Zimovanje Bugarska 2024

Zimovanje 2024

ZIMOVANJE BUGARSKA 2024

Bansko 2024 zimovanje Borovec 2024 zimovanje Pamporovo 2024 zimovanje
BANSKO BOROVEC PAMPOROVO

ZIMOVANJE BUGARSKA 2024

Zimovanje Bugarska 2024 / Bugarska Zima 2024

Zimovanje Bugarska 2024: Garantovano Najniža Cena na Tržištu

Za zimsku sezonu 2023/2024 našim putnicima preporučujemo da obidju neko od popularnih Bugarskih zimovališta koje imamo u ponudi. Definitivno je medju našim putnicima najtraženije skijalište Bansko, najrazvijenije skijalište zapadne Evrope, mada poslednjih godina se sve više skijaša odlučuje i za manje popularno skijalište Borovec. Borovec je poznat kao oaza skijaša, bez preterane vanpansionske infrastrukture, ali dovoljno razvijen za neometan odmor na fantastičnim stazama Rile.

Zimovanje u Bugarskoj je vrlo popularno medju domaćim ljubiteljima skijanja, ali i zimskog odmora na planini bez skijaških aktivnosti. Smeštaj u hotelima je definitivno najpopularniji vid turizma, ponajviše zbog vrlo popularnih cena boravka na bazi polupansiona. Naravno, u sklopu skoro svakog hotela je i spa centar, čije se korišćenje gerealno ne doplaćuje.

Jedna od velikih prednosti skijanja u Bugarskoj jeste i mogućnost korišćenja autobuskog prevoza agencije, koji ide na svakih sedam dana. Po odličnoj ceni od 60€ po osobi i besplatnim shuttle transferima od hotela do staze, možda je nekim skijašima isplatljivije (i sigurnije) da automobil ostave u Srbiji.

Naravno, i kretanje sopstvenim prevozom ima svojih prednosti. Na samo 490 kilometara od Beograda leži vrlo popularno skijalište Borovec, do kog se stiže za najviše šest sati vožnje. Do uvek živog i aktivnog Banskog ima možda 20 minuta vožnje više.