mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2024

Istanbul Nova Godina Avionom - 559€

Doček Nove godine 2024 /

ISTANBUL NOVA GODINA AVIONOM

Istanbul Nova Godina 2024

termnui: 29/12/2022, i 31/12/2022

Istanbul Avionom

Istanbul - Plava Džamija - Hipodrom - Aja Sofija - Topkapi dvorac - Tursko veče - Vaseljenska patrijaršija - Krstarenje Bosforom - Dolmabahče palata

cena paket aranžmana po osobi : 559

smeštaj u hotelu 3*/4* na bazi 4 noćenja sa doručkom + avio prevoz

 

01 DAN: BEOGRAD - ISTANBUL

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Istanbul kompanijom Air Serbia/Turkish Airlines (vreme leta ispod tabele). Nakon sletanja, transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

02 DAN: ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska najvećih kulturnoistorijskih znamenitosti Istanbula: hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi dvorac – sedište osmanske imperije. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

03 DAN: ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula...). Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj partijaršiji. Nakon obilaska patrijaršije odlazak u Dolmabahče palatu, poslednje sedišta sultana. Slobodno vreme. Noćenje.

04 DAN: ISTANBUL

Doručak. Dan za slobodno vreme i indivudalne aktivnosti. Noćenje.

05 DAN: ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz sobe. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd (Kraj usluga).

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz avionom na relaciji Beograd - Istanbul - Beograd
✅ aerodromske takse
✅ smeštaj u dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi noćenje sa doručkom
✅ transfer aerodrom - hotel - aerodrom
✅ usluge vodiča agencije
✅ usluge lokalnog vodiča u inostranstvu
✅ troškovi organizacije i realizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ medjunarodno zdravstveno osiguranje
❌ usluge koje nisu naznačene u programu
❌ ulaznice i fakultativne izlete
❌ individualni troškovi

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Hipodrom, Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi dvorac, osnovna ulaznica - 60

Krstarenje Bosforom, poseta Vaseljenskoj patrijaršiji i Dolmabahče palata (sa ulaznicom za Selmluk) -60

GAR MUSICHALL - Doček Nove godine - 90

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

SMEŠTAJ:

 

HOTEL GRAND ANT 3*- (29/12 - 599€, 31/12 - 559€)
Hotel se nalazi u starom delu grada (oblast Aksaray) i na oko 20 minuta hoda od Kapali Čaršije. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), kablovska TV, telefon, klima uređaj, minibar. Doručak - kontinentalni švedski sto.

 

HOTEL KLAS 4*- (29/12 - 699€, 31/12 - 639€)
Hotel se nalazi u starom delu grada (oblast Laleli, kod Univerziteta, na pešačkoj udaljenosti od Velikog bazara, Na raspolaganju su i bazen i sauna.Sve sobe hotela su opremljene klima-uređajem, TV-om sa ravnim ekranom i mini-barom., pribor za pripremu čaja/kafe i besplatan bežični internet. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

organizator putovanja OTP 63/2021
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

ISTANBUL NOVA GODINA AVIONOM

Doček Nove Godine 2024 / Istanbul 2023

Istanbul je jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najvedi hrišdanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj. Istanbul godišnje privuče milione turista koji žele videti njegove znamenitosti, osetiti njegov kosmopolitski duh i odličan provod koji je u ovom gradu zagarantovan.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |