Hotel Riadh Palms Resort and Spa Sus 2021

Letovanje 2021 / Tunis / Sus

TUNIS LETO 2021 - OBJEKAT U PONUDI
Hotel Riadh Palms Resort and Spa Sus Tunis

OPIS:

Hotel Riadh Palms Resort and Spa Sus se nalazi u centru Susa, na oko 20 kilometara udaljenosti od aerodroma u Monastiru i oko 140 km od aerodroma u Tunisu. Hotel okružen palmama, nudi raznovrsan sadržaj na zavidnoj lokaciji u centru Susa, sa direktnim izlaskom na prostranu, peščanu plažu, obeleženu plavom zastavicom. U neposrednoj blizini se nalaze veliki, moderni tržni centar, brojni restorani, kafići i diskoteke. 

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, veliki spoljašnji bazen sa mostićima, ostrvcetom i žardinjerama sa cvećem, okružen je brojnim palmama, dečiji bazen, unutrašnji grejani bazen, glavni restoran, tematski restorani (tuniška, italijanska i indijska kuhinja, jela od morskih plodova). Tokom leta funkcioniše restoran na otvorenom "Neptune“, između bazena i plaže, 7 barova,  6 liftova, menjačnicu, sefove na recepciji, banku, frizera, rent-a-car, diskoteku, fitnes salu, dve saune i Spa centar, animacija, dečiji bazen i dečiji klub (4-10 godina).

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, bežični internet na javnim površinama, animacija za decu, dečiji klub (4-10 godina), sauna, fitnes, sportske aktivnosti na bazenu i plaži i večernji šou programi (skečevi, kabare, ples).
Sadržaji i aktivnosti koje se doplaćuju:
Uvozna pića u American baru, Zino Lounge-u, C'Zen baru i noćnom klubu, sef na recepciji, mini bar (na zahtev), wellness centar "Serenity“, kozmetičar i čuvanje dece.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini frižider, SAT-TV
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta