Leto 2019 / Letovanje 2019 / Grčka Leto 2019 / Last Minute Grčka 2019 / Grčka Apartmani 2019 / Hoteli Grčka 2019 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2019 / Mitos Travel Leto 2019
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja Putovanja
 

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

Barselona 2019

Putovanja /

PUTOVANJA 2019

Barselona Avionom

28/05/2019 - 01/06/2019

BARCELONA

cena paket aranžmana po osobi: 429

smeštaj u hotelu 3* noćenje sa doručkom + avio prevoz + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN - utorak 28/05
BEOGRAD - BARSELONA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 19.50h. Let za Barselonu u 21.50 sati (let VY 1287). Dolazak u Barselonu u 00.30 sati (sreda). Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

02 DAN - sreda 29/05
BARSELONA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuda Batljo, kuda Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Slobodno poslepodne. Noćenje.

03 DAN - četvrtak 30/05
BARSELONA - DJIRONA - FIGERAS - BARSELONA

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Djirona i Figeras”. Polazak za Djironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.

04 DAN - petak 31/05
BARSELONA

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.

05 DAN - subota 01/06
BARSELONA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom pored Barselone. Let za Beograd u 18.40 sati (VY 1286). Dolazak u Beograd u 21.10h.

 

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz avionom na relaciji Beograd - Barselona - Beograd (direktan let kompanije Vueling)

✔ četiri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*

✔ transfer aerodrom - hotel, hotel - aerodrom

✔ poludnevno panoramsko razgledanje grada

✔ usluge vodiča

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X aerodromske takse (oko 82,57 € na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u agenciji)

X fakultativni izleti i posete

X turistička taksa, plaća se na recepciji hotela; za boravak u hotelima sa 3* - 0,75 € po noćenju

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

celodnevni izlet Djirona i Figeras - 75
U cenu je uklučen odlazak i povratak autobusom, uz slobodno vreme u Djironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.

poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidabo i etno selu Pueblo Espanjol - 60€
U cenu je uključen prevoz autobusom i ulaznice.

NAPOMENE:

Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene.

Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika) na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.

DOPLATE (OPCIONO):

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 200€.

SMEŠTAJ:

Hotel Viladomat 3* je idealno lociran, u elitnom delu Barselone - Eišampli, na nekoliko minuta hoda od metro stanice (Hospital Clinic), a u neposrednoj blizini se nalazi i Trg Katalunja i Rambla. Sve sobe su sa klima uredjajem, TV-om sa satelitskim programima, sefom, mini barom, WI FI internet konekcijom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
http://www.aa-hoteles.com/

 
organizator putovanja OTP 196/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40
14

PUTOVANJA 2019

Putovanja 2019 / Barselona 2019

Smeštena na obali Mediteranskog mora, na severu španske obale, Barselona je kosmopolitski i moderan grad, koji umetnošću i kulturom kao da povezuje Španiju sa ostalim delom Evrope. Drugi po veličini grad Španije, zbog svoje dinamičnosti, blage klime i blizine plaža, postao je veoma omiljena destinacija milionima turista. Najinteresantniji je kontrast izmedju veoma dobro očuvanih ostataka grada iz davnih vremena, naspram konstantnog menjanja, modernizovanja grada, velikog ulaganja i pomeranja granica u kulturi, umetnosti i arhitekturi. Sa tako izraženim mediteranskim karakterom, Barselona svojim stanovnicima, kao i turistima nudi mnogo aktivnosti i dešavanja upravo na svojim ulicama, na prelepom šetalištu Rambla, parkovima Monžuika, parku Guelj ili ispred velelepnih gradjevina, koje je u arhitektonsko nasledje gradu ostavio najslavniji katalonski modernista - Antonio Gaudi.

   
Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
Letovanje 2019
Cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem e-maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |