Leto 2019 / Letovanje 2019 / Grčka Leto 2019 / Last Minute Grčka 2019 / Grčka Apartmani 2019 / Hoteli Grčka 2019 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2019 / Mitos Travel Leto 2019
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja
 

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

Baden Baden 2019

Putovanja /

PUTOVANJA 2019

Gradovi Evrope Baden Baden Avionom

19/05/2019 - 23/05/2019

BADEN-BADEN

cena paket aranžmana po osobi: 590

smeštaj u hotelu 3* noćenje sa doručkom + avio prevoz + takse + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - nedelja 19/05
BEOGRAD - BADEN BADEN

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 10.50h. Poletanje aviona za Baden-Baden u 12.50h (Wizz Air, let W6 4109). Sletanje u Baden Baden u 15.00h. Nakon pasoške i carinske kontrole transfer i smeštaj u hotel. Nakon kraćeg odmora, šetnja gradom – Lihtentaler aleja, Kurhaus, Kazino koji je inspirisao Dostojevskog da napiše čuveni roman „Kockar“, Festivalna dvorana – nemačka najveća opera i koncertna dvorana. Noćenje.

02 DAN - ponedeljak 20/05
BADEN BADEN - HAJDELBERG

Doručak. Mogudnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet u Hajdelberg. Hajdelberg je jedan od najromantičnijih i najlepših gradova Nemačke, udaljen oko 90 km od Baden-Badena. Odlazak do impozantnog gotsko-renesansnog zamka koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najvede bure na svetu, zapremine 227.000 litara. Šetnja duž 2,5 km dugog Filozofskog puta, od Starog mosta, pored brojnih spomenika, kula i pivnica. Obilazak najprestižnijeg i najstarijeg univerziteta Nemačke, koji je osnovan 1386. godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom. Povratak u Baden Baden. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN - utorak 21/05
BADEN BADEN - ALZAS - KOLMAR - STRAZBUR

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogudnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet Alzas. Kolmar je jedan od najlepših gradova Francuske, nalazi se na reci Lauh. Razgledanje istorijskog centra grada: crkva Sv. Martina, dominikanska crkva, najstarije kuće Adolf i Pfister, stara zanatska četvrt Taneurs pored reke, muzeji Bartoldi i Unterlinden. Nastavak puta do Strazbura gde je danas sedište Evropskog parlamenta, Suda za ljudska prava i Saveta Evrope. Notr Dam, strazburška gotska katedrala, do 19. Veka je sa svojih 142 m, predstavljala najvišu građevinu na svetu. Posebnu atrakciju predstavlja četvrt “Mala Francuska” sa autentičnom, živopisnom alzaškom arhitekturom, kanalma, brojnim restoranima, bistroima... Slobodno vreme do povratka u Baden-Baden u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

04 DAN - sreda 22/05
BADEN BADEN - ŠVARCVALD - FRAJBURG

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogudnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet Švarcvald. Donauešingen, grad koji je vekovima bio sedište prinčeva Furstenberg, privlači brojne posetioce. Poseta jezeru Titize, najvedem prirodnom jezeru Švarcvalda i jednom od najlepših glečerskih jezera u regionu. U povratku pauza u Frajburgu, starom univerzitetskom centru živopisne srednjevekovne arhitekture. Povratak u Baden-Baden. Noćenje.

05 DAN - četvrtak 23/05
BADEN BADEN - BEOGRAD

Doručak. Slobdono vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Moguć PROGRAM PLUS u pratnji vodiča agencije: obilazak Bramsove kuće, Faberžeovog muzeja ili odlazak uspinjačom do najviše tačke na vrh Merkur. Transfer do aerodroma u 13.00h. Poletanje aviona za Beograd u 15.30h (Wizz Air, let W6 4110). Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 17.25h.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz avionom na relaciji Beograd - Baden Baden - Beograd (let kompanije Wizz Air)

✔ četiri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ aerodromske takse

✔ transfer aerodrom - hotel, hotel - aerodrom

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X doplata za prtljag (oko 80€) u momentu objavljivanja programa

X obroci i piće na letovima kompanije Wizz Air

X gradska komunalna taksa (oko 3,80€ po osobi, dnevno)

X fakultativni izleti i posete

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

poludnevni izlet Hajdelberg - 65
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 5h.

celodnevni izlet Alzas - 125
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 8h.

celodnevni izlet Švarcvald - 110
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 8h.

PAKET ULAZNICA sva 3 izleta (10% popusta) - 270

NAPOMENE:

Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Potrebno je najmanje 10 prijavljenih putnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

SMEŠTAJ:

Hotel Am Festspielhaus 3* se nalazi u centru, preko puta pozorišta. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, TV, Wi-Fi internet, mini bar, sef. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.
https://www.hotel-am-festspielhaus.de/

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

PUTOVANJA 2019

Putovanja 2019 / Baden Baden 2019

Čari mistične planine Švarcvald, u jugozapadnoj Nemačkoj, prvi su otkrili Rimljani koji su je zbog guste i tamne borove šume prozvali „Silva negra“. U 19.veku Baden-Baden postaje letnja prestonica Evrope i sastajalište aristokratije i društvene elite. Na Švarcvaldu, u mestu Donauešingen izvire Dunav. Predeli u kojima se smenjuju guste šume i nepregledni nizovi vinograda, lednička jezera i vodopadi okružuju živopisni Frajburg, jedan od najstarijih univerzitetskih centara Nemačke. Alzas - francuski region na severoistoku zemlje, u dolini reke Rajne i neposredne granice sa Nemačkom i Švajcarskom. Strazbur – danas je simbol pomirenja dve velike nacije i centar Evropskog parlamenta. Uvršten u listu svetske kulturne baštine, UNESCO od 1988. godine. Grad Kolmar, udaljen 60 km od Strazbura spada u red najromantičnijih gradova sveta.

   
Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
Letovanje 2019
Cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem e-maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |