mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Barselona Avionom

Putovanja Evropski Gradovi /

BARSELONA AVIONOM

Barselona Avionom

 

BARSELONA - TIBIDABO - SJUTADELA - PUEBLO ESPANJOL-

DJIRONA - FIGERAS - MONTSERAT

cena paket aranžmana po osobi:

smeštaj u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom + avio prevoz + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN
BEOGRAD - BARSELONA

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Direktan let za Barselonu sa kompanijom Air Serbia. Sletanje na aerodrom u Barseloni. Dolazak u Barselonu. Odlazak na panoramski obilazak grada: katedrala Sagrada Familia, delo genijalnog arhitekte Antounija Gaudija, vožnja najdužom gradskom avenijom Diagonal, trg Espanja, Nacionalna palata, brdo Monžuik, odakle se pruža izvanredan pogled na grad, trg Katalunja odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni - Paseo de Grasia u kome se nalazi čuvena Gaudijeva gradjevina La Pedrera i kasa Batljo, Porto Olimpiko, Barseloneta... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture kroz istorijski centar grada: park Citadela, živopisni kvart el Born, Gotička četvrt sa Kraljevskim trgom, rimskim ostacima i katedralom Sv. Eulalije, zatim trg Sv. Jakov sa gradskom kućom, glavna ulica La Rambla, raskošna pijaca Bokerija i trg Katalunja. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

02 DAN
BARSELONA - DJIRONA - FIGERAS - BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Djirona i Figeras uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Djironu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac i sa njih se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj palati, a muzejsku postavku je postavio lično Dali. Nakon obilaska povratak u Barselonu. Noćenje.

03 DAN
BARSELONA - MONTSERAT - BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Montserat. Čuveni manastir na visini od 1200 metara sa kojeg se pruža predivan pogled na Kataloniju. Muzej u sklopu manastira čuva izvanrednu zbirku dela Dalia, El Greca, Moneta... Ovaj manastir je ujedno i najveće katalonsko svetilište koje se smestilo u masivu koji katalonci nazivaju „nazubljene planine“. U benediktinskom manastiru nalazi se i poznati kip Crne Bogorodicce koju je papa Lav XIII proglasio zaštitnicom Katalonije, a legenda kaže da manastir čuva i neprocenjivu relikviju, Sveti Gral. Povratak u Barselonu. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na flamenko veče. Flamenko - fantastičan šou flamenko igrača i gitariste uz piće. Povratak u hotel. Noćenje.

04 DAN
BARSELONA - SJUTADELA - TIBIDABO - PUEBLO ESPANJOL - BARSELONA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Sjutadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo). Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u špansko selo Pueblo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebalo da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Povratak u hotel. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia. Dolazak u Beograd.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Barselona - Beograd kompanijom Air Serbia

✅ aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (oko 112 evra, podložne su promeni)

✅ smeštaj u Barseloni (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/1, 1/2 sobama

✅ transfere na relacijama aerodrome - hotel - aerodrom u Barseloni prema programu

✅ panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku

✅ troškove organizacije putovanja

✅ usluge pratioca grupe

✅ usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ fakultativni izleti i posete

❌ individualni troškovi putnika

❌ obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu i okolinu u iznosu od 0.75€ po osobi po noći

❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

❌ osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Flamenko - 35€ odrasli i deca

Sjutadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo) - 60€ odrasli, 50€ deca (sa ulaznicom) - obavezna prijava u agenciji prilikom rezervacije

Montserat - 55€ odrasli / 45€ deca, ulaznica za muzej se plaća na licu mesta (8€ - podložno promeni)

djirona i Figeras - 75€ odrasli, 65€ deca (sa ulaznicom za muzej) - obavezna prijava u agenciji prilikom rezervacije

Pešačko razgledanje grada - 20€ odrasli / 10€ deca

NAPOMENE:

Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (Minimum za realizaciju izleta je 15 plativih putnika). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI I DOPLATE:

deca od 0 - 2 godine plaćaju 25€, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)

deca od 2 - 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)

treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (1/2+1 sobe su na upit)

doplata za 1/1 sobu: 30% od cene aranžmana

SMEŠTAJ:

Smeštaj je u Barseloni (Spanija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela.

HOTEL NH PORTA BARCELONA 3* (sajt) Hotel se nalazi na oko 10km od Trga Katalunja, na liniji gradskog prevoza. Hotel poseduje bar, restoran, lift, sef, internet konekciju. Sobe su klimatizovane. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, fen. Doručak - kontinentalni švedski sto.

 
organizator putovanja OTP 14/2020
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
29

PUTOVANJA 2024

Putovanja 2024 / Barselona 2024

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Tu je nezaobilazni park Guelj, kasa Batljo, kasa Mila (La Pedrera) i najimpozantnija od svih, Sagrada Familia. Sa trga Katalunja zaputite se u čuvenu ulicu La Rambla na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |