mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu

Obaveštenje

usled povećanja interesovanja za ponude letovanja, nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve telefonske pozive pravovremeno. Preporučujemo kontakt putem emaila upit@mitos.rs, na mailove odgovaramo i van radnog vremena.

Baden Baden avionom 2024

Putovanja Evropski Gradovi /

PUTOVANJA 2024

Gradovi Evrope Baden Baden Avionom

 

BADEN-BADEN

cena paket aranžmana po osobi:

smeštaj u hotelu 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom + avio prevoz + takse + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN
BEOGRAD - BADEN BADEN

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 16,35 h. Poletanje aviona kompanijom Wizz Air za Baden- Baden u 18.35 h. Sletanje u Baden Baden u 20.40h . Nakon pasoške i carinske kontrole transfer i smeštaj u hotel. Mogućnost kraće šetnje sa vodičem legendarnom Lihtentaler alejom avenijom koja je bila magnet za umetnike, pesnike, slikare, dalje do centra banje i njenih zaštitnih znakova - Kurhaus i Casino-a koji je inspirisao Dostojevskog da napiše čuveni roman „Kockar“ do Trinkhalle i Festivalne dvorane - nemačke najveće opere i koncertne dvorane. Noćenje.

02 DAN
BADEN BADEN - HAJDELBERG

Doručak. Slobodan dan u Baden Badenu ili poludnevni fakultativni izleta u Hajdelberg , jedan od najromantičnijih i najlepših gradova Nemačke. Udaljen je oko 90 km od Baden-Badena. Odlazak do impozantnog gotsko-renesansnog zamka koji dominira gradom, a u čijem se vinskom podrumu nalazi najveće bure na svetu zapremine 227.000 litara. Šetnja duž 2,5 km dugog Filozofskog puta, od Starog mosta, pored brojnih spomenika, kula i pivnica. Konačno, obilazak najprestižnijeg i najstarijeg univerziteta Nemačke osnovanog 1386.godine sa studentskim zatvorom kao posebnim kuriozitetom. Povratak u Baden- Baden. Slobodno vreme. Noćenje.

03 DAN
BADEN BADEN - ALZAS - KOLMAR - STRAZBUR

Doručak. Slobodan dan u Baden-Badenu ili celodnevni fakultativni izlet u francusku oblast Alzas: Odlazak do bajkovitog Kolmara, na reci Lauh koja je kanalom povezana sa Rajnom. Kolmar je jedan od najlepših gradova Francuske. Razgledanje istorijskog centra grada sa crkvom Sv. Martina, dominikanskom crkvom, najstarijim kućama Adolf i Pfister, starom zanatskom četvrti Taneurs pored reke,muzejima Bartoldi i Unterlinden. Nastavak puta do Strazbura, grada poznatom po Gutenbergu, u kome je danas sedište Evropskog parlamenta, Suda za ljudska prava i Saveta Evrope. Do 19 veka strazburška gotska katedrala Notr Dam je, sa svojih 142 m, predstavljala najvišu građevinu na svetu Posebnu atrakciju predstavlja četvrt “Mala Francuska” sa autentičnom, živopisnom alzaškom arhitekturom, kanalma, brojnim restoranima, bistroima… Obilazak znamenitosti sa vodičem, slobodno vreme za uživanje u odličnim vinima, vožnju brodom i dr. do povratka u Baden-Baden u ranim večernjim satima. Noćenje.

04 DAN
BADEN BADEN - ŠVARCVALD - FRAJBURG

Doručak. Slobodan dan u Baden-Badenu ili celodnevni izlet kroz živopisne predele Švarcvalda do izvora Dunava u gradiću Donauešingen na Švarcvaldu. Ovaj grad prelepe Art Nouveu arhitekture je vekovima bio sedište prinčeva Furstenberg te njihov dvorac privlači ništa manje posetilaca od kaptiranog izvora druge najduže evropske reke. Sledi poseta najlepšem od brojnih glečerskih jezera u regionu, mističnom jezeru Titize, najvećem prirodnom jezeru Švarcvalda. U povratku pauza u Frajburgu najsunčanijem nemačkom gradu i starom univerzitetskom centru živopisne srednjevekovne arhitekture. Povratak u Baden-Baden. Noćenje.

05 DAN
BADEN BADEN - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme za šetnju ili kupanje do polaska na aerodrom. Moguć PROGRAM PLUS u pratnji vodiča agencije: obilazak Bramsove kuće, Faberžeovog muzeja ili odlazak uspinjačom do najviše tačke na vrh Merkur. Transfer na aerodrom u 18,00h. Poletanje za Beograd u 21.10 h. Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22.55 h.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz avionom na relaciji Beograd - Baden Baden - Beograd (let kompanije Wizz Air)

✅ četiri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✅ aerodromske takse
✅ 1 komad malog kabinskog prtljaga sa točkićima dimenzija 50 cm x 40 cm x 23cm Molimo imajte u vidu da svako prekoračenje navedenih dimenzija podleže dopunskom plaćanju na aerodromu ( avio kompanija u trenutku čekiranja striktno traži naplatu za prekoračenje dimenzija prtljaga).

✅ transfer aerodrom - hotel, hotel - aerodrom

✅ usluge vodiča
✅ troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ doplata za čekirani prtljag do 20kg (oko 80€) u momentu objavljivanja programa

❌ obroci i piće na letovima kompanije Wizz Air

❌ gradska komunalna taksa (oko 3.80€ po osobi, dnevno)

❌ fakultativni izleti i posete

❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

poludnevni izlet Hajdelberg - 65
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 5h.

celodnevni izlet Alzas - 125
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 8h.

celodnevni izlet Švarcvald - 110
U cenu je uključen prevoz autobusom i usluge vodiča. Trajanje izleta oko 8h.

PAKET ULAZNICA sva 3 izleta (10% popusta) - 270

NAPOMENE:

Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Potrebno je najmanje 10 prijavljenih putnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

SMEŠTAJ:

Hotel Am Festspielhaus 3* (sajt) se nalazi u centru, preko puta pozorišta. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, TV, Wi-Fi internet, mini bar, sef. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

 
organizator putovanja OTP 18/2012
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
36

PUTOVANJA 2024

Putovanja 2024 / Baden Baden 2024

Čari mistične planine Švarcvald, u jugozapadnoj Nemačkoj, prvi su otkrili Rimljani koji su je zbog guste i tamne borove šume prozvali „Silva negra“. U 19.veku Baden-Baden postaje letnja prestonica Evrope i sastajalište aristokratije i društvene elite. Na Švarcvaldu, u mestu Donauešingen izvire Dunav. Predeli u kojima se smenjuju guste šume i nepregledni nizovi vinograda, lednička jezera i vodopadi okružuju živopisni Frajburg, jedan od najstarijih univerzitetskih centara Nemačke. Alzas - francuski region na severoistoku zemlje, u dolini reke Rajne i neposredne granice sa Nemačkom i Švajcarskom. Strazbur - danas je simbol pomirenja dve velike nacije i centar Evropskog parlamenta. Uvršten u listu svetske kulturne baštine, UNESCO od 1988. godine. Grad Kolmar, udaljen 60 km od Strazbura spada u red najromantičnijih gradova sveta.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |