mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
deset godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2022

Pariz Doček Nove Godine Avionom - 649€

Doček Nove godine 2022 /

PARIZ DOČEK NOVE GODINE AVIONOM

Pariz Doček Nove Godine Avionom

29/12/2019 - 03/01/2020

PARIZ - VERSAJ - PARIZ 

cena paket aranžmana po osobi : 649

smeštaj u hotelu 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom + avio prevoz

 

01 DAN - nedelja 29/12
BEOGRAD - PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Filip Travela broj 709 u 12:00 sati. Poletanje za Pariz u 14:10 sati (let AF 1661). Dolazak u Pariz u 16:35 sati. Polazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Veliki bulevari, crkva Madlena, Trg Opere, Trg Vandom, ulica Rivoli, Trg Konkord, Burbonska palata, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, kompleks Invalida sa velelepnom Crkvom kupole, ostrvo Site, katedrala Notr Dam. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

02 DAN - ponedeljak 30/12
PARIZ

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem 12. veka, Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem 14. veka. Odlike pravog raskošnog dvorca ukrašenog umetničkim delima dobio je tokom vladavine Fransoa i u prvoj polovini 16. veka. Posle Francuske Revolucije pretvoren je u muzej (1793). Danas, 219 godina posle ustanovljenja, ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu sa kolekcijom od oko 300.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe preko 20.000 posetilaca. Tokom posete Luvru videde se: temelji prvobitnog Luvra, najpoznatija skulptorska remek-dela antičkog doba “Miloska Venera” i “Nika Samotračka”, zatim galerija “Mediči” sa čuvenim Rubensovim ostvarenjima, “Mona Liza” i galerija italijanskog renesansnog slikarstva kao i galerija francuskog slikarstva 19. veka sa monumentalnim kompozicijama. Slobodno popodne. Noćenje.

03 DAN - utorak 31/12
PARIZ - VERSAJ - PARIZ

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet “Versajski dvorac”. Ovaj ogromni dvorski kompleks okružen prostranim parkom - sa fasadom od 570 m i oko 1840 prostorija, najvedi i najraskošniji u Evropi - izgrađen je i dograđivan po nalogu i željama Luja XIV ( 1643 - 1715) sa idejom glorifikacije Francuske i njene monarhije. “Kralj sunce” koji je, od svoje pete godine, formalno bio na prestolu 72 godine a faktički upravljao Francuskom pet i po decenija, okupljao je u Versaju vrhunske umetnike svoga vremena koji su kontinuirano radili na proširenju i ulepšavanju dvorca i vrtova. Versajski dvorac je pretvoren u Francuski istorijski muzej (1837) i proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Tokom posete obilaze se: Veliki kraljevski apartmani, Kraljičini apartmani i čuvena “Dvorana ogledala“. Povratak u Pariz. Noćenje.

04 DAN - sreda 01/01
PARIZ

Doručak. Poludnevni fakultativni obilazak Monmartra u pratnji vodiča. Monmatr (130 m.n.v) je najviše među 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz ,nalazi se na njenom severnom obodu i spada u njegove najpoznatije istorijske kvartove. Na vrhu Monmartra uzdiže se velika bela bazilika Sakre Ker, čija su impozantna kupola i zvonik više od jednog veka sastavni deo siluete francuske prestonice. Od sedamdesetih godina 19. veka Monmartr naseljavaju i na njegovim padinama dolaze da stvaraju veliki umetnici kao Berlioz, Hajne, Renoar, Mone, Van Gog, Tuluz Lotrek, Pikaso, Dali… pretvorivši ga u prostor nekonvencionalnog i boemskog života. Poseta bazilici, šetnja uličicama oko glavnog trga Tertr gde se mogu videti desetine slikara za svojim štafelajima, do mesta gde su se odigrali dramatični događaji tokom Pariske komune (1871). Šetnja do poznatih trgova Pigal i Blanš u podnožju brda gde se nalazi kabare “Mulen ruž” (1889), jedan od simbola nodnog života Pariza (individualni povratak u hotel). Slobodno popodne. Noćenje.

05 DAN - četvrtak 02/01
PARIZ

Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske. Noćenje.

06 DAN - petak 03/01
PARIZ BEOGRAD

Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Beograd u 11:00 sati (let AF1660). Dolazak u Beograd u 13:25 sati.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ prevoz avionom na relaciji Beograd - Pariz - Beograd (prevoznik Air France),
✅ aerodromske takse u Beogradu i Parizu u iznosu od 76 evra (čiji je iznos podložan promeni),
✅ smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice, u dvokrevetnim sobama, 5 noćenja sa doručkom,
✅ transferi autobusom na relacijama aerodrom - hotel i hotel - aerodrom u Parizu,
✅ panoramsko razgledanje Pariza,
✅ usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ međunarodno zdravstveno osiguranje

❌ ulaznice i fakultativne izlete

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Poludnevna poseta dvorcu i muzeju Luvr. Cena: 50€. U cenu je uključen dvočasovni obilazak Luvra po programu u prat¬nji vodiča i ulaznica.
Poludnevni obilazak Monmartra u trajanju od oko tri sata. Cena: 25€. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni povratak u hotel).
Poludnevni izlet  “Versaj”. Cena: 70€. U cenu je uključena usluga lokalnog vodiča (individualni povratak u hotel).

Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

SMEŠTAJ:

Hotel IBIS LA DEFENSE CENTRE ***( sajt), Pariz, 4 Boulevard de Neuilly, 92081 Paris, telefon: +33 4197 4040,
Nalazi se u srcu Defansa, savremene gradske četvrti, preko puta metro stanice Esplanade de la Defense. Hotel ima 286 nedavno renoviranih soba sa kupatilom sa fenom, telefonom, internet konekcijom (na zahtev uz doplatu), SATTV-om. Kontinentalni doručak - samoposluživanje.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

organizator putovanja OTP 196/2010
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
14

PARIZ DOČEK NOVE GODINE AVIONOM

Doček Nove godine 2022 / Pariz 2022

Pariz grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja.

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |