mobile menu
informacije i rezervacije
011 777 33 33
upit@mitos.rs
Mitos Travel Turistička agencija Beograd
12 godina iskustva u turizmu
Zimovanje 2024 / FIRST MINUTE ZIMOVANJE 2024

Hotel White House Borovec

Zimovanje 2024 / Bugarska / Borovec

ZIMOVANJE 2024 - U PONUDI

White House Borovec
OPIS:

Hotel White House Borovec se nalazi u ski centru Borovec, na oko 500 metara udaljenosti od gondole. Poseduje sef na recepciji (uz doplatu), menjačnicu, rent-a-car, parking (uz doplatu), garažu (uz doplatu),restoran, bar, krevetac (ne doplaćuje se), skijašnicu, fitness, saunu (uz doplatu), masaže(uz doplatu), šatl bus do gondole, hemijsko čišćenje (uz doplatu), perionica veša (uz doplatu). Gosti hotela koriste bazen hotela Borovets Gardens (zatvoreni bazen).

 
SADRŽAJ:
recepcija, wifi internet, sef (uz doplatu), menjačnica, rent-a-car, restoran, bar, krevetac (ne doplaćuje se), skijašnica, fitness, sauna (uz doplatu), masaža (uz doplatu), šatl bus do gondole, hemijsko čišćenje (uz doplatu), perionica veša (uz doplatu), parking (uz doplatu), garaža (uz doplatu)
 
SADRŽAJ SOBE:
kupatilo, fen, mini-bar, SAT-TV, telefon, balkon
 
LOKACIJA:
google maps lokacija objekta
 
HOTELSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE, ZIMA 2024
 
AGENCIJSKI POPUSTI ZA RANE UPLATE, ZIMA 2024
dodatnih 5% popusta za rezervacije do 31/07/2024 ili
9% popusta za 100% uplate prilikom rezervacije

cenovnik u izmeni, kontakt za ponudu:

upit@mitos.rs

011 777 3333

povraćaj 100% uplate u slučaju otkaza aranžmana
12.39.35

SMEŠTAJ:

Standard soba

Standardna soba - dva standardna ležaja I jedan pomoćni ležaj, grejanje, balkon, TV SAT, telefon, pristup internetu, mini bar, fen, kupatilo.

Suite Duplex

Suite sa dve spavaće sobe - 4 standardna ležaja i 2 pomoćna ležaja, grejanje, balkon, TV SAT, telefon, pristup internetu, mini bar, kupatilo.

 
AUTOBUSKI PREVOZ BOROVEC, 7 noćenja petkom:
Povratna autobuska karta - Autobuski Prevoz Borovec:
Novi Sad - 100€, Beograd - 80€, Niš - 70€.

Polazak autobusa na svakih sedam (7) dana, polazak autobusa je dan ranije od početka smene, petkom, a smene su subotom:
09/12, 16/12, 23/12, 30/12, 06/01, 13/01, 20/01, 27/01, 03/02, 10/02, 17/02, 24/02, 03/03, 10/03.


Putnici su u obavezi da se informišu o vremenu i mestu polaska jedan dan pred početak aranžmana.

 
NAPOMENE:
boravišna taksa: privatan smeštaj i hoteli 1€, dnevno, po osobi (deca do 1.99 godina ne plaćaju taksu). Plaćanje se vrši u agenciji.
Neki hoteli od svojih gostiju mogu zahtevati sigurnosni depozit, koji se vraća po napuštanju hotela.
Agencija organizator ne može garantovati brzinu niti dostupnost interneta u objektima (sobama) gde je internet naveden kao besplatna usluga. Ukoliko je usluga interneta navedena kao dodatno plativa, plaća se na recepciji hotela i kvalitet usluge garantuje isključivo hotel.
Usled nedovoljnog broja gostiju u sezoni, ili propisanih mera za suzbijanje pandemije COVID-19, objekat zadržava pravo da, bez prethodne najave, uskladi uslugu servisa hrane broju gostiju, odnosno smanji kapacitete smeštajnih sadržaja.
Hotelski popusti za rane/kasne uplate se odnose na osnovnu uslugu hotela - ne odnose se na doplatu ishrane, osim ako u ponudi nije iskazano da hotelski popusti važe i za doplate. Dodatni popusti za rane/kasne uplate se odnose isključivo na osnovnu uslugu hotela, ne odnose se na iskazane doplate ishrane i boravka.
 
organizator putovanja OTP 81/2022
informacije o smeštaju:
upit@mitos.rs
011 777 33 33

BOROVEC ZIMOVANJE 2024

Borovec Zimovanje 2024

Borovec je druga najpopularnija zimska destinacija Bugarske, po poseti odmah posle svetski priznatog skijališta Bansko, u kom se svake godine održavaju trke pod okriljem FIS-a.

Borovec je dosta više naklonjen sportu, razonodi i dnevnim aktivnostima posetilaca. Mala vazdušna banja, okružen borovom šumom, postavljen u podnožu najvišeg vrha Rilskih planina - Musala vrha, visokog neverovatnih 2925 metara, pravi je izbor za mnogobrojne aktivne skijaše i turiste u potrazi za pravim zimskim aktivnim odmorom.

Od Beograda je udaljen manje od 500 kilometara, i preporučujemo pravac preko Pirota i Sofije do Dupnice i Samokova

Već smo rekli, Borovec je ski baza, u potpunosti opremljen svim potrebnim skijaškim sadržajima; tu su vrlo dugačke ski staze različitih nagiba i težina, gondole, tanjirače, žičare, pokretne trake. Veliki je broj zimskih garderobera opremljenih najnovijom ski opremom, a tu je i veliki broj ski škola, kao i dečijih ski vrtića.

O snegu ne mora da se brine, staze Martinova Baraka su pokrivene sneg-topovima, u potpunosti osvetljene, što i dozvoljava da rade do kasno u noć - noćno skijanje.

Iako dosta manji od skijališta Bansko, Borovec ima fantastično uredjenu putnu, kao i smeštajnu infrastrukturu. Naravno, neizostavna je i ponuda kafića i mehana, kojih ima i više nego dovoljno za skijalište ovog kapaciteta. Borovec je i dom najširem spektru ugostitelskih objekata, od zasebnih vila, preko standadnih hotela i mega hotela astronskih kapaciteta, do ektravagantnih smeštaja, Borovec ima sve.

Turistička Agencija Mitos DOO
Dimitrija Tucovića 142/1, 11056 Beograd
telefon: 011 777 33 33
mail: upit@mitos.rs
Uduženje YUTA
opisi i cene na sajtu su informativnog karaktera, važeći je opis sa oficijelnog sajta smeštaja, ponuda dobijena putem maila ili u prostorijama agencije.
| Instagram | TikTok | Facebook |