Albanija Last Minute 2023

SARANDA LAST MINUTE

KSAMIL LAST MINUTE

DRAČ LAST MINUTE

ALBANIJA LAST MINUTE 2023

informacije o ponudama:
upit@mitos.rs
011 777 33 33

ALBANIJA LAST MINUTE 2023

Jedinstvena i najveća ponuda albanskog primorja na domaćim prostorima!

Iz obimne ponude letovanja Albanija 2022, na stranici Albanija Last Minute 2023 izdvajamo najatraktivnije last minute ponude za predstojeći period, ponude za koje smatramo da će biti primamljive našim putnicima. Prevoz može biti individualni ili organizovani autobuski prevoz (svakog petka), na sedam ili četrnaest noćenja. Našim putnicima nudimo i mogućnost kupovine samo autobuskih karata po last minute cenama, a za polaske ove nedelje.

Najbrže se stiže do Drača, koji je našim putnicima poslednjih godina i najinteresantniji, kako zbog odlične infrastrukture, tako i zbog blizine internacionalnog aerodroma i glavnog grada. Velika je i potražnja za Sarandom i Ksamil plažom, koje su ipak udaljenije, ali od početka jula vrlo pristupačnije, i to otvaranjem novog puta i tunela do Sarande. koji je skratio trajanje putovanja za za više od sat vremena.

Napominjemo da su ponude sa uračunatim Last Minute popustima, da datumi i broj noćenja uglavnom nisu fiksni, i da je moguće menjati broj osoba u sobi, a li da je prevoz isključivo za smene subota check-in, subota check-out.

Pozivamo Vas da redovno pratite stranicu Last Minute ponuda, uvek je ažuriramo i dodajemo nove i zanimljive ponude, skrojene za naše putnike.