mobile menu
Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 2 Lazarevac
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Last Minute 2021
deset godina iskustva u turizmu
Putovanja Evropski Gradovi 2021

Kolmar Proleće

Putovanja Evropski Gradovi /

KOLMAR PROLEĆE

Putovanje Kolmar Proleće

02/04/2021 - 06/04/2021

KOLMAR - STRAZBUR - CIRIH

Cena paket aranžmana po osobi:

smeštaj u hotelu 3*na bazi 2 noćenja sa doručkom + autobuski prevoz

 

organizovani obilazak sa stručnim vodičem

01 DAN - četvrtak 02/04
BEOGRAD

Polazak iz Beograda oko 15h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađordjeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 16h sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Madjarsku, Austriju, Nemačku ka Francuskoj sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

02 DAN - petak 03/04
KOLMAR

Dolazak u Kolmar, grad koji se smatra jednim od najpopularnijih destinacija oblasti Alzas. Kolmar je karakterističan po očuvanom starom gradu, arhitektonskim spomenicima i muzejima. U njemu su rodjeni značajni umetnici, a najpoznatiji je, svakako, Frederik Bartoldi, autor Kipa slobode u Njujorku. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Popodne, organizovani odlazak sa vodičem u centar grada gradskim prevozom (karta za gradski prevoz se kupuje individualno). Kratko upoznavanje sa gradom. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

03 DAN - subota 04/04
KOLMAR - STRAZBUR (fakultativno)

Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak Kolmara. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do prestonice Alzasa - Strazbura. Strazbur je grad sa veoma zanimljivom istorijom. Ovo je grad ispunjen raznim stilovima, ali i autentičnim mentalitetom. Upoznavnaje grada čija je glavna znamenitost čuvena katedrala Notre - Dame koja je bila najviša zgrada na svetu od 1647 - 1874. godine. Danas je šesta po veličini crkva u svetu i smatra se za remek delo gotičke arhitekture. Zvonik crkve dostiže visinu od 142 m i vidi se iz dalekih delova ravnice Alzas. Slobodno vreme. Povratak u Kolmar. Noćenje.

04 DAN - nedelja 05/04
KOLMAR - CIRIH

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Polazak ka Cirihu. Po dolasku razgledanje grada u pratnji vodiča; trg Lindenhof, Banhofštrase - jedna od najelegantijih ulica u Evropi... Slobodno vreme za šetnju kraj Ciriškog jezera. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

05 DAN - ponedeljak 06/04
BEOGRAD

Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima - zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

INFORMACIJE

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
✔ prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima)

✔ čarter let narelaciji Nica - Beograd (prevoznik Air Serbia)

✔ smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) dvokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa pomoćnim ležajem (švedski sto - samoposluživanje)
✔ usluge turističkog vodiča tokom putovanja
✔ razgledanja i obilaske prema programu
✔ agencijske usluge

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

X medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

X fakultativni izleti i posete

X individualne troškove - nepomenute usluge
X karta za gradski prevoz oko 1,40 € u jednom smeru (cena na dan izlaska programa - podložna promeni)

FAKULTATIVNI IZLETI:

Strazbur: 20€ odrasli / 15 deca do 11.99 godina

NAPOMENE:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

DOPLATE (OPCIONO):

doplata za 1/1 sobu 80€ (isključivo na upit);

doplata za dodatno sedište u autobusu 50€ (isključivo na upit);

dete do 11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10€ na cenu aranžmana;

dete do 5.99 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana;

ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

SMEŠTAJ:

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
Hotel CAMPANILE COLMAR AEROPORT 3* (sajt) Nalazi se u širem centru Kolmara, oko 4 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza čija stanica se nalazi na oko 300m od hotela. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su 1/2 sa TWC, TV, mini bar, telefonom. Doručak je na bazi švedskog stola - samoposluživanje.

 
organizator putovanja OTP 226/2010
Za informacije o smeštaju pozovite
060 / 60 222 80
51

PUTOVANJA 2021

Putovanja 2021 / Kolmar 2021

 

Društvo za Turizam Usluge i Transport Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 2, Lazarevac
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |