Booking.com Partner
Zimovanje 2020 First Minute

BANSKO

BOROVEC

PAMPOROVO

ZIMA FIRST MINUTE

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Zimovanje Bugarska 2020

Zimovanje 2020

ZIMOVANJE BUGARSKA 2020

Bansko 2020 Borovec 2020 Pamporovo 2020
BANSKO BOROVEC PAMPOROVO

ZIMOVANJE BUGARSKA 2020

Zimovanje Bugarska 2020 / Bugarska Zima 2020

Zimovanje Bugarska 2020: Garantovano Najniža Cena na Tržištu

Za zimsku sezonu 2019/2020 našim putnicima preporučujemo da obidju neko od popularnih Bugarskih zimovališta koje imamo u ponudi. Definitivno je medju našim putnicima najtraženije skijalište Bansko, najrazvijenije skijalište zapadne Evrope, mada poslednjih godina se sve više skijaša odlučuje i za manje popularno skijalište Borovec. Borovec je poznat kao oaza skijaša, bez preterane vanpansionske infrastrukture, ali dovoljno razvijen za neometan odmor na fantastičnim stazama Rile.

Zimovanje u Bugarskoj je vrlo popularno medju domaćim ljubiteljima skijanja, ali i zimskog odmora na planini bez skijaških aktivnosti. Smeštaj u hotelima je definitivno najpopularniji vid turizma, ponajviše zbog vrlo popularnih cena boravka na bazi polupansiona. Naravno, u sklopu skoro svakog hotela je i spa centar, čije se korišćenje gerealno ne doplaćuje.

Jedna od velikih prednosti skijanja u Bugarskoj jeste i mogućnost korišćenja autobuskog prevoza agencije, koji ide na svakih sedam dana. Po odličnoj ceni od 50€ po osobi i besplatnim shuttle transferima od hotela do staze, možda je nekim skijašima isplatljivije (i sigurnije) da automobil ostave u Srbiji.

Naravno, i kretanje sopstvenim prevozom ima svojih prednosti. Na samo 490 kilometara od Beograda leži vrlo popularno skijalište Borovec, do kog se stiže za najviše šest sati vožnje. Do uvek živog i aktivnog Banskog ima možda 20 minuta vožnje više.

Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos-travel.com
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
Zima 2020
Cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem e-maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |