Hotel Vincci Nozha Beach Hamamet 2022

Letovanje 2022 / Tunis / Hamamet

TUNIS 2022 - U PONUDI
Hotel Vincci Nozha Beach Hamamet Tunis

OPIS:

Hotel Vincci Nozha Hamamet se nalazi na peščanoj plaži, na oko 5 kilometara od centra Hamameta, 75 kilometara od aerodroma u Tunisu i oko 116 kilometara od aerodroma u Monastiru. Kvalitetan hotel u Hamametu, direktno na plaži od finog peska, sa brojnim sportskim i zabavnim sadržajima, all inclusive uslugom i malim akva parkom. Usluga je all inclusive.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 

SADRŽAJ:

recepcija, spoljašnji bazen površine 800 m², dečiji bazen, mali akva park sa 3 tobogana (4 linije), 3 lifta, 5 restorana, 3 bara, Spa centar i raznovrsni sportski i zabavni sadržaji, visoke stolice u restoranu, animacija, igralište, mini klub za decu 4-12 godina i akva park sa 3 tobogana

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu:
Bežični internet na zajedničkim površinama, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), animacija, košarka, pikado, teniski teren (1 sat dnevno), fitnes sala (30 min. dnevno), pedalina, surf i kajak (sve po 30 min. dnevno), aerobik, luk i strela, stoni tenis, odbojka, boćanje, fudbal na plaži, mini golf, vaterpolo, aqua gym, časovi plesa i arapskog jezika.
Sadržaji i aktivnosti koje se doplaćuju:
Uvozna pića u Pub-u, šatl bus do Hamameta i Nabela, Spa centar, hamam, parno kupatilo, masaža, elektronske igre, bilijar, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, čuvanje dece, frizer, lekar na poziv, apoteka i sve druge usluge koje nisu predviđene all inclusive konceptom.

 

SADRŽAJ SOBE:

kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini frižider (na upit, uz doplatu), SAT-TV, sef (doplata), balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 

LOKACIJA:

google maps lokacija objekta