Hotel Hilton Hurghada Resort Hurgada

Letovanje 2024 / Egipat / Hurgada

EGIPAT 2024 - U PONUDI
Hotel Hilton Hurghada Resort Hurgada
OPIS:

Hotel Hilton Hurghada Resort Hurgada se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu  El Mamsha. Od centra grada Sakala trga hotel je udaljen oko 7.9 kilometara, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.4 kilometara. Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, sa ležaljkama i suncobranima. Usluga je all inclusive.

Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima, na upit.

Ishrana: doručak, ručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
11 restorana i barova, kafić, bazen, dečiji bazen, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, Spa centar (uz doplatu, na licu mesta), fitnes, menjačnica i bankomat, lift, rent a car, meni za poseban režim ishrane (na zahtev), usluge pranja i peglanja (uz doplatu, na licu mesta). Zabavni i sportski program: animacije svakog jutra (odbojka na plaži, boćanje, pikado, logičke igre, aquabik, vežbe istezanja na otvorenom i časovi plesa), aqua park, večernja zabava, dečji klub, dečije igralište, igraonica, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu, na licu mesta), ronjenje s maskom i disaljkom, skvoš ronjenje, pikado, bilijar (sve uz doplatu, na licu mesta)
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini-bar (uz doplatu), ketler za čaj i kafu, pribor za peglanje, SAT-TV, radio, telefon, sef, balkon ili terasa sa garniturom za sedenje
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta