Hotel Mahdia Palace & Thalasso Mahdia 2021

Letovanje 2021 / Tunis / Mahdia

TUNIS LETO 2021 - OBJEKAT U PONUDI
Hotel Mahdia Palace and Thalasso Mahdia Tunis

OPIS:

Hotel Mahdia Palace and Thalasso Mahdia se nalazi na jednoj od najlepših peščanih plaža u Tunisu, u turističkoj zoni Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, oko 6 km od centra, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 209 km. Jedan od najelegantnijih hotela u Tunisu, hotel duge tradicije i prepoznatljivog, prestižnog imena. Godinama je zadržavao visok kvalitet usluge i postao obeležje Mahdije. Hotel raspolaže sa 452 sobe, rasporedjene u jednoj petospratnoj zgradi, usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, spoljašnji bazen sa barom, dečiji bazen, unutrašnji bazen (greje se zimi), unutrašnji bazen sa morskom vodom u Thalasso centru (uz doplatu),  četiri lifta, glavni restoran, međunarodni a la kart restoran, snek bar - otvoren leti, između bazena i plaže, kafe “Sfax“ otvoren 24 časa, pet barova (u lobiju, američki bar, bar pored bazena, mavarski kafe i bar u diskoteci), Spa & Thalasso centar, dečiji bazen, igralište, visoke stolice u restoranu, animacija i mini klub za decu 4-12 godina

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu uz depozit, aerobik, odbojka, pikado, stoni tenis i bežični internet kod recepcije.
Sadržaji i aktivnosti koje se doplaćuju:
Luksuzna pića, usluge u barovima i restoranima koji nisu predviđeni all inclusive konceptom, a-la-kart restorani, tenis, fitnes, sportovi na vodi, golf akademija, luksuzan talaso centar na 3000 m2 (hidro masaže, kneipp, hromaterm), unutrašnji bazen sa morskom vodom, golf teren na 4260 m2, internet u sobi.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini frižider, SAT-TV, sef, balkon sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta