Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Majorka 2020 / Majorka Letovanje / Majorka Leto 2020

KOSTA BRAVA

Kalelja

Ljoret de Mar

Malgrat de mar

Santa Suzana

KOSTA DORADA

Cambrils

La Pineda

Salou

MAJORKA

Arenal

Iljetas

Kan Pastilja

Magaluf

Plaja de Palma

FIRST MINUTE ŠPANIJA

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Kala Major Letovanje 2020 / Majorka 2020

Letovanje 2020 / Španija / Majorka

KALA MAJOR MAJORKA LETO 2020

Arenal Majorka 2020
U PRIPREMI...

KALA MAJOR MAJORKA 2020

Kala Major 2020 / Majorka Leto 2020

Smešteno na jugozapadnoj obali Majorke, letovalište Kala Major je idealno za one koji traže plažu, toplo vreme i priliku da iskuse Španiju na autentičan način. Očekuje vas odmor bez gužve, špansko sunce, izvanredni restorani, barovi, prodavnice, i naravno, divne plaže. Kala Major je u blizini atrakcija glavnog grada, Palme.

Naći ćete da je Kala Major veliki centar za odmor, na pešačkoj udaljenosti od Joan Miro muzeja (300m) i u blizini pećina i veličanstvenog zamka Bellver. Glavna plaža je Plaja Kala, nalazi se u podnožju doline koji obuhvata celo letovalište. Može se doći peške, biciklom, automobilom ili autobusom i ima pristup invalidskim kolicima. Sa upadljivim zlatnim peskom i čistim plavim vodama, plaža ima fantastičan pogled na zaliv Palme. Pogodnosti, kao što su toaleti, tuševi, ležaljke i suncobrani na plaži ili spasioci učiniće vaš odmor potpunim. Postoje restorani, hoteli, kafići i barovi pored plaže, gde možete uživati uz opuštajuće piće ili sjajnu hranu.

Za nešto drugačije aktivnosti, posetite šou delfina na Marineland-u, u Portals Nous. Tu je i srednjevekovni kvart koji ima sjajnu marinu i veliki izbor specijalizovanih prodavnica. Porto Pi, kompleks za kupovinu i razonodu, udaljen je nešto više od 1km. Postoji veliki izbor restorana sa svežom ribom i morskim plodovima sa pogledom na zaliv, kao i tradicionalni tapas barovi. U razgledanja i atrakcije glavnog grada Palma spadaju Kraljevska Palata Almudaina, Katedrala La Seu, arapske kupke u starom delu grada.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |