mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi

Dubai 2024 Avionom - 6 dana

Putovanja Evropski Gradovi /

DUBAI 2024

Dubai 2024 Avionom - 6 dana

 

DUBAI - ABU DABI

cena paket aranžmana po osobi:

smeštaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom + avio prevoz + transfer

 

organizovani polazak sa stručnim vodičem

01 DAN
BEOGRAD - DUBAI

Sastanak putnika na aerodromu Beograd - Nikola Tesla u 11:30 časova. Prijava za let avio kompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Dubai u 14:00 h, let FZ 1746. Sletanje u Dubai  u 21:20, po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

02 DAN
DUBAI

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija jednog od najatraktivnih i najluksuznijih gradova sveta. Razgledanje u pratnji vodiča: Dubai Krik (Creek), Zlatni suk, pijaca začina, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, Kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrđava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, popularno poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai MarinaPovratak u hotel oko 14 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

03 DAN
DUBAI - ABU DABI - DUBAI

Doručak. Slobodno vreme. Fakultativni izlet u Abu Dabi autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Abu Dabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sredinom prošlog veka od ribarskog naselja prerastao je u bogat trgovački centar naftom i turističku atrakciju.  Nakon doručka vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5 h). Po dolasku u Abu Dabi obilazak jedne od najvećih džamija na svetu - džamija Šeika Zajeda, zatim obilazak Šeik etno selo gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, panoramsko razgledanje grada:  vrtovi, parkovi, zeleni bulevari, sofisticirane visoke zgrade, luksuzni lanci hotela i raskošni tržni centri... Poseta Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Ručak i slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall. Povratak u hotel oko 19h. Noćenje

04 DAN
DUBAI

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim satima fakultativni izlet pustinjski džip safari sa večerom i zabavnim programom. Zabavno - avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje Arabijska  pustinja. Polazak oko 18 časova iz hotela džipovima 4x4. Vožnja džipovima po dinama Arabijske pustinje, poseta farmi kamila i spektakularan doživljaj zalaska sunca u sumrak uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama, a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Povratak u hotel oko 23 h. Noćenje.

05 DAN
DUBAI

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni izlet krstarenje Dubai Krikom.  Trajanje izleta od 19:00 do 22:00. Transfer iz hotela autobusom do luke. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa  tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creek. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U toku krstarenja poslužuje se večera na bazi švedskog stola. Povratak u hotel. Noćenje

06 DAN
DUBAI - BEOGRAD

Odjava iz hotela u 06:00 h. Lanč paket umesto doručka. Transfer do aerodroma Dubai. Prijava na let avio kompanije Fly Dubai. Poletanje aviona za Beograd u 09:05h, let FZ1745, po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 13:00 sati.  Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✅ avionski prevoz na relaciji Beograd - Dubai - Beograd, sa uključenim aerodromskim taksama

✅ smeštaj u izabranom hotelu na bazi 5 noćenja sa doručkom u 1/2 standardnim sobama, boravišnom i svim pripadajućim taksama

✅ lokalni transferi prema programu (povratni transfer od aerodroma u Dubaiju do izabranog hotela)

✅ troškovi pratioca grupe iz Beograda (licenciranog turističkog vodiča)

✅ troškovi organizacije i vodjenja aranžmana

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

❌ individualni troškovi putnika
❌ fakultativni izleti

❌ medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

❌ osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana.

FAKULTATIVNI IZLETI:

Razgledanje Dubaija -  Poludnevno razgledanje grada - 30€ po osobi
Trajanje izleta od 09:00 do 14:00 a vodičem na srpskom jeziku.              
Nakon doručka panoramsko i pešačko razgledanje Dubaija: Dubai Creek-a, žile kucavice grada koji je višestruko zaslužan za njegov uspon jer je to mesto na kome se dogodio prvobitni ekonomski uspon i sticanje bogatstva grada, istorijska oblast Bastakiya, najstariji deo grada u Dubaiu, kula vetrova i kuće starih trgovaca, tvrdjava Al Fahidi i muzej grada sa veoma zanimljivom postavkom voštanih figura koje oslikavaju istoriju života beduinskog stanovništva od najranijih dana, pa sve do industrijske revolucije otkrićem nafte, hotel Burj Al Arab, koji je svojom arhitekturom, luksuzom i glamurom stekao svetsku slavu za veoma kratko vreme, poluostrvo Palma, pravo čudo arhitekture, koja oslikavaju veliku palmu, jedan od simbola pustinje iz koje je sve poteklo, kao i hotel Atlantis i Dubai Marina. Povratak u hotel.

Desert Safari with BBQ dinner -  Pustinjski safari džipovima sa večerom - 60€ po osobi
Trajanje izleta od 18:00 do ponoći  sa vodičem na srpskom jeziku.
Avanturistički izlet kojim se na autentičan način upoznaje pustinja: uz adrenalisku vožnju džipovima po dinama,uz večeru pod otvorenim nebom u beduinskom selu gde možete jahati kamilu, pušiti nargile, oslikavati ruke kanom, voziti se dinama , a sve uz egzotičan ples trbušnih plesačica. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji  gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa ’’Live BBQ’’, roštiljem

Dubai Show Cruise with dinner - krstarenje  Dubai Creek-om sa večerom - 60€ po osobi
Trajanje izleta od 19:00 do 22:00 do 3 sata, autobus/brod - sa vodičem na srpskom jeziku
Transfer autobusom iz hotela do broda. Krstarenje i panoramsko razgledanje Dubaija sa  tradicionalno ukrašenog drvenog broda (dhow) koji plovi kanalom Dubai Creck. Uživanje u vožnji sa najlepšim pogledom na grad: osvetljeni neboderi pod otvorenim nebom. U sklopu vožnje je večera na bazi švedskog stola.

Abu Dabi -  Celodnevni izlet sa ručkom - 70€ po osobi
Trajanje izleta od 09:00 do  19.00 do 8 sati, vodič na srpskom, ručak uključen.Vožnja autobusom do Abu Dabija (oko 1,5h). Po dolasku u Abu Dhabi panoramsko razgledanje grada: najveća džamija grada i jedna od najvećih na svetu Sheikh etno sela, gde se možete upoznati sa kulturnim životom ovog grada, ručak, slobodno vreme u tržnom centu Marina Mall, posetu Ferrari World-u, u svetu prvom tematskom Ferrari parku i najvećoj atrakciji te vrste. Grad ima dosta vrtova, parkova, zelenih bulevara, ali i sofisticirane visoke zgrade, luksuzne međunarodne lance hotela i raskošne tržne centre. Povratak u hotel.
Burj Kalifa - Ulaznica za vidikovac 124. sprat - 40€ po osobi.  Ulaznica 148. sprat - 130€ po osobi.
Ranije poznata kao Burdž Dubai je supervisoki oblakoder koji sa svojih 829 m visine čini najvišu gradjevinu koju je čovek ikada napravio. Nalazi se u poslovnoj četvrti Dubaija u sklopu jednog od največih tržnih centara na svetu Dubai Mall. Najbolje vreme za posetu od 17h do 18h.

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
Prijavljivanje fakultativnih izleta vrši se u agenciji, najkasnije 10 dana pred put. Plaćanje izleta vrši se u Dubaiju. Minimum za realizaciju izleta je 20  putnika. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino - partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

SMEŠTAJ:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne kategorije, dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem. Doručak je kontinentalni. Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja. Smeštaj je u nekom navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

Hotel  Versailles  by Raviz  4* (sajt)

Holiday Inn Downtown 4* (sajt)

 
organizator putovanja OTP 94/2024
informacije
upit@mitos.rs
011 777 33 33
povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
14

PUTOVANJA 2024

Putovanja 2024 / Dubai 2024

Dubai je moderan grad, centar medjunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate. Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |