Hotel Concorde Green Park Palace Port El Kantaui 2021

Letovanje 2021 / Tunis / Port El Kantaui

TUNIS LETO 2021 - OBJEKAT U PONUDI
Hotel Concorde Green Park Palace Port El Kantaui Tunis

OPIS:

Hotel Concorde Green Park Palace Port El Kantaui se nalazi u vrtu površine 50.000 m2 i izlazi direktno na prelepu peščanu plažu, u neposrednoj blizini marine i centra letovališta. Od centra Susa je udaljen oko 10 kilometara, od aerodroma u Monastiru 29 kilometara i od aerodroma u Tunisu oko 140 km. Autobuska stanica je udaljena 150 metara od hotela. Hotel raspolaže sa 452 sobe, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, spoljašnji bazen površine 1500 m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen sa morskom vodom (greje se zimi), glavni restoran "Vendôme“, arapsko-orijentalni restoran "Didon“, tematski restoran "Le Savoy“ (otvoren od 01.05. do 31.10.), mediteranski restoran "Nesoi“ (otvoren od 15.06. do 15.09.), nekoliko barova (u lobiju, swim-up bar u bazenu), mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, dečiji bazen i dnevna animacija nekoliko puta tokom nedelje

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
All Inclusive, u cenu je uključeno: doručak, ručak, kafa i kolači, večera, u glavnom restoranu, švedski sto. Opciono je moguće rezervisati večeru u jednom od a-la-kart restorana. U cenu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00 h (od novembra do aprila do 24.00h).
Sadržaji i aktivnosti koje se doplaćuju:
Talaso terapija, spa centar, masaže, hamam, kozmetičar i frizer. U blizini hotela sportovi na vodi, jahanje i golf teren sa 36 rupa.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, bade mantil, papuče, klima-uredjaj, mini frižider, ketler, LCD-SAT-TV, wi-fi internet, sef, terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta