Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Evropski Gradovi 2020

Rim autobusom 6 dana 2019

Putovanja Evropski Gradovi /

PUTOVANJA 2020

Gradovi Evrope Rim 2020

07/11/2019 - 12/11/2019

ROME - COLOSSEO - NAPOLI - POMPEA - VATICANO

Cena paket aranžmana po osobi: 179

smeštaj u hotelu 3* noćenje sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - četvrtak 07/11
BEOGRAD

Sastanak grupe u 17:30 h. Polazak u 18:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

02 DAN - petak 08/11
RIM

Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, tvrđava sv. Anđela i Crkva sv. Petra, Via Veneto, Vila Borgeze. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - subota 09/11
RIM - PEŠAČKO RAZGLEDANJE - FORUM - KOLOSEUM - RIM

Doručak. Nastavak obilaska grada peške u pratnji vodiča: Trg Naroda, Španske stepenice, Fontana di Trevi, Panteon, Trg Navona. Slobodno vreme. Poludnevni fakultativni izlet Forum i Koloseum. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesto na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najvede pobede i dostignuća. Obilazak uključuje: Koloseum, najvedi rimski amfiteatar, “čudo” inženjerije i graditeljstva Starog sveta koje oživljava atmosferu i pokliče najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima - borbe gladijatora, brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada. Forum, centar političkog, sudskog i komercijalnog života u okviru koga se nalaze ostaci bazilika, tržnica, sudnica i hramova. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - nedelja 10/11
RIM - NAPULJ - POMPEJA - RIM

Doručak. Fakultativni celodnevni izlet Napulj i Pompeja. Po dolasku obilazak Napulja, prestonice Kampanije. Panoramsko razgledanje grada čije je staro gradsko jezgro uvršteno na listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Trg Garibaldi, ulice Umberta I, Anžujskog dvorca, lučkih dokova, kraljevske palate, galerije Umberta I, Nacionalnog teatra, Trga plebiscita i trgovačke ulice Via Toledo. Fakultativni odlazak do Pompeje. Pompeja je bila jedna od najlepših i najbogatijih varoši Rimskog carstva. U avgustu 79. godine naše ere, lava je prekrila i skamenila grad i tako ga „čuvala“ narednih 1500 godina. Na taj način sačuvana je do danas jedinstvena slika arhitekture, urbanizma i načina života jednog bogatog grada drevne imperije. Obilazak istorijskog dela: Bazilika, forum, trg Macelluma, termalna kupatila, pekara, javna kuća, teatar..., kraljevske palate, galerije Umberta I, Nacionalnog teatra, Trga plebiscita i trgovačke ulice Via Toledo. Slobodno vreme. Povratak u Rim. Noćenje.

05 DAN - ponedeljak 11/11
RIM - VATIKAN

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu. Vatikan je najmanja nezavisna država na svetu, okružena gradom Rimom. Sedište je Pape, poglavara Rimokatoličke crkve. U okviru posete obilazi se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja, kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa kao i Sikstinska kapela sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilika Sv. Petra, najveda crkva na svetu... Slobodno posle podne. Polazak za Beograd u kasnim poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Italiju i Sloveniju sa kraćim usputnim odmorima.

06 DAN - utorak 12/11
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom na navedenoj relaciji

✔ tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ razgledanja gradova po programu

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X fakultativni izleti i posete

X obavezna gradska komunalna taksa, plaća se na recepciji hotela - za boravak u hotelima sa 3* - 4€ po noćenju, po osobi

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

Poludnevni izlet Forum i Koloseum - 35
U cenu je uklučen odlazak autobusom (povratak je individualan), rezervacija, ulaznica za Koleoseum, Forum, Palatino, usluge vodiča.

Celodnevni izlet Napulj - 35€
U cenu je uključen prevoz autobusom, usluge vodiča i razgledanje prema programu.

Pompeja - 25€
U cenu je uključen prevoz autobusom, ulaznice, usluge vodiča i razgledanje prema programu.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a pladanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika) na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

POPUSTI:

10% popusta za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju (na upit)

15% popusta za dete do 11.99 godina u sobi sa dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju (na upit)

DOPLATE (OPCIONO):

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 80€.

Mogućnost doplate za željeni red sedišta u autobusu po ceni od 8€ po sedištu, minimalna uplata je za dva sedišta. Doplata za dodatno sedište iznosi 90€.

SMEŠTAJ:

Hotel Park Ginevra 3* je izuzetno moderan hotel i nalazi u mirnom delu Rima na oko 8 kilometara od Termini stanice sa kojom je dobro povezan linijom metroa i na oko 4 kilometara od Vatikana. Doručak je kontinentalni-samoposluživanje.
http://www.parkhotelginevra.it/

SADRŽAJ HOTELA:

recepcija, wi-fi internet, restoran za doručak

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, TV, telefon, sef

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

PUTOVANJA 2020

Putovanja 2020 / Rim 2020

Rim, „Večni grad“ „Caput Mundi“, najmoćniji grad u istoriji civilizacije koji vekovima ne gubi primat evropskog i svetskog centra umetnosti, kulture, religije, politike, bogatstva. Nalazi se u centralnom delu zapadne obale Apeninskog poluostrva na reci Tibar, prostire se na čuvenih sedam brežuljaka. U Rimu se nalazi i jedinstvena nezavisna papska država Vatikan, što ga čini i jednim od najvećih svetskih centara hodočašća. Arheološki ostaci velikog antičkog Rima svakako su prvi i najstariji razlog poseta ovom gradu. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje, muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |