Terra Complex Bansko

Zimovanje 2024 / Bugarska / Bansko

ZIMOVANJE 2024 - U PONUDI

Terra Complex Bansko
OPIS:

Hotel Terra Complex Bansko je hotel novijeg datuma gradnje, smešten na oko 2 kilometara od mesta Razlog i na 12 kilometara udaljenosti od gondole Bansko, do koje svakodnevno vozi besplatan hotelski transfer bus. Terra Complex Bansko je izgradjen 2008. godine, kompletno renoviran 2013. godine, a svojim gostima nudi smeštaj u ukupno 123 standard sobe i većih luksuznih apartmana. U neposrednoj blizini objekta je i iz naše ponude Aspen Golf Ski Resort, kao Pirin Golf and Country Club.

U spa centru objekta Terra Complex na raspolaganju su vam veliki izbor opuštajućih, kozmetičkih i aromaterapijskih masaža, terapije za toniranje mišića i mršavljenje, kao i tretmani za podmlađivanje. Spa centar obuhvata bazen u zatvorenom sa toplom vodom, bazen na otvorenom, hidromasažnu kadu, saunu, parno kupatilo, solarijum i kozmetički studio.

Ishrana: doručak i večera - švedski sto.

 
SADRŽAJ:
recepcija, restoran, a la carte restoran, lobby bar, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), garaža (uz doplatu), konferencijska sala sa pratećom opremom, wellness centar (unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, sauna, parno kupatilo, hamam, jacuzzi, fitness), kozmetički salon, elektronske igre, bilijar, ski depo, dečije igralište.
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, čajnik, frižider, kuhinja (app), SAT-TV, balkon.
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta