Last Minute Grčka 2022

Ultra Last Minute Grčka 2022

LAST MINUTE GRČKA 2022

informacije o ponudi:
upit@mitos.rs
011 777 3333

LAST MINUTE GRČKA 2022

Svake godine prvi sa ponudama, uvek sa novim objektima.

Last minute ponude za sezonu leto 2022 ove sezone su objavljene u aprilu 2022, i pored standardnih apartmanskih smeštaja koji su već tradicionalno na maksimalnim popustima u ovom periodu, od ove godine i hotelski smeštaji na dodatnim last minute popustima! Nepovoljna geo-politička situacija u regionu Evrope naterala je hotelijere Grčke da maksimalno snizne cene smeštaja, pogotovo u hotelima luksuznije kategorizacije - sa najnižim cenama u novijoj istoriji.

Predlažemo našim putnicima da što češće posećuju našu Last Minute Grčka 2022 stranicu, gde redovno dodajemo i ažurirame sve Last Minute ponude hotela i apartmana za sezonu 2022.

Napominjemo da su prikazane cene sa već uračunatim Last Minute popustima, da prikazani datumi i broj noći nisu fiksni, i da je moguće menjati broj osoba u sobi, a sve vezano za hotelski smeštaj. Menjanje datuma boravka jedino nije moguće na akcijama "Poslednja soba", kao ni kod apartmana/studija koji su u fiksno odredjenim smenama.

Iz Last Minute ponude apartmana u Grčkoj možemo da izdvojimo svake godine sve popularniju Sitoniju, sa dosta proširenom ponudom smeštaja, pre svega u Nikitiju, najtraženijem letovalištu poslednjih godina, ali i u svim ostalim letovalištima ovog najtraženijeg poluostrva. Defitivno ne smemo da zaboravimo da napomenemo za ovu sezonu vrlo povoljno hotele oko Atine, a na all inclusive usluzi. Pre svih, vrlo popularni Palmariva Beach hotel Evia, kao i odlično ocenjeni porodični Calamos Beach Hotel Atina, takodje na all inclusive usluzi i sa porodičnom sobama koje mogu da prime troje dece gratis! Postoji mogućnost doplate avio prevoza do Atine, ali kao agencija preporučujemo prevoz u sopstvenoj režiji do Atine ili Evije.

Pozivamo Vas da redovno pratite stranicu Last Minute ponuda, uvek je ažuriramo i dodajemo nove i zanimljive ponude, skrojene za naše putnike.