Hotel Hyatt Regency Corniche Dubai 2024

Letovanje 2024 / Dubai

DUBAI 2024 - U PONUDI
Hotel Hyatt Regency Corniche Dubai
OPIS:

Hotel Hyatt Regency Corniche Dubai se nalazi u istorijskoj četvrti Deirina ne koliko minuta hoda od popularnih sukova gde možete kupiti zlatni nakit, začine i tekstil. Ovaj hotel se nalazi nedaleko od Muzeja u Dubaiju i četvrti Bastakija u naselju Al Fahidi, jednom od najstarijih tradicionalnih naselja u Emiratima. Od aerodroma Dubai je udaljen oko 7km. Hotel ima organizovan prevoz mini busom do tržnog centra Dubai Mall& Burj Khalifa i plaže La Mer (prema hotelskom rasporedu). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:

recepcija, 4 restorana, uključujući restoran Al Dawar koji se okreće oko svoje ose i ima panoramski pogled. U baru možete probati veliki izbor viskija, dok se u salonu Hibiki možete zabavljati uz karaoke. Spa i fitnes centar Club Olympus u hotelu Hyatt Regency nudi modernu teretanu, teniske terene i raznovrsne opuštajuće masaže. Na raspolaganju vam je i teren za golf sa 9 rupa. Hotel sadrži i bazen, klizalište, sale za sastanke, menjačnicu,besplatan parking, internet.

 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar, sef ,SAT TV , telefon, aparat  za kafu/čaj, pribor za peglanje, bademantil, papuče. 
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta