mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Banja Luka Autobusom 2024

Putovanja Evropski Gradovi /

BANJA LUKA

Banja Luka Autobusom 2024

termin:

03.06.2024.

STANIŠIĆI - BIJELJINA - BANJA LUKA- JASENOVAC

Cena paket aranžmana po osobi: 80

smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN
KRAGUJEVAC - STANIŠIĆI - BIJELJINA - BANJA LUKA

Polazak iz Kragujevca u 05h. Putovanje do Stasnisica, uz krace usputne pauze radi odmora i regulisanja granicnih formalnosti. Obilazaka etno sela Stanisici. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Bijeljine. Poseta manastira-crkve Sv. Vasilije Ostroški, koji je sagrađen 2001. godine sa zvonikom i satom visokim preko 30m koji dominira okolinom i predstavlja simbol manastira.Slobodno vreme u centru Bijeljine.. Nastavak putovanja do Banja Luke. Smestaj u hotel. Odlazak u panoramsko razgledanje grada ( Palata Republike, Banova Palata, zgrada Narodnog pozorista, Saborni hram Hrista Spasitelja, Dzamija Ferhadija, Gospodska ulica, tvrdjava Kastel.... ).Slobodano vreme u centru za setnju, uzivanje i naravno, banjalucke cevape. Slobodno vreme. Noćenje.

02 DAN
BANJA LUKA - JASENOVAC - KRAGUJEVAC

Dorucak. Putovanje do Jasenovca. Obilazak kompleksa u pratnji vodica. Slobodno vreme. Polazak za Kragujevac. Putovanje uz krace usputne pauze radi odmora. Dolazak do ponoći.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema)

✅ 1 noćenje sa doruckom u hotelu sa *** u Banjaluci

✅ usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja

✅ troškovi ogranizacije putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ individualni troškovi

 
organizator putovanja OTP 18/2022
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
69

PUTOVANJA 2024

Putovanja 2024 / Banja Luka 2024

BANJA LUKA - grad na Vrbasu, je drugi po veličini grad Bosne i Hercegovine i administrativni centar Republike Srpske. U ovom gradu i njegovoj okolini preplitale su se različite kulture, običaji i uticaji. Sve to je ostavilo traga na pojedine delove grada, ali i na velikom broju kulturno–istorijskih spomenika kao svedoka različitih epoha i ljudskog stvaralaštva.

Zbog mnogobrojnih zelenih površina, Banja Luka je poznata kao grad zelenila. Kažu – lepa je Banja Luka, ali niko ne može sa sigurnošću da tvrdi kada je najlepša. U rano proleće kada ozeleni, u leto kada lipe mirišu, u jesen kada boje predivno stoje jer je svoju dušu protegao duž svojih ulica. I nema mesta i ćoška koji ne biste zavoleli samo ako jednom tuda prođete. Velika srcem, ova mirna luka prima svakoga i nudi mu najbolje od sebe. A, priroda je nadarila, pa ima šta i da daje.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |