Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Evropski Gradovi 2020

Azurna Obala - 215€

Putovanja Evropski Gradovi /

AZURNA OBALA

Azurna Obala

24/03/2020 - 29/03/2020

NICA - KAN - SAN TROPE - ANTIBI - MONAKO - MONTE KARLO - EZE - SAN REMO - DJENOVA

Cena paket aranžmana po osobi: 215

smeštaj u hotelu 3*na bazi 3 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN - utorak 24/03
BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 19.30h sa Turističkog terminala Lasta na autoputu. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju prema Francuskoj, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti.

02 DAN - sreda 25/03
NICA

Poslepodnevni dolazak u Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama. Po dolasku, panoramski obilazak Nice: Englesko šetalište, Trg Masena... Smeštaj u hotel, kraći odmor. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili šetnja u pratnji vodiča ulicama stare Nice do crkve Sv. Reparate, prelepog parka na brdu Collin de Chataeu iznad Nice. Na brdu se nalazi poznati vidikovac sa pogledom na zaliv Andjela sa azurnom bojom vode po kojoj je čitava obala dobila ime. Noćenje.

03 DAN - četvrtak 26/03
NICA - GRASSE - SEN TROPE - KAN - ANTIBI - NICA

Doručak. Nakon doručka, polazak za Sen Trope, bajkovitog gradića gde se okuplja svetski džet set. Usputna pauza u fabrici parfema „Fragonrd“ u Grasu. Po dolasku u Sen Trope, obilazak grada: luke sa mnoštvom kafića i restorana i gde se nalazi najpoznatija filmska lokacije iz kultne francuske serije „Policijaci iz San Tropea“ ( policijska stanica – „Gendarmeria Nationale“ ), pa pored gradskog zvonika do marine za eksluzivne jahte francuske i svetske elite i najpoznatijih crvenih stolica Francuske u kafeu „ Senequier“. Posle kraće pauze za fotografisanje, putnicima predlažemo nastavak šetnje (uz pratnju vodiča) kroz uske ulice starog dela grada do tvrđave iznad luke sa atraktivnim vojnim muzejom i još atraktivnijim vidikovcima koji omogućavaju najbolji mogući uvid u ono što je tiho, zeleno i skrovito „gnezdo“ za bogate glumce i američke expatride zaljubljenu u francuske pejzaže i njenu kulturu. Povratak u centar preko prostranih geometrijskih trgova pokrivenih širokim krošnjama platana... Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Kan, koji je poznat najviše zahvaljujući filmskom festivalu i prelepom šetalištu, Kroazeti. Obilazak ovog mondenskog mesta: Filmska palata, Kroazeta, Srpska ulica... Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Antibe, pravi biser Mediterana. Ovaj slikoviti gradić je smešten na pola puta između Nice i Kana. Gradom dominira tvrđava Fort Kare u čijem podnožju je marina za jahte. Antib, osim toga što je meta džet setera, poznat je i po džez festivalu, festivalu podvodne fotografije i starina. Po dolasku obilazak Antiba: stari deo grada, tvrđava sa palatom dinastije Grimaldi u kojoj se nalazi jedan od najpoznatijih muzeja Pabla Pikasa, luka... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.

04 DAN - petak 27/03
NICA - MONAKO - MONTE KARLO - MENTON - NICA

Doručak. Nakon doručka, odlazak do Kneževine Monako, čiji je osnivač Frančesko Grimaldi Malicija. Po dolasku u Monako obilazak grada: katedrala u kojoj je sahranjena Grejs Keli, Knežev dvor, Okeanografski muzej. Nastavak razgledanja uz panoramsku vožnju stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg i najpoznatijeg kvarta Monaka. Obilazak trga Kazina sa čuvenom Kockarnicom “Monte Carlo”, hotelom “Paris” i kafeom “Paris”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja za Menton, mondenski centar sa fasadama boje limuna koji se sasvim u skladu sa svojim izgledom naziva i “Svetskom prestonicom festivala limuna”, koji se svake godine održava u februaru i martu mesecu i kada grad oživi zahvaljujući turistima koji dolaze da se dive ogromnim skulpturama napravljenim od narandžasto-žutih plodova limuna i pomorandži. Nakon dolaska, obilazak Mentona: stari grad sa izuzetnim mediteranskim šarmom, lepa marina, živopisne pjacete, crkva Sv. Mihaila i groblje „slavnih“... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Nicu. Slobodno vreme. Noćenje.

05 DAN - subota 28/03
NICA - SAN REMO - DJENOVA - SERRAVALLE

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za San Remo, jedan od najlepših gradova Mediterana. Po dolasku u San Remo, panoramski obilazak grada: Ruska crkva (u kojoj su bili pohranjeni posmrtni ostaci crnogorskog kralja Nikole i kraljice Milene do 1989. god.), Kazino, Korzo Mateoti, palata Ariston – poznata po festivalu italijanske kancone, srednjovekovni kvart grada, La Pinja... Nakon obilaska San Rema, polazak za Djenovu. Razgledanje grada: trg Ferari sa bronzanom fontanom, Duždeva palata, Kolumbova kuća, Porta Soprana, Duomo, palata Sv. Djordja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti - predlažemo odlazak u najveći akvarijum na našem kontinentu ili šetnju super atraktvnim šetalištem stare luke koja je pre nekoliko godina prošla kroz proces urbane regeneracije i gde se danas nalaze prepoznatljivi spomenici moderne Djenove „Biosfera„ i „Bigo“, pomorski muzej i najveća koncentracija restorana raznih svetskih kuhinja (restorani su na najatraktivnijem parčetu nekretnine u Djenovi, na samoj obali i svi se nalaze u prostoru rekonstruisanih dokova u kojima su nekada bila skladišta za pamuk...). Sledi odlazak do najvećeg italijanskog outlet centra Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Požarevcu sa usputnim kraćim zadržavanjima.

06 DAN - nedelja 29/03
BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u podnevnim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ vanlinijski prevoz autobusom (tur.klase, audio-video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr.tokom putovanja) na relacijama navedenim u programu

✔ 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto ) u hotelu sa 3*u Nici (Hotelibis Nice Centre Gare 3 *- ili sličan hotel) u dvokrevetnim sobama (standardno opremljene u skladu sa lokalnom kategorizacijom

✔ poseta fabrici parfema „Fragonard“ u Grasu
✔ usluge turističkog vodiča tokom putovanja
✔ razgledanja i obilaske prema programu
✔ agencijske usluge

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

X fakultativni izleti i posete

X individualne troškove - nepomenute usluge
X boravišna taksa 1.5€ po osobi po noći

SMEŠTAJ:

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
Hotel Ibis Nice Centre Gare 3 * - se nalazi u centru Nice, na samo 180 metara od Železničke stanice u Nici (Nice-Ville) i na 1 km od Engleskog šetališta. Hotel u ponudi ima otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe u objektu ibis Nice Centre Gare sadrže flat-screen TV sa kablovskim i satelitskim kanalima. Svaka takodje ima radni sto i kupatilo. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u objektu ibis Nice Centre Gare, a možete ručati i večerati u restoranu na licu mesta. Pića se služe u hotelskom baru, a na raspolaganju je i recepcija koja radi 24 časa. Stari grad Nica se nalazi na 2 km od hotela, a Muzej Mark Šagal je udaljen 1,2 km. Objekat je udaljen 6 km od Aerodroma Azurna Obala i 20 km od Monaka.

 
organizator putovanja OTP 105/2020
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
46

PUTOVANJA 2020

Putovanja 2020 / Azurna Obala 2020

Proleće na Azurnoj obali i egzotičnom Monte Karlu! Luka prepuna jahti, staza formule 1, Trg kazina,  uživanje u nezvaničnoj prestonici Nici... Fakultativni izlet u Marsej, jedan od najvećih francuskih gradova i drugu po veličini luku u Evropi i mondenska mesta Sanremo i Menton. Prelepi dani na Francuskoj rivijeri po  najpovoljnijoj ceni! 

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |