mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2023

Egipat Nova Godina - €

Doček Nove godine 2023 /

EGIPAT NOVA GODINA 2023

Dubai Nova Godina 2023

 

EGIPAT

cena paket aranžmana po osobi :

smeštaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom + avio prevoz

 

01 DAN
BEOGRAD - ŠARM EL ŠEIK 

Direktan let do Šarm El Šeika. Transfer do odabranog hotela. Noćenje.

02 DAN - 05 DAN
ŠARM EL ŠEIK

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Tokom boravka - fakultativni izleti prema želji putnika.

06 DAN
ŠARM EL ŠEIK - BEOGRAD

Transfer na aerodrom. Dolazak u Beograd. Kraj usluga.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ avio prevoz na relaciji Beograd - Šarm El Šeik- Beograd ; Cena je rađena na osnovu bazične tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta, moguće je putovati uz doplatu za sledeću raspoloživu tarifu. Aerodromske i sigurnosne takse (54.10 evra). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli, deca i bebe u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
✅ izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu;
✅ obavezna novogodišnja večera 31. decembra;
✅ troškovi organizacije putovanja i usluga vodiča;
✅ transferi aerodrom-hotel-aerodrom;

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ troškovi pribavljanja Egipatske vize koji iznose 25 USD (za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE) i plaćaju se po dolasku na destinaciju. Viza je neophodna onim putnicima koji tokom svog boravka planiraju da napuste regiju Šarm el Šeika odlaskom na izlet u Kairo ili da je napuste samostalno. Takođe je potrebna ukoliko je planirani boravak u Egiptu duži od 15 dana. U trenutku pravljenja programa, viza nije potrebna ukoliko putnici ne žele da napuste regiju Šarm el Šeika ili da uplate fakultativne izlete i posete Jerusalim, Petru ili Manastir Svete Katarine. Vizni režim koji se odnosi na posetu Jerusalima, Petre i Manastira Svete Katarine može biti promenjen odlukom nadležnih instituacija.
❌ fakultativni izleti
❌ hrana i piće na letovima
❌ individualni troškovi putnika
❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

SMEŠTAJ:

GRAND OASIS RESORT ****
Lokacija: 900 m od poznatog Soho Square-a (regija Sharks Bay), turističkog dela Šarm el Šeika sa mnoštvom prodavnica, barova, restorana i ostalim sadržajima. Od međunarodnog aerodroma udaljen je samo 10 km.Kompleks je na plaži opremljenoj ležaljkama i suncobranima, a pontoni omogućavaju lak prelaz preko korala. Usled veličine kompleksa, neke smeštajne jedinice nalaze se 400 m od plaže. Peškiri za plažu dostupni su u hotelu bez doplate.
Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju 2 bazena, bazen za decu, fitnes centar, spa centar (uz doplatu), dečje igralište, mini-klub za decu, dnevna animacija za decu, bar kod bazena, snek bar na plaži, bar na plaži, lobi bar, 2 a la carte restorana, glavni restoran, teniski teren (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), sef, Wi-Fi (besplatno u lobiju).
Sobe:
Sobe su veličine 36 m2 i imaju pogled na vrt ili bazen. Namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i jednog deteta. Treći krevet je pomoćni. Sve imaju klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, mini-bar, TV, balkon ili trasu.
Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

organizator putovanja OTP 255/2010
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
30

EGIPAT NOVA GODINA 2023

Doček Nove godine 2023 / Egipat 2023

Egipat je verovatno najastarija civilizacija na svetu koja je nastala u dolini reke Nil, 3100 godina pre naše ere. Egipat je možda najpoznatiji kao dom drevne egipatske civilizacije sa svojim hramovima, hijeroglifama, mumijama i vidljivim iznad svega njegovim piramidama. Manje poznato je srednjevekovno nasledstvo Egipta. Zahvaljujući koptskom hrišćanstvu i islamu - antičkim crkvama, manastirima i dzamijama, Egipat podstiče turiste sa zapada da posećuju ovu drevnu zemlju. I zbog toga je Egipat jedan od najpopularnijih turističkih destinacija za turiste iz celog sveta. Egipat je u velikoj meri pustinja, proširenje velike Sahare koja najviše zauzima severni deo Afrike. Veliku ulogu u ovoj drevnoj državi naravno ima reka Nil, kao što je grčki istoričar Herodot rekao: ,,Egipat je dar od Nila". Leta u Egipu su topla i suva, a zime umerene. Od novembra do marta je nabolje vreme da se poseti ova zemlja faraona.
Šarm el Šeik je najpoznatije mondensko letovaliste Egipta, nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva, u azijskom delu Egipta. Obala je duga 15km i cine je tri koralna zaliva Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay, okružena beduinskim naseljima, planinama i pustinjom.

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |