mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
deset godina iskustva u turizmu

Obaveštenje

usled povećanja interesovanja za ponude letovanja, nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve telefonske pozive. Preporučujemo kontakt putem emaila upit@mitos.rs, na mailove odgovaramo i van radnog vremena.

Prag 2019

Putovanja Evropski Gradovi /

PUTOVANJA 2022

Gradovi Evrope Prag 2022

18/06/2019 - 23/06/2019

PRAG - DREZDEN - KARLOVE VARI - ZAMAK KARLŠTAJN - KRSTARENJE VLTAVOM

Cena paket aranžmana po osobi: 79

smeštaj u hotelu 3* noćenje sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - utorak 18/06
BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS -a), ulaz iz Karadjordjeve ulice, i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Madjarsku i Slovačku prema Pragu.

02 DAN - sreda 19/06
PRAG

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradĉani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Djordja, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

03 DAN - četvrtak 20/06
PRAG - KARLOVE VARI - PRAG

Doruĉak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

04 DAN - petak 21/06
PRAG - DREZDEN - PRAG

Doruĉak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijskokulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, roĎenih krajem 19. I početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata Ĉ E Š K A P R A G - Zlatni grad - Viva sezona 2019. I Prag autobus 6 dana I 2 / 11 I u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

05 DAN - subota 22/06
PRAG - ZAMAK KARLŠTAJN - KRSTARENJE VLTAVOM

Doruĉak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska zamka Karlštajn iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta voţnja brodom Vltavom - pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna voţnja kroz Slovačku i MaĎarsku prema Srbiji.

06 DAN - nedelja 23/06
NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom na navedenoj relaciji

✔ 3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ razgledanja gradova po programu

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Karlove Vari - 25 odrasli / 15€ deca

Zamak Karlštajn/Šternberg (sa ulaznicom) - 20 odrasli / 10€ deca

Vožnja brodom Vltavom - 10 odrasli / 5€ deca

Drezden - 30 odrasli / 20€ deca

NAPOMENE:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI:

deca 0-1.99 godina besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu);

deca 2-11.99 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu);

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%.

SMEŠTAJ:

Hotel A&O Metro Strizkov 3* se nalazi na 200 metara od metro stanice Strizkov (crvena linija metra C), odakle se do samog centra grada dolazi za oko 15min. Hotel je celokupno renoviran 2015 godine. Sve sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom. Doručak - kontinentalni švedski sto.
http://www.aohostels.com/

Hotel Fortuna West 3* se nalazi u predgraĎu Repi zapadno od centra Praga, na 200 metara od tramvajske stanice Hlusickova (tramvaji br.9 i 10 koji voze 26 minuta do centra grada).Sadržaj: recepcija, aperitiv bar, restoran, besplatan wifi internet u javnim prostorima. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV. Doručak - švedski sto.
https://www.hotelfortunawestprague.com/

Hotel Jasmin 3* se nalazi u mirnom delu Praga,udaljen od centra grada 20 monuta vožnje. Hotel poseduje restoran, bar. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV. Doručak - švedski sto.
https://www.hoteljasminprague.cz/

 
organizator putovanja OTP 107/2016
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

PUTOVANJA 2022

Putovanja 2022 / Prag 2022

Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo. U Prag se ne ide jednom - u Prag se ide uvek!

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |