Leto 2020 / Letovanje 2020 / Grčka Leto 2020 / First Minute Grčka 2020 / Grčka Apartmani 2020 / Hoteli Grčka 2020 / Dvoje Dece Gratis Grčka 2020 / Mitos Travel Leto 2020
Booking.com Partner / Plaćanje na Rate
Zimovanje 2020 First Minute

SKI STAZE

ZIMA FIRST MINUTE

USLOVI PLAĆANJA

PUTNO OSIGURANJE

BALKAN TOURS

FLIXBUS SRBIJA

Ski Staza Malo Jezero Kopaonik 2020

Zimovanje 2020 / Srbija / Kopaonik / Ski Staze

MALO JEZERO KOPAONIK

OPIS

Ski Staza Malo Jezero je laka i veoma kratka staza. Počinje sa zaravni Krst 1715m/nv i spušta se do Konaka. Gornji nešto strmiji deo spojen je malom zaravni iznad koje prolazi dvosedešnica Centar. Levo od zaravni je Genexova služba za uredjenje staza, a desno half-pipe za snowbordere i prečica ka četvorosedu Pančićev Vrh. Nagde pri vrhu staze sa desne strane skijaši sami naprave prečicu kroz šumu koja izlazi pored četvoroseda Pančićev Vrh i tanjira Mašinac. Ova prečica je veoma pogodna posebno u slučajevima kada su loši meteorološki uslovi pa većina staza ne radi. Tako se veoma lako i bez guranja stigne do četvoroseda Karaman Greben koji zajedno sa Malim jezerom radi i po najlošijim vremenskim uslovima. U koliko na kraju staze nastavite levo put će Vas odvesti do dvoseda Centar. Do staze se stiže sa Sunčane doline i Suvog rudišta spuštanjem sa izlazne odnosno polazne stanice na zaravni Krst, iz bilo kog hotela koji je na centralnoj zaravni kao i nastavkom na staze Karaman Greben, Centar, Pančićev vrh i Mašinac. Staza Malo jezero je jedina osvetljena kopaonička staza i radi svakog dana od 19-22h.
Tip žičare: Tanjir Poma
Vrsta staze: plava - laka
Dužina: 410 metara
Visinska razlika: 60 metara
Vreme vožnje: 2.5 minuta
 
Za informacije o smeštaju pozovite
011 / 30 333 40

KOPAONIK ZIMOVANJE 2020

Kopaonik 2020 / Zimovanje Kopanik 2020

Kopaonik je omiljeni zimski centar medju mladjom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Porodice sa decom mogu uživati u raznovrsnim sadržajima snowparka uz zimske aktivnosti - sankanje, klizanje. Za najmladje i početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbedjen prostor "ski vrtića" sa pokretnom trakom koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Kopaonik je poznat po odličnoj aprè-ski zabavi koja se do ranih jutarnjih časova nastavlja u nekom od velikog broja kafića, barova, diskoteka, klubova i restorana turističkog centra. Objekti MK Mountain Resort-a, Grand Hotel & Spa, Family Hotel Angella **** i Apartments Konaci, se nalaze u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić- express.

Kopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uredjeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 kilometara staza uredjenih za alpsko skijanje i 18 kilometara staza za nordijsko skijanje. Zima 2011 donela je i mnogo novina na skijalištu, pre svega tu su dodatni sistemi za osnežavanje, tako da je oko 70% ski staza pokriveno veštačkim snegom. Postojeći sistem je nadogradjen i pokriva staze: Karaman greben, Marine vode, Mali Karaman, Kneževske bare, vezne staze od Kneževskih bara do Duboke, Krčmar, Dolina sportova, dve nove staze na Krstu i Sunčana dolina. Sve ukupno to predstavlja novih 20 kilometara osneženih staza. Postoje tri staze po FIS standardu za slalom, veleslalom, superveleslalom i spust.

Mitos Travel Beograd Mitos Travel Beograd
Turistička agencija Mitos Travel Beograd
Majke Jevrosime 4
106505 Beograd Srbija
tel: 011. 30 333 40
mail: upit@mitos.rs
Mitos Travel, punopravna članica YUTA
cene na sajtu su informativnog karaktera, važeća je ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Facebook | Twitter | Instagram | Youtube |