mobile menu
Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 2 Lazarevac
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Last Minute 2021
deset godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2021

Rim Doček Nove Godine Autobusom - 159€

Doček Nove godine 2022 /

RIM DOČEK NOVE GODINE AUTOBUSOM

Rim Doček Nove Godine Autobusom

29/12/2019 - 03/01/2020

RIM - TIVOLI - NAPULJ - VATIKAN

cena paket aranžmana po osobi : 159

smeštaj u hotelu 3/4* na bazi 3 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - nedelja 29/12
BEOGRAD

Polazak oko 15:00 časova sa BAS stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i peron polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu.

02 DAN - ponedeljak 30/12
RIM

Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Noćenje.

03 DAN - utorak 31/12
RIM - TIVOLI - RIM

Doručak. U prepodnevnim časovima obilazak Rima: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U podnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Tivolija - drevnog grada u blizini Rima. Obilazak Vile d'Este, koju je na ostacima vile cara Hadrijana, izgradio kardinal d'Este, kao svoj letnjikovac gde je preusmerio tok vode i napravio, bez postrojenja, velelepne fontane, vodoskoke. Nakon obilaska povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN - sreda 01/01
RIM - NAPULJ - RIM

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Napulja, najvećeg grada južne Italije i sedišta regije Kampanije. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo... Slobodno vreme. Povratak u Rim. Noćenje.

05 DAN - četvrtak 02/01
RIM - VATIKAN

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organzovanja fakultativne posete Vatikanskim muzejima, Sikstinskoj kapeli i crkvi Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pieta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo... Posebno se ističe Sikstinska kapela, čiju tavanicu je oslikao čuveni Mikelanđelo. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI PRILIKOM REZERVACIJE. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.

06 DAN - petak 03/01
BEOGRAD

Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. (Kraj usluga).

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom TV-om i audio opremom)

✔ smeštaj u Rimu (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u izabranom hotelu sa 3* ili 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama

✔ obilaske prema programu (Rim - panorama grada, pešačko razgledanje centra grada)

✔ troškove organizacije i vođenja aranžmana

✔ usluge licenciranog pratioca grupe

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno zdravstveno osiguranje

X peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu - 50 dinara po osobi ( plaća se u agenciji ),

X ulaznice i fakultativne izlete

X Individualne troškove - nepomenute usluge

X obaveznu gradsku komunalna taksa za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014. plaća se na recepciji hotela) - za boravak u hotelima sa 3* - 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* - 6 € po noćenju / po osobi

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Tivoli (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) - 25€ odrasli / 15€ deca
Vatikan (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) - 40€ odrasli / 35€ deca obavezna prijava u agenciji prilikom rezervacije
Napulj - 35€ odrasli / 25€ deca

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI:

deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

SMEŠTAJ:

Smeštaj je u Rimu (Italija) u hotelu sa 3* ili 4*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim ili sličnim hotelima do popune mesta:
HOTELI U CENTRU GRADA:
HOTEL TEMPIO DI PALLADE 3*(sajt) do popune mesta Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, lift. Wi Fi je dostupan u čitavom hotelu uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak - kontinentalni švedski sto.
HOTEL VAN CENTRA GRADA:
HOTEL CAPITAL INN 4* (sajt) Hotel se nalazi na oko 10 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran i WiFi uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak - kontinentalni švedski sto.

organizator putovanja OTP 107/2016
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
29

RIM DOČEK NOVE GODINE AUTOBUSOM

Doček Nove godine 2022 / Rim 2022

Rim, koji je vekovima bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji i mnogo duže duhovno središte katolčkog sveta, sedište grada-države Vatikana, posetioci često opisuju kao poseban i jedinstven. Italijani, takođe, za svoj glavni grad znaju da kažu da je svet za sebe. Trajanje od skoro tri hiljade godina odredilo je prirodu ovog grada, stvarajući celinu kakva se nigde drugde u svetu ne može naći. Kao drevno mesto, krcato spomenicima, Rim je muzej na otvorenom. Ali, Rim je i moderan grad u usponu. Ta kombinacija vitalnosti i bogate istorije stvara jedinstven grad.
Možda će posetiocu najbolje pomoći da sagleda Rim, ako obrati pažnju na odnos uvek ležernih Rimljana prema gradu. Za njih prošlost i sadašnjost igraju podjednaku ulogu u onome što čini Rim. Pun vibracija savremenog grada, uz pomoć nove tehnologije, arhitekture, umetnosti, mode i kulinarskog umeća, Rim neprestano privlači nove putnike. I ostaje popularan kao što je bio u vreme kada su ljudi sa svih strana Rimskog carstva hitali da vide njegov sjaj. 

Društvo za Turizam Usluge i Transport Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 2, Lazarevac
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |