Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Evropski Gradovi 2020

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Rim 2019

Putovanja /

PUTOVANJA 2020

Gradovi Evrope Rim 2020

07/11/2019 - 12/11/2019

ROME - COLOSSEO - NAPOLI - POMPEA - VATICANO

Cena paket aranžmana po osobi: 179

smeštaj u hotelu 3* noćenje sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - četvrtak 07/11
BEOGRAD

Sastanak grupe u 17:30 h. Polazak u 18:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

02 DAN - petak 08/11
RIM

Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava sv. Anđela i Crkva sv. Petra, Via Veneto, Vila Borgeze. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - subota 09/11
RIM - PEŠAČKO RAZGLEDANJE - FORUM - KOLOSEUM - RIM

Doručak. Nastavak obilaska grada peške u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona. Slobodno vreme. Poludnevni fakultativni izlet Forum i Koloseum. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesto na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najvede pobede i dostignuća. Obilazak uključuje: Koloseum, najvedi rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog sveta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora, brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada. Forum, centar političkog, sudskog i komercijalnog života u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - nedelja 10/11
RIM - NAPULJ - POMPEJA - RIM

Doručak. Fakultativni celodnevni izlet Napulj i Pompeja. Po dolasku obilazak Napulja, prestonice Kampanije. Panoramsko razgledanje grada čije je staro gradsko jezgro uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO–a. Trg Garibaldi, ulice Umberta I, Anžujskog dvorca, lučkih dokova, kraljevske palate, galerije Umberta I, Nacionalnog teatra, Trga plebiscita i trgovačke ulice Via Toledo. Fakultativni odlazak do Pompeje. Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne imperije. Obilazak istorijskog dela: Bazilika, forum, trg Macelluma, termalna kupatila, pekara, javna kuća, teatar..., kraljevske palate, galerije Umberta I, Nacionalnog teatra, Trga plebiscita i trgovačke ulice Via Toledo. Slobodno vreme. Povratak u Rim. Noćenje.

05 DAN - ponedeljak 11/11
RIM - VATIKAN

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu. Vatikan je najmanja nezavisna država na svetu, okružena gradom Rimom. Sedište je Pape, poglavara Rimokatoličke crkve. U okviru posete obilazi se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja, kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa kao i Sikstinska kapela sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilika Sv. Petra, najveda crkva na svetu... Slobodno posle podne. Polazak za Beograd u kasnim poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju i Sloveniju sa kraćim usputnim odmorima.

06 DAN - utorak 12/11
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom na navedenoj relaciji

✔ tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ razgledanja gradova po programu

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X obavezna gradska komunalna taksa, plaća se na recepciji hotela - za boravak u hotelima sa 3* - 4€ po noćenju, po osobi

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Poludnevni izlet Forum i Koloseum - 35
U cenu je uklučen odlazak autobusom (povratak je individualan), rezervacija, ulaznica za Koleoseum, Forum, Palatino, usluge vodiča.

Celodnevni izlet Napulj - 35€
U cenu je uključen prevoz autobusom, usluge vodiča i razgledanje prema programu.

Pompeja - 25€
U cenu je uključen prevoz autobusom, ulaznice, usluge vodiča i razgledanje prema programu.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a pladanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika) na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

POPUSTI:

10% popusta za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju (na upit)

15% popusta za dete do 11.99 godina u sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju (na upit)

DOPLATE (OPCIONO):

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80€.

Mogućnost doplate za željeni red sedišta u autobusu po ceni od 8€ po sedištu, minimalna uplata je za dva sedišta. Doplata za dodatno sedište iznosi 90€.

SMEŠTAJ:

Hotel Park Ginevra 3* je izuzetno moderan hotel i nalazi u mirnom delu Rima na oko 8 kilometara od Termini stanice sa kojom je dobro povezan linijom metroa i na oko 4 kilometara od Vatikana. Doručak je kontinentalni–samoposluživanje.
http://www.parkhotelginevra.it/

SADRŽAJ HOTELA:

recepcija, wi-fi internet, restoran za doručak

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, TV, telefon, sef

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

PUTOVANJA 2020

Putovanja 2020 / Rim 2020

Rim, „Večni grad“ „Caput Mundi“, najmoćniji grad u istoriji civilizacije koji vekovima ne gubi primat evropskog i svetskog centra umetnosti, kulture, religije, politike, bogatstva. Nalazi se u centralnom delu zapadne obale Apeninskog poluostrva na reci Tibar, prostire se na čuvenih sedam brežuljaka. U Rimu se nalazi i jedinstvena nezavisna papska država Vatikan, što ga čini i jednim od najvećih svetskih centara hodočašća. Arheološki ostaci velikog antičkog Rima svakako su prvi i najstariji razlog poseta ovom gradu. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
Letovanje 2020
Cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem e-maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |