Kopaonik 2022 / Zimovanje Kopaonik 2022

Zimovanje 2022

Kopaonik 2022

Grand Hotel and Spa Kopaonik Hotel Angella Kopaonik Apartmani Konaci Deluxe Cosecha Kopaonik
GRAND HOTEL AND SPA ANGELLA KONACI COSECHA
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Milmari Resort Kopaonik Nebeska Stolica 1 Kopaonik Nebeska Stolica 2 Kopaonik
MILMARI RESORT NEBESKA STOLICA I NEBESKA STOLICA II
★★★★☆ ★★★★☆ ★★★★☆
Hotel Srebrna Lisica Kopaonik Hotel Srebrnac Kopaonik Apartmani Konaci Kopaonik
SREBRNA LISICA SREBRNAC APARTMANI KONACI
★★☆☆☆ ★★☆☆☆  
Apartmani Marija Kopaonik Vila Mećava Kopaonik Vila Nika Kopaonik
VILA MARIJA VILA MEĆAVA VILA NIKA
Ski Staze Kopaonik
SKI STAZE KOPAONIK

KOPAONIK ZIMOVANJE 2022

Kopaonik 2022 / Zimovanje Kopanik 2022

Kopaonik je omiljeni zimski centar medju mladjom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti - sankanje, klizanje. Za najmladje i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbedjen prostor "ski vrtića" sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Kopaonik je poznat po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra. Objekti MK Mountain Resort-a, Grand Hotel & Spa, Family Hotel Angella **** i Apartments Konaci, se nalaze u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić- express.

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uredjeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 kilometara staza uredjenih za alpsko skijanje i 18 kilometara staza za nordijsko skijanje. Zima 2011 donela je i mnogo novina na skijalištu, pre svega tu su dodatni sistemi za osnežavanje, tako da je oko 70% ski staza pokriveno veštačkim snegom. Postojeći sistem je nadogradjen i pokriva staze: Karaman greben, Marine vode, Mali Karaman, Kneževske bare, vezne staze od Kneževskih bara do Duboke, Krčmar, Dolina sportova, dve nove staze na Krstu i Sunčana dolina. Sve ukupno to predstavlja novih 20 kilometara osneženih staza. Postoje tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, superveleslalom i spust.