Hotel Long Beach Resort and Spa Deluxe Alanja 2024

Letovanje 2024 / Turska / Alanja / Turkler

TURSKA 2024 - U PONUDI
Long Beach Resort and Spa Deluxe Alanja
OPIS:

Long Beach Resort and Spa Deluxe Alanja Turska se nalazi u regiji Turkler, udaljen je oko 20 kilometara od Alanje i oko 90 kilometara od aerodroma Antalija. Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Hotel ima ukupno 773 smeštajnih jedinica rasporedjenih u devetospratnoj glavnoj zgradi, vilama i family šaletama. Usluga je ultra all inclusive.

Hotel je renoviran 2017. godine.

Hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi. 

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

Glavni restoran Hayat na bazi otvorenog bufea, snek bar na plaži, coffee and cake House, A’la Carte restorani: Lapiano (turski i italijanski),  Delfin (mediteranski), El Sombrero (meksički), barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u celom hotelu.

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis, gimnastika, zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou program, specijalni program za decu u mini klubu za decu od 4 do 12 godina, sajam zabave radi od 19:30h do 20:30h. Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, wellness i SPA centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, kuglanje.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralna klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (pri dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, kasnije svakodnevno voda i mineralna voda), sef, SAT-TV i muzički kanali, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta