mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2024

Pariz Doček Nove Godine Avionom - 779€

Doček Nove godine 2024 /

PARIZ DOČEK NOVE GODINE AVIONOM

Pariz Doček Nove Godine Avionom
29/12, 30/12

 

PARIZ - VERSAJ - PARIZ 

cena paket aranžmana po osobi: 779€

smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom + avio prevoz

 

01 DAN - 30/12 BEOGRAD - PARIZ

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let direktno za Pariz kompanijom Air Serbia. Let JU310 06:45-09:20. Sletanje na aerodrom. (vreme leta pogledati u tabeli). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

02 DAN - 31/12 PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, krajevima grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak Pariza počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza, gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu - Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Slobodno vreme za individualni Doček Nova Godina Pariz Avionom 2024! Individualni povratak u hotel. Noćenje.

03 DAN - 01/01 PARIZ - LUVR - PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr - jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskih majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”. Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, koja je kasnije poklonjena kralju i u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.

04 DAN - 02/01 PARIZ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome se nalazila rezidencija kralja Luja XIV – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

05 DAN - 03/01 PARIZ - BEOGRAD

Doručak. Odjava iz sobe. Slobodno vreme do transfera. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia. Let JU311 u 10:10. Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:

✅ povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
✅ aerodromske takse (na dan objave programa iznose 93 eur, podložne su promeni)
✅ smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama
✅ troškove organizacije putovanja
✅ usluge licenciranog vodiča na destinaciji
✅ transferi po programu
✅ usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ međunarodno zdravstveno osiguranje
❌ ulaznice i fakultativne izlete
❌ obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela) u iznosu od 1.65€ po
osobi po noći

FAKLULTATIVNI IZLETI:

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

- Pešačka tura – Prevoz metroom - odrasli 40€

- Luvr – sa ulaznicom - prevoz metroom 55€ odrasli / 35€ deca

- Versaj – sa ulaznicom za dvorac: 70€ odrasli / 40€ deca

- Moulin Rouge / Crazy Horse - Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea 100 € - 155 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.

- Krstarenje Senom - 25€ odrasli / 15€ deca

Prijavljivanje za fakultativne izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Parizu, isključivo u evrima i u efektivi. Potrebno je najmanje 15 učesnika za realizaciju ovog izleta i posete. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

SMEŠTAJ:

Hotel IBIS LA DEFENSE CENTRE ***( sajt), Pariz, 4 Boulevard de Neuilly, 92081 Paris, telefon: +33 4197 4040,
Nalazi se u srcu Defansa, savremene gradske četvrti, preko puta metro stanice Esplanade de la Defense. Hotel ima 286 nedavno renoviranih soba sa kupatilom sa fenom, telefonom, internet konekcijom (na zahtev uz doplatu), SATTV-om. Kontinentalni doručak - samoposluživanje.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

organizator putovanja OTP 63/2021
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

PARIZ DOČEK NOVE GODINE AVIONOM

Doček Nove Godine 2024 / Pariz 2024

Pariz grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture... Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |