mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Trst Dan Državnosti - 89€

Putovanja Evropski Gradovi /

TRST DAN DRŽAVNOSTI

Trst Dan Državnosti

14/02/2022 - 18/02/2023

DVORAC MIRAMARE - PORTOROŽ - OUTLET CENTAR PALMANOVA / TIARE 

Cena paket aranžmana po osobi: 89

smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN - petak 14/02
BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 22h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karadjordjeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

02 DAN - subota 15/02
TRST

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Razgledanje Trsta u pratnji vodiča: kanal Grande, Ponte Rosso, crkva Svetog Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - nedelja 16/02
TRST - DVORAC MIRAMARE (fakultativno) - PORTOROŽ (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do dvorca Miramare koji je danas jedan od najprepoznatljivijih tršćanskih motiva. Od dvorca se pruža izvrstan pogled na grad i okolinu. Onako slikovito postavljen na steni iznad mora i okružen prekrasnim parkom, svakako vredi posetiti. Slobodno vreme i mogućnost induvidualne posete unutrašnjosti dvorca (karta za ulazak u dvorac se kupuje individualno na licu mesta). U popodnevnim časovima, mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Portoroža - "luke ruža" kako se popularno naziva ovo mondensko mesto Slovenačkog primorja. Povratak u Trst. Noćenje.

04 DAN - ponedeljak 17/02
TRST - OUTLET CENTAR PALMANOVA / TIARE (fakultativno)

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do outlet centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...) kao i odlazak do tržnog centra Tiare, koji se nalazi desetek kilometara od Palmanove - tržni centar sa 150 prodavnica, koji u svom sastavu ima i IKEA prodavnicu. Nakon šopinga, povratak u Trst. Slobodno vreme do večernjih časova kada je predvidjen polazak za Srbiju. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

05 DAN - utorak 18/02
BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz autobusom turističke klase (23-87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se odredjuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju

✅ smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni, skromni, slatko - slani)

✅ razgledanje Trsta u pratnji vodiča

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✅ troškove ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

❌ obeveznu boravišnu taksu - plaća se na recepciji hotela - 2€ po osobi po danu za hotel 3*

❌ fakultativni izleti i posete

❌ individualne troškove - nepomenute usluge

FAKULTATIVNI IZLETI:

Prevoz do dvorca Miramare - 5€ - ulaznica za dvorac se kupuje individualno na licu mesta, na dan objavljivanja cenovnika, cena ulaznice je 10€ - agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa - cena je podložna promeni,

Izlet u Portorož - 10€,

Outlet centar Palmanova (sajt) i tržni centar Tiare (sajt) - 15€

NAPOMENE:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner. Potrebno je najmanje 25 učesnika za realizaciju izleta.

DOPLATE (OPCIONO):

doplata za jednokrevetnu sobu - 40€

doplata za dodatno sedište u autobusu 40€(isključivo na upit)

dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10€ na cenu aranžmana

dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

SMEŠTAJ:

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.

Hotel SONIA 3* Nalazi se u Trstu, u industirjskoj zoni. Povezan je gradskim prevozom sa centrom grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sa TWC, TV, telefonom... Doručak je kontinentalni - skroman, slatko - slani.

organizator putovanja OTP 226/2010
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
51

PUTOVANJA 2023

Putovanja 2023 / Trst 2023

Trst je mesto gde se susreću mnoge religije: glavne crkve se nalaze tu već stolećima. Tu su i različiti arhitektonski stilovi njegovih gradjevina: neoklasicizam, secesija, eklektični i barokni stil, skladno se nadopunjuju, kao i rimske ruševine i gradjevine iz 18. veka. Očaravajući grad Trst, proteže se izmedju oštrog Kraša do Jadranskog mora i turistima nudi doživljaj jedinstvenog i nezaboravnog boravka. Kao pogranično područje i trgovačka luka s burnom prošlošću od davnina do novijeg doba.

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |