Aspen Golf Ski and Spa Resort Bansko

Zimovanje 2024 / Bugarska / Bansko

ZIMOVANJE 2024 - U PONUDI

Aspen Golf and Ski Resort
OPIS:

Aspen Golf and Ski Resort se nalazi na oko 10 kilometara udaljenosti od ski centra Bansko, odmah iza Pirin Country kluba, u ski naselju Razlog. Na samo 300 metara udaljensoti je i poznati Pirin Golf teren sa 18 rupa. Odličan odnos cene i kvaliteta smeštaja uvrstili su Aspen Golf and Ski Resort u listu najtraženijih smeštaja u regiji oko skijališta Bansko. Gostima su na raspolaganju redovan bus transfer do gondole, dva bazena, spa centar, kao i vrlo lepo uredjen vrt za relaksaciju gostiju.

Kompleks se sastoji od glavne zgrade Aspen Golf, i 2 dodatna krila: Aspen Suites i Aspen Heights. Sadržaji objekta Aspen Golf uključuju recepciju, restoran i wellness centar. Kompleks Aspen Golf and Ski Resort poseduje grejani bazen u zatvorenom i bazen na otvorenom koji radi tokom letnjeg perioda. Gosti mogu da uživaju u obrocima u modernom, nedavno renoviranom restoranu ili da popiju piće u baru u foajeu. Kompleks nudi dečiji klub i igralište u prelepom vrtu, pribor za pripremu roštilja, stolove za bilijar i dobro opremljen fitnes centar.

Preporuka agencije.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, 24h room service, 2 restorana, wifi internet u lobiju i na recepciji, servis za pranje veša, parking, transfer od i do aerodroma, shuttle bus do ski lifta, prostorija za prtljag, skijašnica, biznis centar, prodavnica, deo za decu, igralište za decu, bašta, bazeni, parking.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, lux opremljene sobe, klima-uredjaj, opremljena mini kuhinja, LAN TV, telefon
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta