Kala Major Letovanje 2021 / Majorka 2021

Letovanje 2021 / Španija / Majorka

KALA MAJOR MAJORKA LETO 2021

Arenal Majorka 2021
U PRIPREMI...

KALA MAJOR MAJORKA 2021

Kala Major 2021 / Majorka Leto 2021

Smešteno na jugozapadnoj obali Majorke, letovalište Kala Major je idealno za one koji traže plažu, toplo vreme i priliku da iskuse Španiju na autentičan način. Očekuje vas odmor bez gužve, špansko sunce, izvanredni restorani, barovi, prodavnice, i naravno, divne plaže. Kala Major je u blizini atrakcija glavnog grada, Palme.

Naći ćete da je Kala Major veliki centar za odmor, na pešačkoj udaljenosti od Joan Miro muzeja (300m) i u blizini pećina i veličanstvenog zamka Bellver. Glavna plaža je Plaja Kala, nalazi se u podnožju doline koji obuhvata celo letovalište. Može se doći peške, biciklom, automobilom ili autobusom i ima pristup invalidskim kolicima. Sa upadljivim zlatnim peskom i čistim plavim vodama, plaža ima fantastičan pogled na zaliv Palme. Pogodnosti, kao što su toaleti, tuševi, ležaljke i suncobrani na plaži ili spasioci učiniće vaš odmor potpunim. Postoje restorani, hoteli, kafići i barovi pored plaže, gde možete uživati uz opuštajuće piće ili sjajnu hranu.

Za nešto drugačije aktivnosti, posetite šou delfina na Marineland-u, u Portals Nous. Tu je i srednjevekovni kvart koji ima sjajnu marinu i veliki izbor specijalizovanih prodavnica. Porto Pi, kompleks za kupovinu i razonodu, udaljen je nešto više od 1km. Postoji veliki izbor restorana sa svežom ribom i morskim plodovima sa pogledom na zaliv, kao i tradicionalni tapas barovi. U razgledanja i atrakcije glavnog grada Palma spadaju Kraljevska Palata Almudaina, Katedrala La Seu, arapske kupke u starom delu grada.