Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Zimovanje 2024 / Kopaonik

KOPAONIK 2024 - U PONUDI

Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik
OPIS:

Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik se nalaze u Vikend naselju, na glavnom putu, na oko 3500 metara od prve žičare i na oko 6 kilometara od centra skijališta Kopaonik. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra, koji se prostire na 900m2.

Aparthotel Kraljevi Čardaci se sastoji iz više kompleksa. U zapadnom krilu kompleksa se nalaze standardne sobe, opremljene francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Malo komfornije sobe su superior sobe. Superior sobe imaju francuski ležaj i garnituru na razvlačenje, prostrano kupatilo, sef i brz internet pristup.

Apartmanski smeštaj nudi proširen životni prostor u udobnom ambijentu uključujući sofu, stolicu i kafe stočić. Spavaća soba je prostrana sa francuskim ležajem. Besplatan internet pristup.

 

Usluga: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, sefovi, bankomat, menjačnica, loby bar, biznis centar, kamin bar, restoran, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, dečiji bazen, tobogani, spa i wellnes centar (doplata), ski oprema, shuttle bus, wifi internet, lift, usluge čuvanja dece, terasa za sunčanje, besplatan barking (bez rezervacije)
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, SAT-TV, direktna telefonska linija, mini-bar
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta