mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
covid osiguranje

covid osiguranje i osiguranje od otkaza aranžmana

uslovi osiguranja od covid

 

covid osiguranje

 

Usled širenja pandemije covid-19, i ograničenja prilikom putovanja koje pandemija izaziva, od sezone leto 2021 našim putnicima nudimo mogućnost uplate covid osiguranja, odnosno osiguranja od kovida. Prilikom uplate obaveznog putnog osiguranja, u ugovor se dodaje klauzula o pokrivanju troškova lečenja od covida, kao i osiguranja od otkaza aranžmana usled kovida. Ukoliko ste iz bilo kog opravdanog razloga sprečeni da otputujete na uplaćeni odmor, osiguravajuća kuća vrši refundaciju kompletno uplaćenih sredstava za Vaš aranžman. Pored standardnih razloga sprečenosti putovanja navedenih u tekstu, osiguranje pokriva i pozitivan PCR ili antigen test pred put, (uradjen na uput od doktora) opet isplaćujući kompletno uplaćeni iznos do 2.500,00€ vrednosti uplaćenog aranžmana!

 

uslovi uplaćivanja putnog (zdravstvenog) osiguranja, kao i osiguranja od otkaza usled covid ograničenja

 

Turistička agencija svojim klijentima nudi mogućnost uplate putnog (zdravstvenog) osiguranja za sve putnike, koje vremenski pokriva kompletan put do i od, kao i boravak na odabranoj destinaciji iz naše ponude, pokrivajući troškove lečenja do 35.000,00€. Putno osiguranje može biti uplaćeno za sve destinacije iz ponude turističke agencije, kako za letnje, tako i za zimske aranžmane.
Klijentima nudimo mogućnost uštede prilikom uplate osiguranja i izbora paketa porodično putno osiguranje, gde su odobreni dodatni popusti za uplatu porodičnog putnog osiguranja (dve odrasle osobe i sva deca do 18 godina starosti po istoj ceni!)

 

 

Uplatom putnog zdravstvenog osiguranja Vaše putovanje je sigurno i osigurno, mesta za brigu nema. Opustite se i dočekajte Vaš odmor bez razmišljanja. Više informacija o uplati osiguranja od covida zatražite od Vašeg agenta prodaje.

 Povraćaj uplaćenih sredstava je zagarantovan i ukoliko dođe do otkazivanja aranžmana i jedan dan pre puta. Osiguravač će nadoknaditi štetu usled otkaza turističkog putovanja u slučaju da je otkaz od putovanja posledica događaja za čije nastupanje osiguranik nije znao niti mogao da zna u momentu zaključenja ugovora o osiguranju i koji predstavlja objektivno opravdan razlog za otkaz putovanja i to:

- 1. usled pozitivnog testa na covid-19 (uz uput doktora) i nemogućnosti putovanja usled takvog rezultata testa,
- 2. usled smrti osiguranika, roditelja, supružnika, drugog lica sa kojim je osiguranik živeo u zajedničkom domaćinstvu,
- 3. usled iznenadne bolesti ili povrede osiguranika, supružnika ili deteta ili drugog lica sa kojim osiguranik živi u zajedničkom domaćinstvu. Kao dokaz se prilaže originalna medicinska dokumentacija,
- 4. ako je osiguranikovo prisustvo zahtevano od strane policije u vezi sa izvršenjem ili pokušajem izvršenja provalne krađe u stan, kuću ili poslovni prostor osiguranika, ili u vezi sa štetom na osiguranikovom vlasništvu,
- 5. ako je osiguranik primio poziv od strane državnih organa ili suda na koje je u obavezi da se odazove u vreme trajanja putovanja. Kao dokaz se prilaže odgovarajući poziv,
- 6. zbog komplikacije u trudnoći osiguranog lica (kao dokaz se prilaže izveštaj lekara),
- 7. zbog gubitka radnog mestaa (kao dokaz se prilaže akt poslodavca o otkazu),
- 8. zbog nepodnošenja vakcine, ukoliko je vakcina bila obavezna za datu destinaciju (kao dokaz se prilaže izveštaj lekara).

 

CENA COVID OSIGURANJA

putno zdravstveno osiguranje se prodaje u paketu sa kovid pokrićem i osiguranjem od otkaza aranžmana i nije moguće uplatiti osiguranja odvojeno.

 

putno zdravstveno osiguranje sa covid pokrićem: 2.50€ po danu za odrasle osobe,
putno zdravstveno osiguranje sa covid pokrićem: 1.50€ po decu do 17.99 godina starosti,
+50% za lica starija od 65 godina
+50% za dodatno pokriće sportskih povreda

osiguranje od otkaza aranžmana: 3% od ukupne cene putnog aranžmana
državni porez: +5% na cenu ukupne cene osiguranja

 

primer: dvoje odraslih i dvoje dece, 10 noćenja (11 dana) aranžman u vrednosti od 1000€:
2.5€ x2 osobe, x11 dana = 55€
1.5€ x2 deteta, x11 dana = 33€
cena aranžmana 1000€ x3% =30€
total: 118€, +porez 5% = 123.90

 

 

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |