mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
11 godina iskustva u turizmu
Doček Nove godine - Gradovi Evrope 2023

Udine Nova Godina - €

Doček Nove godine 2023 /

UDINE NOVA GODINA 2023

Udine Nova Godina 2023

 

KOPAR - TRST - PALMANOVA - UDINE - KORTINA D'AMPECO

cena paket aranžmana po osobi :

smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom + bus prevoz

 

01 DAN - ponedeljak 30/12
BEOGRAD - NOVI SAD

Polazak iz Novog Sada i Beograda u kasnim večernjim satima (oko 21h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti.

02 DAN - utorak 31/12
KOPAR - TRST - PALMANOVA - UDINE

Dolazak u Kopar u prepodnevnim satima. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje: Titov trg - glavni gradski trg sa velelepnom Pretorijanskom palatom, Katedrala Presvete Bogorodice, Kidričeva ulica, Riva... Slobodno vreme (2 h). Odlazak u Trst. Po dolasku, sledi kraća šetnja gradom uz razgledanje: palata Grašalkovič sa lepom fasadom urađenom u stilu srpske romantike, Ponte Rosso - nekadašnja čuvena trgovačka zona grada, srpska crkva Sv. Spiridona, trg Ujedinjenja Italije sa raskošnim palatama izgrađenim u periodu vladavine Austrije u stilu „belle epoque“,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Palmanove. Poseta čuvenom Outlet šoping centru. Slobodno vreme za šoping 3 sata. Odlazak do Udina. Po dolasku sledi obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Slobode, Duomo, Municipio, Kastelo, Slobodno vreme (3 h). Smeštaj u hotel oko 20h. Slobodno veče za individualne aktivnosti. Doček Nove godine (ukoliko je hotel van centra grada, biće organizovan, fakultativno, transfer; ukoliko je hotel blizu centra, odlazak na doček je individualan). Srećna nova godina! Noćenje.

03 DAN - sreda 01/01
UDINE - KORTINA D'AMPECO

Doručak. Odjava iz hotela do 11h. Slobodno vreme, ili polazak na poludnevni fakultativni izlet ka oblasti Dolomita u Alpama. Putovanje preko idiličnih alpskih predela do čuvenog ski centra Kortina D'Ampeco. Po dolasku sledi kraće upoznavanje sa gradom i slobodno vreme za individualne aktivnosti (oko 3 sata) - skijanje, šetnja prelepim centrom grada i uživanje un tipičnoj zimskoj atmosferi… Odlazak iz Kortine u 17h. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske. Noćna vožnja.

04 DAN - četvrtak 02/01
NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga).

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema; autobus „dubledecker“- na sprat, sa 80 sedišta)
✅ 1 noćenje sa doručkom ( kontinentalni- klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3*** u regiji Udina
✅ smeštaj u 1/2 sobe sa kupatilom i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva - fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe
✅ usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom razgledanja iz programa putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ medjunarodno zdravstveno osiguranje

❌ ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
❌ gradska turistička taksa - 3 € po osobi - takse se plaćaju na licu mesta
❌ ostale nepomenute usluge
❌ doplata za jednokrevetnu sobu - 30€
❌ doplata za dodatno sedište u autobusu - 70€
❌ transfer za doček Nove godine na relaciji hotel - centar Udina - hotel (10€ - plaćanje na licu mesta).

FAKLULTATIVNI IZLETI:

Kortina d'Ampeco - 40€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

SMEŠTAJ:

HOTEL „CRISTALLO“ 3* (sajt
Hotel se nalazi u centru grada, od trga Slobode je udaljen svega 1 km, a od glavne Železničke stanice svega 300m. U zoni oko Železničke stanice nalazi se i nekoliko restrorana, barova, marketa... Od sadržaja hotel raspolaže sa recepcijom otvorenom 24 sata, lobi sa dnevnim boravkom, aperitiv bar, salon za posluženje doručka, konferencijske sale, WiFi konekciju samo u javnim delovima hotela… Sobe su srednje komforne, i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, telefon, centralni grejni sistem. Doručak se poslužuje tipa „buffet“, i kako je to i uobičajeno u Italiji, dosta je slab i jednoličan.

organizator putovanja OTP 152/2010
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
53

UDINE NOVA GODINA 2023

Doček Nove godine 2023 / Udine 2023

Udine se nalaze na severoistoku Italije, nedaleko od granice sa Slovenijom i Austrijom, a podno moćnog alpskog masiva. Grad je jedan od najlepših u tom delu Italije sa izuzetno lepim istorijskim centrom i sjajnim ambijentima. Predstavlja regionalni centar regije Furlanija, odnosno Frulji kako tu istorijski oblast nazivaju Italijani. U blizini samog grada nalaze se veoma važni trgovački pravci koji idu preko alpskih prevoja a koji su korišćeni još od vremena drevnih Rimljana. Upravo zahvaljujući takvom položaju, grad Udine je zasnovao svoju moć i bogatstvo. Nedaleko od grada nalazi se alpska regija Dolomita poznata po izuzetnim prirodnim lepotama, ali i po ekskluzivnim ski centrima. Najpoznatiji ski centar ovog dela Italije je Kortina d'Ampeco, grad koji je bio i domaćin Zimskih Olimpijskih igara. Ljubiteljima zimskih sportova ovaj grad je dovoljno poznat i predstavlja jednu od najželjenijih destinacija za skijaše iz svih krajeva sveta. Program smo obogatili posetom slovenačko-italinskom gradu Gorica, kao i posetu lepom srednjovekovnom gradu Palmanova. Jedan zaista poseban program, potpuna novost na našem tržištu!

Turistička Agencija Mitos Travel
Dimitrija Tucovića 142/1, 11000 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
turistička agencija nastupa kao posrednik u prodaji aranžmana
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |