Hotel LTI Mahdia Beach Mahdia 2022

Letovanje 2022 / Tunis / Mahdia

TUNIS 2022 - U PONUDI
Hotel LTI Mahdia Beach Mahdia Tunis

OPIS:

Hotel LTI Mahdia Beach Mahdia se nalazi na prelepoj peščanoj plaži dužine 340 metara, na oko 4,5 kilometara udaljenosti od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen oko 44 kilometara, a od aerodroma u Tunisu 218 km. Stanica autobusa koji vodi do centra, udaljena je svega 50 metara od hotela. Hotel raspolaže sa 463 sobe, usluga je all inclusive.

Popularan porodični hotel sa jednim od najvećih akva parkova u celom Tunisu.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, bazeni ukupne površine 4000 m2 - veliki glavni spoljašnji bazen, po jedan dečiji i unutrašnji bazen, akva park zahvata površinu od 900 m2, ima desetak manjih tobogana za decu, gusarski brod, 6 velikih tobogana i bazen sa talasima, diskoteka koja radi 6 dana u nedelji, spoljašnji i unutrašnji teatar, prostorija sa igrama, glavni restoran i dva a la kart restorana, četiri bara (u lobiju otvoren 24 časa, snek bar, pool bar i bar u diskoteci), multifunkcionalni sportski teren i Spa centar, dečiji klub površine 220 m2: igralište, kupatila prilagođena deci, mali stolovi i stolice, ormarići koji se zaključavaju, TV i DVD plejer, animacija za razna godišta. U glavnom restoranu su obezbeđeni uslovi za najmlađu decu (mikrotalasna, mleko, grejač bočica, baby monitor), visoke stolice i izuzetno atraktivan akva park

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
Suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu i bazen, bežični internet u lobiju i sobama, odbojka na plaži, mali fudbal, aerobik, gimnastika u bazenu, vaterpolo.
Sadržaji i aktivnosti koje se doplaćuju:
Internet corner, čuvanje dece, diskoteka, sportovi na vodi, Spa centar,  masaže, hamam, ajuverda, manikir, pedikir, frizer, kozmetički tretmani, premium alkoholna pića.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini frižider, SAT-TV, sef, balkon sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta