominira spomenik posveden francuskom kralju Luju XIV, Fontana Bartoldi - delo vajara Frederika Augusta Bartoldija, autora Kipa slobode u Njujorku, zgrada Opere, Bazilika Notre - Dame de Fourviere izgradjena u drugoj polovini 19. veka, posvećena Devici Mariji. Smeštaj u hotel. Noćenje.

04 DAN - subota 08/06
LION

Doručak. Slobodno vreme. Predlažemo da posetite Stari Lion, jednu od najvedih renesansnih celina u Evropi, u kojoj se nalazi veliki broj znamenitosti grada specifične i očuvane arhitekture. Uske ulice isprekidane su prolazima kojima su nekada trgovci prenosili svilu dok je grad imao puno tkaonica. Takođe možete obidi Institut Lumiere osnovan 1982. godine, koji se nalazi u kudi porodice Lumière gde je smešten i muzej. Pogled na grad sa reke je zaista impresivan, pa se posetiocima Liona preporučuje i tura brodom. Lion je poznat po suvenirnicama gde možete kupiti predmete od svile. Noćenje.

05 DAN - nedelja 09/06
LION - MARSEJ - LION

Doručak. Slobodno vreme ili mogudnost odlaska na fakultativni izlet za Marsej. Marsej je beskrajno šarmantan i moderan lučki grad, drugi po veličini nakon Pariza. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Stara luka, glavna ulica Kanebijer - poznata po tome što je u njoj 1934. godine ubijen kralj Aleksandar I Karadjordjević, Gradska kuća, Bazilika Notre Dame de la Garde - rimsko - vizantijska bazilika, izgradjena u 19. veku. Nalazi se na najvišoj tački grada odakle se pruža veličanstven pogled na grad i Lionski zaliv. Povratak u hotel. Noćenje.

06 DAN - ponedeljak 10/06
LION - ŽENEVA - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Ženevi. Po dolasku, razgledanje grada: obilazak kompleksa na kom se nalazi Palata naroda koja je podigunuta u periodu 1929.-1936. godine, šetnja centralnim delom grada, obilazak Engleskog vrta koji je napravljen 1854.godine, poznatog po velikom cvetnom satu. Slobodno vreme za šetnju pored slikovitog Ženevskog jezera, uz obilazak čudesne vodene fontane čiji se vodoskok uzdiže do visine od 140 metara. Polazak za Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja.

06 DAN - utorak 11/06
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

 

povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
14

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom na navedenoj relaciji

✔ jedno noćenje sa doručkom u hotelu kategorije 3* u Milanu

✔ tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3* u Lionu

✔ razgledanja gradova prema programu

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X ulaznica za vodopad u Tribergu 4.50€

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

X obavezna gradska taksa u Milanu za hotel 3* - 4 € po osobi, po noći (plaća se na recepciji hotela)

X obavezna gradska taksa u Lionu u iznosu od 1,65 € po osobi, po noći (plaća se na recepciji hotela)

FAKULTATIVNI IZLETI:

Marsej - 35
U cenu je uključeno: prevoz autobusom i usluge vodiča. U cenu nisu uključene ulaznice.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a pladanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika) na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

DOPLATE (OPCIONO):

Mogućnost doplate za željeni red sedišta u autobusu po ceni od 8€ po sedištu, minimalna uplata je za dva sedišta. Doplata za dodatno sedište iznosi 75€.

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 90€.

SMEŠTAJ:

Hotel Milano Sesto 3* se nalazi u predgradju Milana, 8 km od istorijskog centra, u neposrednoj blizini stanice Sesto Marelli na metro liniji 1 (crvena) sa kojom se stiže za 15 minuta do trga Duomo. Hotel ima recepciju, restoran za doručak i Wi-Fi internet. Sobe su dvokrevetne, standardno opremljene i poseduju:kupatilo,fen, telefon, TV, klima-uredjaj i sef. Doručak je kontinentalni, samoposluživanje, izbor više jela.
https://www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm

Hotel Campanile Lyon Ouest Tassin 3* se nalazi na oko 3 km od centra grada. Metro stanica, koja povezuje hotel sa centrom grada, nalazi se na oko pet minuta hoda od hotela. Hotel poseduje recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne i sadrže: kupatilo, telefon, TV, Wi-Fi internet. Doručak se služi po principu samoposluživanja - izbor vise jela.
http://www.campanile-lyon-ouest-tassin.fr/en

 
organizator putovanja OTP 196/2010
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
14

PUTOVANJA 2022

Putovanja 2022 / Lion 2022

Lion, grad sa veoma dugom istorijom i glavni grad francuskog regiona Rona, jedno je od najvedih područja renesansne arhitekture u Evropi. Osnovan je 43. godine pre nove ere, a glavna karakteristika ovog grada su uske ulice (les troubles). Deset procenata površine gradskog jezgra Liona je od 1998. godine pod zaštitom kulturne baštine UNESCO-a. Marsej je beskrajno šarmantan i moderan lučki grad, drugi po veličini nakon Pariza. Staro gradsko jezgro Ženeve i vijugave uličice pune su građevina bogate istorije, dok u modernom delu grada blistaju savremene zgrade.

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |